SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
VI STE UPRAVO ONO STA ONI ZELE DA BUDETE
American-Megatrends---1-pic.jpg

Amerikanci njihov megantrend uskoro mogu okačiti mački na rep.Kinezi za koju godinu će ih preteći.Već su Amerikanci počeli da kukaju kako Kineska ekonomija pravi štetu Američkom dolaru.Dok neki silu Amerike dižu do nebesa,Kinezi neprimetno osvajaju ceo svet.

Amerikanci njihov megantrend uskoro mogu okačiti mački na rep.Kinezi za koju godinu će ih preteći.Već su Amerikanci počeli da kukaju kako Kineska ekonomija pravi štetu Američkom dolaru.Dok neki silu Amerike dižu do nebesa,Kinezi neprimetno osvajaju ceo svet.

Hah...slazem se. :)

zuti kinezi ko zuti mravi......nema de ih nema. xD :) :S >(

sto je zabrinjavajuce.... :eek:

Jaa ne znam sta da kazem :whistling:
Ne mogu da kazem da verujem,a ne mogu da kazem i da ne verujem. :think: sve je mnogo pocelo da se vrti oko toga,snimljen je film,neke apokalipse se dogadjaju,stalni zemljotresi i tornado,uragani,cunami... nije to nesto normalno :tajna: :rida: maamaaaa :rida: ;)

e da,neko se gore pitao (ili je bilo u uvodnom postu,nebitno) zasto se kalendar maja zavrsava bas 21.12.2012. ....
hmm,mozda nisu stigli da nastave,nakon spanskog osvajanja....ko zna.....
e sad,ne znam kako je pronadjen taj kalendar..pretpostavljam da su to neki spisi,crtezi,sta li je....
mozda je nastavljen na drugom mestu,ili unisten......(mislim da sam negde citala,da se kalendar maja sastojao iz 6 delova....da mi zivimo u petom....on je valjda poceo osamdesetih godina proslog veka,a zavrsava 2012....ne znam....mozda nije smak,mozda samo dogadjaj koji ce obeleziti novu eru,sta li...)
mozda ja lupam gluposti,ali sta cu...previse sam optimisticna da bih poverovala u to da cu za koju godinu da nestanem sa ovoga sveta.....:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back