SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja svakako u to ne verujem..
Da bi od toga bilo nesto verovatno bi se svi spremali za to..TJ.uzivali u preostalom zivotu..
A i ne verujem da naucnici nista ne bi uradili po tom pitanju da sprece smak sveta..

To samo neko ima bujnu mastu,pa siri glasine!!

Uzivajte ljudi!!

Evo jednog strucnog misljenja o tome sta nam se sprema pre 2012.g. a citava ekipa zaposlenih u Fox-u je dobila otkaz kad su objavili ovo:

Zna se za to odavno.. potencira se taj projekat kroz sve medije vec duze vreme.

Samo sta smeraju, ne znam - mozda neko jos jace trovanje biljnog i zivotinjskog sveta, pa da im ostane normalnog semena "za licnu upotrebu"? I konzumacija ove hrane ima dovoljno negativnih efekata.. Ako im je to motiv bar bi smo znali da je svet blize istini nego pre, pa da su uprpili...

Poslednja izmena:
Sve sto je u prethodnom postu napisano ima za cilj zaustavljanje promena koje su u toku i prelazak sa lazne frekvencije 12:60 iz Tehnosfere na frekvenciju 13:20 u Noosferu. Evo zato jednog clanka koji govori o tome novom sto se dogadja i cemu trebamo da tezimo:

PLANETARNI POKRET ZA MIR I PRIHVATANJE KALENDARA 13 LUNA
(MREZA PLANETARNE UMETNOSTI)

T (E) = ARTE

Postani deo Mreze za sinhronizovanje zivota, udji u Novo vreme obnavljajuci covecanstvo stvaranjem umetnosti zivljenja. Pomozi sebi i pomogni sinhronizaciji Zemlje i citavog covecanstva da se vrati ciklusima prirodne frekvencije Zemlje.

Planetarni pokret za mir i promenu na Kalendar 13 luna.

Pre vise od dvadeset godina,sa prestankom hladnog rata, 16. i 17. avgusta 1987. godine dogodilo se nesto bez presedana na nasoj planeti. Dogodila se Harmonijska konvergencija, meditacija za svetski mir. Od tog momenta, koordinatori Pokreta za mir i promenu na Kalendar 13 luna putuju svetom sa porukom povratka na prirodno vreme. Na tom putu organizovali su:
Prvi i Drgui planetarni kongres prava biosfere, Brazilia-Brazil, 1996, 2008.;
Prvi svetski mir, Meksiko Siti, 1996.;
Svetski kongres mira i vremena, Univerzitet mira, Kosta Rika 1999. ;
Seminar Carobnjaci na Zemlji, Cile, 1999. / 7 nedelja

Kalendar 13 luna (pilotski instrument ponovnog uspostavljanja repolarizacije kolektivnog uma sa prirodnim univerzalnim ciklusima)

Kalendar 13 luna je baziran na matematickim kodovima Maja, i formiran je od 13 luna(meseci) od po 28 dana. 13x28=364/2=182 dana, gde prva polovina pulisira ka severnom polu, vibrirajuci juznu hemisfru, i obrnuto, cineci 365 potrebnih dana za uspostavljanje ravnoteze centralne linije Ekvadora. Ciklus od 28 dana je povezan sa zenskim reproduktivnim periodom. Svaka luna pocinje na dan Dali i zavrsava se na dan Silio.u savrsenom skladu sa kruzenjem Zemlje oko Sunca. 20 prstiju ruku i nogu, predstavljajuci solarne energije u energetskoj podfunkciji sto se poklapa sa 260 mogucnosti/ kinova obrtaja nase galaksije, sa vremenom nosenja ljudskog ploda ili sa 13 glavnih zglobova u telu ludskog bica.

Mreza planetarne umetnosti

Mreza planetarne umetnosti, aktivna u vise od 90 zemalja doborovoljno ujedinjujuci osobe razlicitih struka i drustvenih miljea, ima za cilj reedukaciju za kulutru mira medju ljudima, mira sa zivotnom sredinom, a narocito rekonstrukciju biosfere, uz pomoc paradigme koja meri prirodno i duhovno vreme-Kalendara 13 luna ili Kalendara mira, zajedno sa Zakonom vremena, T(E)=Arte.

