Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Srecna svima nova godina, pa da docekamo i 2013. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecna svima nova godina, pa da docekamo i 2013.![]()
Зар то није било за време помрачења сунца?Kao drugo, samo bih da te pitam, da li se secas pomracenja meseca kada su pricali da ne sme da se izlazi iz kuce?
Зар то није било за време помрачења сунца?
Cekaj, nije mi jasno...
Cas pricas o smaku sveta, cas o napredovanju ljudske svesti... Odluci se!!!
Vidim da se ovde govori o 2012-oj godini čitao sam dosta o tome,ima jedna zanimljiva knjižica a zove se "MAJANSKA SLAGALICA 2012" koja govori o toj tematici.
![]()
Vidim da ovaj Ghost65 nikako da sidje iz astrala na Zemlju
Kao prvo, o ovoj solarnoj oluji se zna, to su svi mediji objavili i nije mi jasno kako prekid rada telekomunikacionih sistema moze da bude kataklizmican?!
Kao drugo, samo bih da te pitam, da li se secas pomracenja meseca kada su pricali da ne sme da se izlazi iz kuce?
Majanski kalendar pocinje 3114.g. pre n.e. i naravno da je i pre i posle toga postojalo i vreme i ljudi i razne druge civilizacije od kojih su mnoge imale svoje kalendare i nacine racunanja vremena.
Ponavljam se po ko zan koji put, radi se o kosmickim Majama koji su imali znanja Atlantidjana i zato su i mogli da imaju tako precizan kalendar i koji su posle obavljenog posla na Zemlji uz podizanje svesti na visi nivo presli iz 3D u 4 D.
Stvarno se zavrsava jedan veliki ciklus od 26.000 godina i polozaj Sunca i planeta ce 21.12.2012.g. biti takav kakav je moguc samo jednom u 26.000 godina a Maje su to znale i ostavile podatke o tome. Ako neko ne vidi da se protok vremena ubrzava i menja kao i klima i mnogo toga drugog sto je vidljivo svakodnevno. Ako neko ne vidi da zemljotresi postaju jaci i cesci kao i olujni vetrovi, da se unazad deset dana 2-3 puta u sred zime pojavilo sevanje munja i grmljavina, da imamo prakticno dva godisnja doba umesto cetiri, sve moje price i tekstovi i sajtovi koje sam postavio, onda nema pomoci.
Dobar deo tekstova koje postavljam, zahteva odredjeno predznanje o ovoj temi tako da je moja namera da to pogledaju oni kojima to treba i koji ce znati da to sto je dato iskoriste na odgovarajuci nacin. Najlakse je u jednoj ili dve reci bez argumenata kritikovati nesto o cemu se malo zna ili se ne zeli upustiti dublje i nesto nauciti.
иза свега стоји политика, и та прича о 2012, мислим да нам спремају за највише пар година неки геноцид
Mozes li ukratko da prepricas malo o cemu se radi i na koj nacin analiziraju kalendar. Hvala.![]()