nemcoi
Aktivan član
- Poruka
- 1.406
ONI VAS VEC IMAJUvidis, to je zanimljivo... mozda neka druga rasa ljudska pocne 2012. da istrebljuje homo-sapiense.. dodjosmo do sustine!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ONI VAS VEC IMAJUvidis, to je zanimljivo... mozda neka druga rasa ljudska pocne 2012. da istrebljuje homo-sapiense.. dodjosmo do sustine!
ja mislio da ce me zapljusnuti talas od stotitnu reputacija, a ono, niko ništa...![]()
VI STE UPRAVO ONO STA ONI ZELE DA BUDETE
![]()
Amerikanci njihov megantrend uskoro mogu okačiti mački na rep.Kinezi za koju godinu će ih preteći.Već su Amerikanci počeli da kukaju kako Kineska ekonomija pravi štetu Američkom dolaru.Dok neki silu Amerike dižu do nebesa,Kinezi neprimetno osvajaju ceo svet.
Jaa ne znam sta da kazem![]()
Ne mogu da kazem da verujem,a ne mogu da kazem i da ne verujem.sve je mnogo pocelo da se vrti oko toga,snimljen je film,neke apokalipse se dogadjaju,stalni zemljotresi i tornado,uragani,cunami... nije to nesto normalno
![]()
maamaaaa
![]()
![]()
ne brini se ti nista,i ne zovi mamu,nego Chuck Norrisa....on ce nas sve spasiti!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hm, Chuck Norris malo dete za D.Vujosevica![]()
Dule Vujosevic shalalalaNemoj da kakis vodu, znas dobro ko je on
![]()
Kako ce se neko glup probuditi 22.12.2012....
Zdravo,
ovo vam može biti zanimljivo. Jako pouzdan i precizan podatak.
Na današnji dan pa do 21.12.2012. ostalo je tačno još 1000 dana.
Pozdrav!
jel ovo neko odbrojavanje?
ma neeee.... xD
haha.....pitam li se kakvo ce sranje u svetu da izbije kad dodju jos 666 dana do smaka sveta!?![]()
to ce sigurno biti proba.....![]()