Struktuirana je po bioregionalnim grupama koje promovisu predavanja, konferencije, susrete raznih drustvenih i duhovnih zajednica, umetnicka, kulturna i duhovna dogadjanja.

Kalendar 13 luna i Rerihov pakt

Plan mira i promene na Kalendar 13 luna promovise siroku upotebu Zastave mira, uspostavljene Mirovnim sporazumom Roeriha (u Beloj kuci u Vasingtonu), 15.aprila 1935.godine i potpisanim od strane 25 americkih zemalja i lige Baltickih drzava. Zastava mira simbolise jedinstvo umetnosti, nauke i religije. Ovaj simbol se primenjuje na Kalendar 13 luna na sledeci nacin.Gornji krug se odnosi na integralnu duhovnost 13 luna koja obuhvata istine svih religija. Dva donja kruga : jedan se odnosi na matematicku savrsenost Kalendara 13 luna, koja zadovoljava potrebu za naukom, i treci krug harmoniju 13 luna, koja garantuje cvetanje artisticko-evolutivnog obrasca covecanstva. I tako imamo ujedinjene umetnost, nauku i duhovnost. Krug koji okruzuje povezujuci sva tri kruga odnosi se na vreme 13 luna, jer vreme 13 luna sinhronizuje covecanstvo u jedan krug kulturnog jedinstva i univerzalnog bratstva.

Planetarna Mreza Umetnosti su cvorista koja cine strukturu jednog novog drustvenog uredjenja. Predlog je da se kinovi okupljaju na Kristalni dan, kad ko moze i da se na tim skupovima razmenjuju avanture vezane za sirenje prirodnog vremena i svega komplementarnog tome, da se kinovi inspirisu jedni drugima, da se pomazu i podrzavaju, ogledaju jedan u drugome i stvaraju novo drustvo galakticke kulture mira.

A najbolje se ogledamo u familijama, najbolje u njima radimo sve ono sto nas drzi za zemlju i vodi prezivljavanju, i svakodnevne domace poslove, najbolja smo ekipa za rad zato sto uticemo na gravitacionu silu (projekat rinri) = na opstanak.

Uvek je dobro ljude deliti na familije na radionicama, da se osete, vide sebe u drugome....Vazno je spoznati tu bliskost i da u celom svetu imas familiju...korak ka osecanju bratstva prema svima.

Psi Banku u najkracem shvatam kao svoje secanje, svoju bit koju sada u ovom zivotu zivim kroz moj kin oluje 1...

In lake'sh

Poslednja izmena:
Kao prvo, o ovoj solarnoj oluji se zna, to su svi mediji objavili i nije mi jasno kako prekid rada telekomunikacionih sistema moze da bude kataklizmican?!

Kao drugo, samo bih da te pitam, da li se secas pomracenja meseca kada su pricali da ne sme da se izlazi iz kuce?

Зар то није било за време помрачења сунца?

Da, da, da... Lapsus izvinjavam se.

Hteo sam samo da navedem koliko su uspesno naplasili narod bez neke podloge, a niceg strasnog nije bilo. Cisto sam hteo da proverim da li doticni zna posto vidim da se lozi na sve sto se objavi.

Dakle, meni mnogo logicnije zvuci da ti mocnici nas zapravo plase i drze narod u strahu, nego da drze semenje skriveno pod zemljom... DAaaaaaaaaaaaaaj bre!!!!

Demister, moja teza je da je do 21.12.2012.g. sve moguce ali celo vreme zastupam i tezu da se nece nista katastrofalno desiti ako se budjenjem svesti na globalnom nivou pripremimo za taj po mnogima moguci prelaz iz 3D u 4D.

