gost 196682
Aktivan član
- Poruka
- 1.258
Drzi ih jos ako ih nisi pojeo...Jerbo, ne zna se kolko ce smak sveta da traji...![]()
Smak sveta ne traje, smakom sveta prestaje trajanje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drzi ih jos ako ih nisi pojeo...Jerbo, ne zna se kolko ce smak sveta da traji...![]()
ma nisam jeo,prodao sam,ali imam sad troje prasica na drugom mestu ,taman do Smaka bicu![]()
![]()
pa trajace 2012 dana 12 sati i 21 minut
ubi mi apetit![]()
Judgement day is inevitable.
e a jel neko zna u kolko je sati najavljen taj smak? msm, znam da je 21.12.2012. al imam jos nekih obaveza taj dan pa bih da me neko obavesti u kolko sati pocinje?
oko 12 i 20 popodne.
e a jel neko zna u kolko je sati najavljen taj smak? msm, znam da je 21.12.2012. al imam jos nekih obaveza taj dan pa bih da me neko obavesti u kolko sati pocinje?
S obzirom da ima 24 vremenske zone u svetu ne moze u isto vreme 21 decembra da bude smak sveta negde ce biti 20 ili 22 decembra![]()
Desice se Zetva.
Ali desice se i stosta pre tog datuma. Gledaj to ovako:
Zemljotresi:
Haiti 12. januar 2010
Chile 27. februar 2010
Turska 8 mart 2010
Kina 14. april 2010
Australia 20. april 2010
Vulkan:
Island 15.april 2010.
Taze vesti...Isak Njutn predvideo smak sveta 2060-te godine...TEk sad iskopani dokumenti i objavljeni
Eto ti ga sad,ja se zaduzio u banci misleci na smak kad...Izgleda bice ga samo meni![]()
Nikakav smak sveta se neocekuje....Ono sto se vidi u kaledaru starih Maja, tacno je govori se o nekom tumacenju pometune godine kao kraju odredjenog ciklusa....Ali najnovija istrazivanja istog, kao i drugi prorocanstava radi se o kraju koletivne svesti ovakva kava je...Kolektivno nesvesno pretprce promene...O tome se radi....
jel imas link ka tim istrazivanjima? ili na sta konkretno mislis kad kazes kolektivno nesvesno pretrpece promene?