Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha xDDDD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au, ako ce se prenese to znaci da ce dugo da traeje ta apokalipsa, ima bre da nas mrcvari
e to je vec uspeh, imamo i zvanicnike koji mogu da potvrde, to je vec nesto, a ko je on?![]()
aha, on je jedan od onih koji imaju privilegiju da im se otkriva istina o buducnosti sveta
Ne bojim se kraja sveta. Bojim se svoga kraja.
Juce sam imao proliv tacno 20 sati i 12 minuta, a poceo je prethodnog dana u ponoc...
Epa 12 sam zavrsio sa jednu devojku i sad li jei to neki predznak smaka?
Da li pogledao film Lovci na snove znao bi..![]()
Lakše podnositi kraj sveta nego ovu nenormalnu zimu.A da ne govorim kakvo tek leto ima da bude.
Još malo pa umesto kola slobodno mogu čamcem da se krećem ulicom.Kad će već taj kraj sveta da dođe više?
Da li pogledao film Lovci na snove znao bi..![]()
Da okacim zamku za snove na WC solju?
Opet Nemi sa svojom losom ekranizacijom Stivena Kinga...
Nemi, ako ti je Dreamcatcher vrh, onda zaista imas problem.
Isti si kao tvojh idol vitez fronjzonja... on odgleda seriju Lost, pa otvori temu na filozofiji i nas smara ovde sa tim.
Kao i ti sa Dreamcatcherom.
Oladite obojica, niste otkrili ameriku...![]()
Taj film ima dobru poruku a koja kaze pomozi slabijem i pomocice ti neko jaci sa one druge strane. Dodik jeste bi retardiran ili bar na izgled, cini mi se da se u njemu krila neka visa inteligencija koju nije hteo da pokazuje na nacin tipican za coveka ali zato pobedio je onog reptila.![]()
pa mozes,al dzaba ti ta zamka....ono kad se "izlegne" ta ljigava vanzemaljska guja ti kao umres i ispadnu ti oci...![]()