SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U sustini to sto ce se desiti na Zemlji je izvan bilo cije maste, problem je sto ce mnogi koji nisu spremni za tako nesto verovatno biti zbrisani, tj. napravice se prirodna selekcija, sta god to znacilo za one koji nemaju pojma sta se desava..ali definitivno ce biti odvojena svest od besvesti, da tako kazem, i smisao od besmisla.

Poslednja izmena:
U sustini to sto ce se desiti na Zemlji je izvan bilo cije maste, problem je sto ce mnogi koji nisu spremni za tako nesto verovatno biti zbrisani, tj. napravice se prirodna selekcija, sta god to znacilo za one koji nemaju pojma sta se desava..ali definitivno ce biti odvojena svest od besvesti, da tako kazem, i smisao od besmisla.
Tačno.A i da se zna šta će se desiti,niko u to ne bi verovao.U svetu se donelo niz mera i zakona kako bi sprečili dalje zagađivanje zbog ekološke katastrofe koje već uzelo maha,pa i pored mnogobrojnih pokazatelja i dokaza ipak većina stanovnika zemlje misli da je promena klime i ekološke i prirodne katastrofe nešto što je normalno i što je bilo pre ili je propaganda i laž.Iako svake godine proglašavaju za godinu sa najvećem brojem katastrofa koje postojalo.

Tačno.A i da se zna šta će se desiti,niko u to ne bi verovao.U svetu se donelo niz mera i zakona kako bi sprečili dalje zagađivanje zbog ekološke katastrofe koje već uzelo maha,pa i pored mnogobrojnih pokazatelja i dokaza ipak većina stanovnika zemlje misli da je promena klime i ekološke i prirodne katastrofe nešto što je normalno i što je bilo pre ili je propaganda i laž.Iako svake godine proglašavaju za godinu sa najvećem brojem katastrofa koje postojalo.

Hm,lepo si ovo reko. :)

evo ja iz ovog vadim zakljucak. :per::hahaha:

ima previse ljudi na planeti. :)
ozb. :confused:
...i mislim da bi najbolje bilo da se ceo svet lepo desetkuje,i doslo bi do kraja problema! :D

:lol::D:confused::);)

Pa ne znam sta biva kada se to desi na celoj Zemlji. Niko ziv ne zna. To cemo da vidimo...mozda. A da... ti ruski eksperimenti su izazvali jednu nuspojavu kod nekih zamorcica (vojnika)... malo su poludeli. Neki od njih ne privremeno :)

aaaaa......znaci to ce da se desi 2012. :confused::lol:
svi ce da zaborave i kako se zovu,i odakle su,i kolko imaju godina,i kako se racuna,i pise,i prica....
sve izpocetka jel? :(

hha....ovo bi mozda moglo biti tacno! :hahaha:
gledao sam jednom na diskaveriju ili na youtube-u,ne secam se,xD,kada su neki naucinici i arheolozi pronasli ljudski skelet u nekoj pustinji,star milione godina,ali skoro pa potpuno identican nasem! :D:eek:

hm.... :think:

aaaaa......znaci to ce da se desi 2012. :confused::lol:
svi ce da zaborave i kako se zovu,i odakle su,i kolko imaju godina,i kako se racuna,i pise,i prica....
sve izpocetka jel? :(

hha....ovo bi mozda moglo biti tacno! :hahaha:
gledao sam jednom na diskaveriju ili na youtube-u,ne secam se,xD,kada su neki naucinici i arheolozi pronasli ljudski skelet u nekoj pustinji,star milione godina,ali skoro pa potpuno identican nasem! :D:eek:

hm.... :think:

pa ima jedna dobra knjizica.... zove se Zabranjena Arheologija, mozda bi mogao da je prelistas , sto se tice tih skeleta i sl. u starijim slojevima.

A za ovo magnetno tumbanje, ne mogu nista da tvrdim. Pitanje je isto da li magnetno polje odrzava poziciju zemljine kore u mestu. Nadam se da nije tako :)

Ne,ali samo zamisli! :)
to bi nam resilo sve probleme....

edit : ima jos jedan post na predhodnoj strani.

Koje tacno probleme? To sto prosecna americka porodica ima 3 automobila i 2 vikendice a prosecna africka nema ni za saku pirinca dnevno?

Sto se tice tih koji su ispovracali teoriju o smanjenju populacije.... zapitaj se dokle ide tako nesto? i koliko je njima ljudi zaista potrebno?

Hm,lepo si ovo reko. :)

evo ja iz ovog vadim zakljucak. :per::hahaha:

ima previse ljudi na planeti. :)
ozb. :confused:
...i mislim da bi najbolje bilo da se ceo svet lepo desetkuje,i doslo bi do kraja problema! :D

:lol::D:confused::);)
Pre ili kasnije će se to desiti.
U istoriji ima dosta primera kada jedno carstvo stigne do vrhunca,dolazi do raspadanja.
I naše carstvo na zemlji stigao do vrhunca.Tu i tamo već vidimo pucanje na svim nivoima.
Pokušaće održati stabilnost,ali u tom stanju biće dovoljna jedna iskra,i sve će se izvrnuti preko noći.

pa ima jedna dobra knjizica.... zove se Zabranjena Arheologija, mozda bi mogao da je prelistas , sto se tice tih skeleta i sl. u starijim slojevima.

A za ovo magnetno tumbanje, ne mogu nista da tvrdim. Pitanje je isto da li magnetno polje odrzava poziciju zemljine kore u mestu. Nadam se da nije tako :)

znam za taj termin,al nisam znao da ima knjiga o tome. :S
mozda je nadjem i procitam... :)
thx. :)

Koje tacno probleme? To sto prosecna americka porodica ima 3 automobila i 2 vikendice a prosecna africka nema ni za saku pirinca dnevno?

Sto se tice tih koji su ispovracali teoriju o smanjenju populacije.... zapitaj se dokle ide tako nesto? i koliko je njima ljudi zaista potrebno?

ne,nego poluciju,zagrevanje planete,prenaseljavanje..... kontas sta hocu da ti kazem?
to sa tim poredjenjem nema veze!
takve razlike izmedju ljudi je uvek bilo i uvek ce ga biti,ali ovo sto nam se sad desava(problema koje sam naveo) nije zabelezeno u istorijskim knjigama. :)

dovelo bi do delimicne propasti jer se velikoj vecini ljudi ne bi svideo taj nacin resavanja problema,pogotovo se nebi svideo onim 10. ljudima... :S
ali.....pa......posle kise ide duga,zar ne? :)

Pre ili kasnije će se to desiti.
U istoriji ima dosta primera kada jedno carstvo stigne do vrhunca,dolazi do raspadanja.
I naše carstvo na zemlji stigao do vrhunca.Tu i tamo već vidimo pucanje na svim nivoima.
Pokušaće održati stabilnost,ali u tom stanju biće dovoljna jedna iskra,i sve će se izvrnuti preko noći.

Nije ovo nase carstvo, vec njihovo.

Nase je bilo pre njihovog, a dolazi ponovo.

Ko razume shvatice :)

Osecam da ce najbolje proci najsiromasnije zemlje, tako da ono, grlom u siromastvo! :)

ne verujem....mislim da ce one biti prve na udaru,jer su ionako sad vec veoma slabe. :S

ali mislim da postoji prilicno velika sansa da ce tako biti....prvo na udaru najbogatije a onda siromasne.....posto su se siromasne zemlje do nekle navikle na uzasan nacin zivota,dok ove bogate uzivaju u komfortu.... e sad nemam pojma o cemu ovde pricamo,al nmvz. xDDD :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back