SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostao sam malo nedorecen u gornjem postu, pa da ne bude zabune. NE MISLIM da ce 2012. biti smak sveta kako ga vecina nas zamislja, cak ne znam ni da li ce se ista desiti. (Ali sam pristalica duhovne transformacije koja je najavljena za taj period. Nazalost, izgleda da ce to morati biti propraceno odredjenim ciscenjem, a to za neke moze biti ne bas tako lako.)

Hteo sam da istaknem da, po meni, znanja starih naroda treba mnogo ozbiljnije shvatati nego sto se to danas radi. Pa i te tvrdnje da se zavrsio jedan a pocinje novi ciklus.

Prvo, isto kao sto vec rekoh, "smak sveta" je idiotski pojam. Ono sto ce da se desi je verovatno iza bilo cije maste, a ne predstave o nekakvom "smaku sveta" koji ljudi obicno imaju kad se tako nesto izgovori. Ono sto ce da se desi je sve sem prosto, a vi ako vas vec zanimaju Maje, mogli ste da se informisete o okupljanju koje se desilo pre par meseci i o ceremonijama koje su izvedene prvi put posle 13 hiljada godina, i o poruci glavnih svestenika Maja svetu.

Druga stvar, mozda i najvaznija, s obzirom na stepen indoktrinacije obicnih ljudi, pogotovu na ovakvom forumu... - Zaboravite na naucnike, oni ne znaju nista. Pravi naucnici su negde drugde. Ne slusajte nista sto vam kazu mainstream "naucnici". Oni ili ne znaju nista ili su izmanipulisani, tako da je svejedno. U svim njihovim kalkulacijama nedostaje glavna komponenta, a to je svest, zaboravite na njih. Ljudima je ugradjen kompleks nize vrednosti, autoriteta, i neka hijerarhija u znanju koja nema veze sa mozgom, i onda vecina popusta pod pritiskom drustvenog ustrojstva koje im kaze - "Jeste, njih slusajte, oni znaju, oni su naucnici, oni su autoritet." Smeh....i niko nista ne ispituje sam, posto im je filter kroz koji prolaze sve informacije, tj. intuicija, vec sjebana.

Lagali su vas ceo zivot u vezi svega sto znate.

(nastavak)
... I zato, nemojte učiti ništa iz knjiga, već sami proučavajte.

Zaključak:

Ili slušajte naučnike, pa ćemo daleko dogurati, ili nikoga ne slušajte, pa ćemo se degradirati na čovekolike majmune, od kojih su neki postali.

Da li tek sad tvoj post ima smisla?

(nastavak)
... I zato, nemojte učiti ništa iz knjiga, već sami proučavajte.

Zaključak:

Ili slušajte naučnike, pa ćemo daleko dogurati, ili nikoga ne slušajte, pa ćemo se degradirati na čovekolike majmune, od kojih su neki postali.

Da li tek sad tvoj post ima smisla?

Zakljucak ti je vise nego tuzan..nista nisi shvatio.

Ako ti osecas da ces da "degradiras" ukoliko nemas mentora koji ce da ti kaze ko si, sta si, i sta da radis sa svojim zivotom, moze samo da mi bude zao zbog tvog jadnog stanja, a drugima da bude savrsen primer o onome o cemu ovde govorim. Unistili su vas.

Gde mi da nadjemo te prave naucnike? Gde da ih cujemo? Procitamo? O cemu oni tacno pricaju? Jel oni isto tako pricaju samo da smo ucili pogresno, a uopste nas ne nauce ispravnom, jer verovatno ne znaju, ili nam lepo kazu sta smo to pogresno ucili i zasto je to pogresno?

Ne mozesh stajati ispred kafesa sa majmunima i chitajutji im Bibliju ochekujesh da se prosvetle i napreduju.

Neke stvari su za one koji se trude da razumeju i proniknu a nekima ne vredi, vec im dash loptu i pustish ih u dvorishte.
Za njih nema vece srece od lopte.

Gde mi da nadjemo te prave naucnike? Gde da ih cujemo? Procitamo? O cemu oni tacno pricaju? Jel oni isto tako pricaju samo da smo ucili pogresno, a uopste nas ne nauce ispravnom, jer verovatno ne znaju, ili nam lepo kazu sta smo to pogresno ucili i zasto je to pogresno?

Po mom skromnom iskustvu te ljude moras da trazis, nece oni tebe traziti. Tacnije, moras traziti pravo znanje - onda ces naci i prave ljude. Tako to ide... Bar kod mene.

Pa na internetu...
Provjereno! :ok:

Nikko zagovara otpor sistemu i poziva na buđenje. Malo traljavo ali namjera je plemenita. :)

Zakljucak ti je vise nego tuzan..nista nisi shvatio.

Ako ti osecas da ces da "degradiras" ukoliko nemas mentora koji ce da ti kaze ko si, sta si, i sta da radis sa svojim zivotom, moze samo da mi bude zao zbog tvog jadnog stanja, a drugima da bude savrsen primer o onome o cemu ovde govorim. Unistili su vas.

Žao ti je?

Kako dolaziš do znanja onda (ako uopšte dolaziš)? Spoznajom?

Nemoj koristiti električne aparate, smisli sam način da zagreješ vodu da bi se okupao. Što bi koristio bojler, kad to je neko drugi napravio.

Delom si u pravu, a delom nisi.

Neću reći odnos delova.

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back