SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet Nemi sa svojom losom ekranizacijom Stivena Kinga...

Nemi, ako ti je Dreamcatcher vrh, onda zaista imas problem.
Isti si kao tvojh idol vitez fronjzonja... on odgleda seriju Lost, pa otvori temu na filozofiji i nas smara ovde sa tim.

Kao i ti sa Dreamcatcherom.

Oladite obojica, niste otkrili ameriku... :)

Lakše podnositi kraj sveta nego ovu nenormalnu zimu.A da ne govorim kakvo tek leto ima da bude.
Još malo pa umesto kola slobodno mogu čamcem da se krećem ulicom.Kad će već taj kraj sveta da dođe više?

E da znas da je tako!:D

Ja jedva cekam da dodje ta apokalipsa!!! :D:D:D:super:

Zima je stvarno nenormalna.....prvo bilo toplo,pa onda navejalo kilo tona snega....pa poce kisa....pa se led napravio....pa sad veje sneg,greje sunce i pada kisa istovremeno. :eek:

a tek leto kakvo ce biti.....ccc,nadam se da nece biti +40 ko proslo. :(:(:(

Neko se ozbiljno sprda sa nama!!! :mrgreen::lol:

Opet Nemi sa svojom losom ekranizacijom Stivena Kinga...

Nemi, ako ti je Dreamcatcher vrh, onda zaista imas problem.
Isti si kao tvojh idol vitez fronjzonja... on odgleda seriju Lost, pa otvori temu na filozofiji i nas smara ovde sa tim.

Kao i ti sa Dreamcatcherom.

Oladite obojica, niste otkrili ameriku... :)

Taj film ima dobru poruku a koja kaze pomozi slabijem i pomocice ti neko jaci sa one druge strane. Dodik jeste bi retardiran ili bar na izgled, cini mi se da se u njemu krila neka visa inteligencija koju nije hteo da pokazuje na nacin tipican za coveka ali zato pobedio je onog reptila. :think:

Taj film ima dobru poruku a koja kaze pomozi slabijem i pomocice ti neko jaci sa one druge strane. Dodik jeste bi retardiran ili bar na izgled, cini mi se da se u njemu krila neka visa inteligencija koju nije hteo da pokazuje na nacin tipican za coveka ali zato pobedio je onog reptila. :think:

Ili je mozda i on bio vanzemaljac u skrivenoj ljudskoj formi... :think:

i zasto svi vanzemaljci po tebi moraju da budu reptili!?!?!? w.t.f.!!! :eek:

To izgleda neke bas "teske" guje...:mrgreen:

sta mislis... :)

dreamcatcher-2.jpg

:zima2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back