Upravo zbog svih tih dilema dao sam tekstove i sajtove koji problem 21.12.2012.g. oslikavaju iz sto vise uglova, kako bi sami ucesnici foruma mogli da lakse dodju do svog zakljucka tako da to tako i treba shvatiti. Ima onih koji u sve to veruju i onih koji u to ne veruju. Ovo je prilika da dobiju korisne informacije o toj temi, da saznaju sta je to Tehnosfera a sta Noosfera, o laznoj frekvenciji vremena i puno drugih podataka. Ako nekog to ne interesuje ne znaci da mnoge druge koji o toj temi malo znaju nece interesovati. Uostalom treba otici malo na internet pa videti kakva panika vec uveliko vlada u Holandiji i jos nekim zemljama u Evropi.

Pricati o temi o kojoj neko malo ili skoro nista ne zna i davati komentare kao da sve zna najbolje govori o komentatoru.

Vidim da ovaj Ghost65 nikako da sidje iz astrala na Zemlju pa zato i ne zna sta se dole dogadja pa pise svasta. Njemu je jedini cilj da napise sto veci broj postova po svaku cenu pa makar to bila i jedna rec. Verovatno da mu je zbog dugog boravka u astralu fond reci smanjen. Zbog toga mu je oprosteno.

Poslednja izmena:
OK, postujem to.

Ali hajde da se vratimo na nesto sto odavno napisah a niko nije reagovao na to.

Majanski kalendar (tacnije vreme po njihovom kalendaru) pocinje oprilike oko 3500 g.p.n.e. (ispravi me ako gresim). Sta je onda bilo dok navodno nije bilo vremena, a bilo je ljudi na planeti svi znamo? Hocete da kazete da vremena stvarno nije bilo pre toga?!

Nadam se da ste me svi razumeli sta sam hteo da kazem.

Majanski kalendar pocinje 3114.g. pre n.e. i naravno da je i pre i posle toga postojalo i vreme i ljudi i razne druge civilizacije od kojih su mnoge imale svoje kalendare i nacine racunanja vremena.

Ponavljam se po ko zan koji put, radi se o kosmickim Majama koji su imali znanja Atlantidjana i zato su i mogli da imaju tako precizan kalendar i koji su posle obavljenog posla na Zemlji uz podizanje svesti na visi nivo presli iz 3D u 4 D.

Stvarno se zavrsava jedan veliki ciklus od 26.000 godina i polozaj Sunca i planeta ce 21.12.2012.g. biti takav kakav je moguc samo jednom u 26.000 godina a Maje su to znale i ostavile podatke o tome. Ako neko ne vidi da se protok vremena ubrzava i menja kao i klima i mnogo toga drugog sto je vidljivo svakodnevno. Ako neko ne vidi da zemljotresi postaju jaci i cesci kao i olujni vetrovi, da se unazad deset dana 2-3 puta u sred zime pojavilo sevanje munja i grmljavina, da imamo prakticno dva godisnja doba umesto cetiri, sve moje price i tekstovi i sajtovi koje sam postavio, onda nema pomoci.

Dobar deo tekstova koje postavljam, zahteva odredjeno predznanje o ovoj temi tako da je moja namera da to pogledaju oni kojima to treba i koji ce znati da to sto je dato iskoriste na odgovarajuci nacin. Najlakse je u jednoj ili dve reci bez argumenata kritikovati nesto o cemu se malo zna ili se ne zeli upustiti dublje i nesto nauciti.

Poslednja izmena:
Majanski kalendar pocinje 3114.g. pre n.e. i naravno da je i pre i posle toga postojalo i vreme i ljudi i razne druge civilizacije od kojih su mnoge imale svoje kalendare i nacine racunanja vremena.

Ponavljam se po ko zan koji put, radi se o kosmickim Majama koji su imali znanja Atlantidjana i zato su i mogli da imaju tako precizan kalendar i koji su posle obavljenog posla na Zemlji uz podizanje svesti na visi nivo presli iz 3D u 4 D.

