Naravno,sve se desava u cervrtak popodne.Sad mi javili.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svejedno dal ce biti ili ne svi se slazemo da treba dignuti uzbunu medju zenskama

Ako je to onaj film sa talas od 8000 metara onda
Ja bi licno rekao da se zavrsava tad jer im je nestalo mastila.
Just kidding
Verovatno je to kraj jednog ciklusa i ulazak u novi...Mislim da je nesto slicno tumaceno i za rec Apokalipsa ili Armagedon, pa se na kraju ispostavilo da je pogresno prevedena i protumacena rec...

za promene ne mogu da garantujem, nisam vidovita. promene na globalnom nivou mogu biti i sutra (setite se jucerasnjih vesti i carki izmedju brodova juzne i severne koreje).
sto se smaka sveta tice, nema sanse. zasto je po tvom misljenju 2012 bas ta godina? majanski kalendar? vazi. onda bi trebali da ocekujemo smak sveta i 31.12. jer je to znak za kraj jednog ciklusa. tako je i kod maja, kraj jednog ciklusa i pocetak novog.
film cu rado pogledati, vidim na reklami da je animacija odlicna. isti reditelj je snimio i armagedon i dan posle sutra, pa niti su nas pogodile komete, niti je bilo ledenog doba.
Film je tesko sranje, gledao do pola i nisam mogao dalje.....produkcija losa, radnja filma jos gora, prica bezeze, sve nesto navrat nanos....
eto bar sto se mene tice
mozda se nekom i svidi
ukusi su razliciti
sve u svemu neko je hteo da zaradi samo na naslovu posto je tema veoma aktuelna
Nista, vi koji verujete u tu glupost o smaku, prodajte svu imovinu i izivljavajte se sa tim parama, vozite brza kola, karajte prostitutke, drogirajte se... Valjda ce potraje kes do 2012
Da ce nesto biti,hoce. Sta,ne znam. Ko zna sta ce se desiti,ali bice to zanimljiv dan.