zif
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Ja dajem kintu na 2064(rek'o covek od nauke i mora mu se verovati)
2012 je vec ispusena godina i nema nista od toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hah pa onda to uopste nece biti fer.
ja npr ulozim 100 evra,a ti 200,i onda svi dobijemo jednako... pa jel to fer!?!
Da vidis, to ce morati nekako da se razmotri u narednih godinu dana![]()
Ja dajem kintu na 2064(rek'o covek od nauke i mora mu se verovati)
a ko je taj? :S
i sta ce se tad desiti?
Tja, ja sam trenutno slab ekonomski inace bih se kladio da ce biti nesto.Mozda ne bas smak sveta, ali bice to interesantna godina.
Cika NJutn je predvideo(izracunao ili lupio)smak sveta-nije mi poznato na koji ce
se nacin to sve izdesavati.
hm.....a kako je to proracunao!?![]()
Tja. jeeee....pa ondaK nista, ne mogu onda da ucestvujem u opkladi, ne verujem da cemo svi pomreti, ali ce mozda biti neko *ranje...Eeeeepa nemoze tako!
ili ce biti smak sveta i svi cemo izginuti ili nece biti! takva je opklada....![]()
mozes i sa kolonjskom![]()
imam predlog umesto 100 ojra
ako se ne desi smak sveta 21.12.2012. mi koji ne verujemo u tu teoriju imamo pravo da do beskonacnosti podhebavamo one koji su tu teoriju zastupali sa sve odobrenjem od administratora i moderatora.
ako se desi smak sveta 21.12.2012. nek zahebavaju oni nas.
![]()
Hahaha, smak sveta 2012...Da li vi stvarno verujete u te gluposti?Ja ne verujem.
Mislim da je ceprkao po bibliji a onda sabrao 2+2 i izbacio datum smaka sveta.
Govore manipulanti!!! Maje ne naznacavaju ono sto svi predstavljaju, vec samo kraj jednog perioda, onaj kakav znamo... Drugo, Nostradamusovu "Izgubljenu knjigu" NIKO nije potvrdio kao autenticnu a u njoj najavljuje naaavodni smak sveta...
Prema tome, opustite se, ne dajte da vas truju... Uzivajte u zivotu punim plucima...![]()
Hehe, nadam se da je tacno ali ipak dajem 50:50
Ako bi se desilo to sto javljaju bilo bi ekstra da odgledate film 2012 i da se stvarno zapitate sta bi ste radili kada bi se to stvarno desilo.