Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Bice para i a agente..
jerbo ima njih podosta koji veruju u to.... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, zaboravih...
el ste primetili da sve te ... hmmm... čudne teorije stižu sa zapada?
I jel ste nekad čuli poštenog i radnog srpskog seljaka da brine o smaku sveta?
Ima ona narodna - zaludan pop i jariće krsti.
A zaludan narod izmišlja smak!
Nije to loš bend bio

Ma stoji to, draga moja, sve sto si rekla, vazda se to tako vrti.....A ko, uopšte, izvuče tu 2012. iz rukava?
Hoću da kažem - Majanski kalendar postoji već mnoooogoooo godina, takav kakav jeste, nepromenjen. I ono što u njemu stoji "zna" se već duuugoooo ( tj. malo ljudi zna, lično - blage veze nemam šta u njemu piše, jel). I što ga ne izvukoše pre 20 godina? Zašto sad?
Lično smatram da je to nova opčinjavajuća iluzija koja će držati pažnju širokih narodnih masa, i skretati je sa dnevno - političkih i ostalih dogadjaja bar neko vreme. Onda će, posle 2012. pronaći novo proročansto apokalipse i here we go again
U medjuvremenu, ratovi će izbijati, banke će propadati odnoseći i zadnji cvonjak nekim tamo nesrećnicima, porezi će rasti, deca će tamo negde i dalje rintati u rudnicima... ali pažnja ogromnog broja ljudi će biti zaokupljena time - kako preživeti apokalipsu![]()

ps. oprosti pizzaru, nije znao sta radi..........![]()

Progutah slovo, htedoh napisti "bice para i za agente....." znaci da si vec u radnom odnosu...![]()

Ma nije, sigurno............pa ti si ustvari pretekla........orlovog mi pera sa tvojega skalpa!!!

U pravu je covek,to samo Vidovita zorka moze da ti kaze.Ma, razumijem ja sve. Ali, ne moze on ocekivati od ove teme neko prosvjetljenje.