Smallville

Tinar:
Ljudi, mozda nadjem komplet DVD u Americi. : ))))))) Weeee!!!! Ali, opet putujem 1. na devet dana... :(

Cekaj...ides sutra :| , pa te nece biti 2 nedelje pa se vracas :idea: ...pa opet prvog :shock: ...odustajem, nista mi nije jasno... :?
da, da....sezona 4 tek sto je izasla na DVD-u, a da ne pricamo da tu imas i izbrisane scene, blooperse, intervjue, behind the scenes...mada kolko te nece biti vise ti se isplati da kupis 3. sezonu.. :-D ;)

edit: 'ebo te sajt iz profila, oces da umrem mlad i nezan ko pupoljak, jel to oces!!?!? :shock: :shock: :shock:

Palim za pola sata, sat za USA, pa kad se vratim za dva dana palim za Shpaniju kod caleta, jer nam je tada exkurzija a pola razreda nece ici (duga pricha). Tako da prupushtam dosta epizoda. Ali, ako nadjem te komplete, uzivanje ce mi biti full... 8)

Eh, koliko se samo ljudi napecalo na taj sajt... :lol:

WOW!!! Vi ste definitivno ubacili u brzinu....ima li ovde nekih koji spavaju...mozda idu u skolu....JEDU???? bre sinoc sam bio na forumu i od tad ste ispisali 20 poruka...ne mogu ni da vas pratim zato cu samo reci...

Ko j*be 5.sezonu (cekaj da prvo odgledam trecu i cetvrtu)...
Jeee uskoro (!!!! ) ce kod nas da pocne 4. sezona....
Tinar srecan put!
i.... [size=+2]PoZ ZA SVE!!![/size]

E ne mogu da verujem da Topic " Maceha " ima oko 700 postova, a otvoren je u julu,a ovaj topic koji je otvoren u FEBRUARU nema ni 400......
:mad:
Samurai, jesi ovo ti kao Superman na slici?!

meni je Kristin na desktopu...to je bez pogovora....ali danasnja epizoda...WOW!.... Jedna od boljih.a ako je ova bila ovako dobra jedva cekam sutra!!!!!!1 P.S

"SpoilerWARNING"

Posle ove sutrasnje epizode narednih par i nece biti tako zanimljive...kao sto je ova danas a da ne pricam za ovu sutra.... pa l;judi sta ima novo....

Jedno pitanje: sta mislite kada ce Klark lani dati onu narukvicu i kada ce se konacno smuvati (ALI STVARNO!) :)

Back