Stvarno se zavrsava jedan veliki ciklus od 26.000 godina i polozaj Sunca i planeta ce 21.12.2012.g. biti takav kakav je moguc samo jednom u 26.000 godina a Maje su to znale i ostavile podatke o tome. Ako neko ne vidi da se protok vremena ubrzava i menja kao i klima i mnogo toga drugog sto je vidljivo svakodnevno. Ako neko ne vidi da zemljotresi postaju jaci i cesci kao i olujni vetrovi, da se unazad deset dana 2-3 puta u sred zime pojavilo sevanje munja i grmljavina, da imamo prakticno dva godisnja doba umesto cetiri, sve moje price i tekstovi i sajtovi koje sam postavio, onda nema pomoci.

Dobar deo tekstova koje postavljam, zahteva odredjeno predznanje o ovoj temi tako da je moja namera da to pogledaju oni kojima to treba i koji ce znati da to sto je dato iskoriste na odgovarajuci nacin. Najlakse je u jednoj ili dve reci bez argumenata kritikovati nesto o cemu se malo zna ili se ne zeli upustiti dublje i nesto nauciti.

Zanima me zasto je 3114. g.p.n.e. uzeta za pocetak i zanima me sta mislis da ce nam doneti taj hipoteticki "prelazak na visi nivo", dobro ili lose i da li ce on biti vidljiv odmah ili tek postepeno... Eto, prosta pitanja...

иза свега стоји политика, и та прича о 2012, мислим да нам спремају за највише пар година неки геноцид

Kuj bi ga znao.
Citam o ovom 21.12.12.vec par godina.
Pogledaj amerske forume,pripremaju se vec godinama.
Kuj ima pare kupuje posede u Patagoniji-kaze ameri vec milione Ha ogradili bodljikavom zicom od par metara,table-No admittance-private property-entry vorbidden i sl.
Kuj nema,taj pravi bunkere,sa porodicu,prijateljima ...
Zanimljivo,bivsi il aktivni veterani gomilaju oruzje u sklonistima,AK-47!!!veliki hit,sa po 5 hiljada metaka po oruzju.Provijant ,poneki za 2-godine.

A pisu i ozbiljni amerski sajtovi sa dobrom reputacijom-"chronicles magazin of american culture"-chef Pat Buchanan da ocekuju uskoro" ozbiljne promene" al pretezno u usa.
Napravili vojsku za unutrasnje potrebe-"smirivanje nemirnog stanovnistva".Uostalom,pogledaj njegov sajt,zanimljive analize.

Kakva je situacija u svetu moze svasta da bidne.

Stari film , "Soilent green",neko video?

Poslednja izmena:
Izvini, a sta podrazumevas pod tim 4D? Preobrazaj covecanstva, raznosenje celokupne planete po svemiru, sta?
Zar mi samim nasim postojanjem nismo vec 4D? Ili u ovom slucaju to ima neko vise znacenje? :) Koliko se ja razumem u dimenzije, 4. je vreme koje vec uveliko tece, hehehe ;)

Mozes li ukratko da prepricas malo o cemu se radi i na koj nacin analiziraju kalendar. Hvala. z;)

Da nebih sad prepričavao celu knjigu citiraću kraći uvod koji kaže ovako:
"Da li će Svemirski Brod Zemlja poleteti 2013 godine ili će završiti kao Maldek,(nekadašnja planeta sunčevog sistema,izmedju Marsa i Jupitera od koje je danas ostao samo pojas asteroida)?Da li ćemo saznati i lično iskusiti?Na svim Majanskim piramidama i gradjevinama Začarani san se potpuno završava 2012 godine.Nema nastavka.Tu je kraj ciklusa,kraj vremena koje su oni pažljivo pratili i poznavali.Kraj vremena kakvo poznajemo.Kraj vremena kome nisu naznačili nastavak,nakon koga nisu predočili novi ciklus",kraj citata.

Dalje se navodi da je kraj začaranog sna moguće začarano budjenje u smislu duhovnih promena kako se govori u knjizi.
E sad tu imate vidjenja istraživača koji su posvetili više godina u proučavanju ove problematike.

:snesko2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back