gost 196682
Aktivan član
- Poruka
- 1.258
Drzi ih jos ako ih nisi pojeo...Jerbo, ne zna se kolko ce smak sveta da traji...
Smak sveta ne traje, smakom sveta prestaje trajanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drzi ih jos ako ih nisi pojeo...Jerbo, ne zna se kolko ce smak sveta da traji...
ma nisam jeo,prodao sam,ali imam sad troje prasica na drugom mestu ,taman do Smaka bicu

pa trajace 2012 dana 12 sati i 21 minut

ubi mi apetit
Judgement day is inevitable.
e a jel neko zna u kolko je sati najavljen taj smak? msm, znam da je 21.12.2012. al imam jos nekih obaveza taj dan pa bih da me neko obavesti u kolko sati pocinje?
oko 12 i 20 popodne.
e a jel neko zna u kolko je sati najavljen taj smak? msm, znam da je 21.12.2012. al imam jos nekih obaveza taj dan pa bih da me neko obavesti u kolko sati pocinje?

S obzirom da ima 24 vremenske zone u svetu ne moze u isto vreme 21 decembra da bude smak sveta negde ce biti 20 ili 22 decembra

Desice se Zetva.
Ali desice se i stosta pre tog datuma. Gledaj to ovako:
Zemljotresi:
Haiti 12. januar 2010
Chile 27. februar 2010
Turska 8 mart 2010
Kina 14. april 2010
Australia 20. april 2010
Vulkan:
Island 15.april 2010.
Taze vesti...Isak Njutn predvideo smak sveta 2060-te godine...TEk sad iskopani dokumenti i objavljeni

Eto ti ga sad,ja se zaduzio u banci misleci na smak kad...Izgleda bice ga samo meni

Nikakav smak sveta se neocekuje....Ono sto se vidi u kaledaru starih Maja, tacno je govori se o nekom tumacenju pometune godine kao kraju odredjenog ciklusa....Ali najnovija istrazivanja istog, kao i drugi prorocanstava radi se o kraju koletivne svesti ovakva kava je...Kolektivno nesvesno pretprce promene...O tome se radi....
jel imas link ka tim istrazivanjima? ili na sta konkretno mislis kad kazes kolektivno nesvesno pretrpece promene?