Smallville

Trenutno ti instrumentali nemaju ime. U smolvilu se pojavljuje muzika drugih izvodjaca tipa REM, Dido, David Gray, Kid Rock, Lifehose, Moby....i svi znamo koje su to pesme. Instrumentali i ona muzika koja se ''provlaci'' u pozadini nema ime. Nju je radio Mark Snow i jedino da on izda CD sa muzikom koju je radio za Smallville....mada nesto ne verujem, jer to su uglavnom lagani instrumentali sa povremenim ubacivanjem muzike iz filma Supermen ...kao u epizodi Rosetta, brrrrr...najezim se svaki put....

ja sam (shame on me) ''nekako nabavljao'' epizode i gledao unapred......i mogu vam reci da je muzika ma fenomenalna...

Nemoj da me z.... Dobra je Lana, i ja bi' voleo da mi svrati u san! A da chujem ko ne bi!
season1-nico-alphalana2.jpg

Hehe, ona scena sa "rominjanjem" traktora je genijalna!!! :lol:
To i kad je Clark uspeo da se zaustavi tek kod jezera Taho, 1500 km od Smallville-a! :lol: :lol: Sve u svemu, luda epizoda...

Nije bila losa ni epizoda sa snovima... Anybody in the mood for some skinny dipping (sa Clarkom, naravno 8) )??? ;)

bice jos par ovakvih simpaticnih epizoda. !!!SPOILER WARNING!!! u cetvrtoj sezoni ce pomocu jednog kamena Klark i Lajonel zameniti tela. Da vidite samo Toma Wellinga kako glumi Lajonela Lutora...nasmejem se svaki put....

Imam ADSL, a posto sam se navukao na Smallville skidao sam epizode unapred....posto mi je hard disk umalo riknuo od tolikih epizoda obrisao sam trecu sezonu, posto cu je gledati (ponovo) na pinku a od cetvrte sezone sam sacuvao najzanimljivije epizode...otkud znam dal ce ovima sa Pinka da dune u glavu da ukinu Smallville....

Ne bi me cudilo da Pink odluci da prekine sa Smallvillom... Mada ne verujem, sigurna sam da zbog ove serije imaju dobru gledanost...
Ali nesto ne verujem da su odkupili 4. sezonu...

I ja nisam nesto bas uveren u to..na onom njihovom glupom sajtu ne mozes nista da saznas, a i nista im ne radi, cak ni program nece da mi otvori, i nisam jedini kome se ovo desavalo..
i nema sanse da im posaljes neki komentar ili da se pozalis..

Ja da vam pravo recem ne znam kad je Kristin lepsa...kao Lana ili kao njena tetka!

mislim da stvarno nema smisla kolko je lepa...

ps. a rekao sam vam da ce biti jos Klarka Kenta u toples izdanju.... :)

Isto to vazi i za Toma... Da li kao Clark ili kao Joe... :-P

Jos oni krenuli da se skidaju, a ja navijam: "Skidaj majcu, skidaj majcu bre! :-P"

(salim se, nisam bas toliko poludela... :-P)

Back