Smajlovićka obrala zelen bostan

Замислите, БоТи се већ опасно дрма престо, кад оно БУУУМ, па испаде да постоје докази како је лично његов градоначелник био лопов над лоповима.

Једва чекам расплет.:D

А и волела бих сад да могу Богдановића да питам за шта му сад паре служе?

Uh!!:shock:

Kako su navodili domaći mediji, Nenad Bogdanović je imao šest računa u Delta banci A. D, četiri računa u Rajfajzen banci, kao i šest računa u Sosijete ženeral banci. Takođe je posedovao i dva sefa u Vojvođanskoj i Delta banci. I navodi iz Prvog opštinskog suda potvrđuju da je Bogdanović bio zakupac dva sefa, ali njihova sadržina će biti poznata samo porodici.

http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/glas-javnosti-26-03-2008/tajnu-sefova-cuva-porodica

sta ce postenom coveku 2 sefa i 15 racuna u domacim bankama + 6 racuna u jednoj istoj banci?

koja je ekonomska logika da neko otvori 6 racuna u jednoj istoj banci? :confused:

""...mi Noz, nismo chitali, ali ga najoshtrije osudjujemo!''"
dakice, devojchice...:confused:koji nick cesh da smislish, kad Smajlovicka bude "placala" za klevetu???

Шта има да смишљам нови алијас, и овај ми је добар:cool:

Ако је Смајловићева (право презиме за смајлија :)) скривила неки закон нека одговара, немам ја са тим проблема.

Boris Tadić zatražio je danas od rukovodstva dnevnika "Politika" da nadležnim državnim organima odmah dostave sva saznanja i dokaze na osnovu kojih je pisan tekst o imovini pokojnog gradonačelnika Beograda Nenada Bogdanovića.
Ako su tačne sumnje o Bogdanovićevom imovinskom stanju koje je "Politika" objavila na naslovnoj strani, u pitanju ozbiljno krivično delo koje nadležni organi moraju u najhitnijem roku da rasvetle.
"Međutim, ukoliko navodi nisu tačni, radi se o pokušaju narušavanja ugleda preminulog gradonačelnika i dovođenja u opasnost njegove porodice", istakao je Tadić.

Uh,ala će uskoro nekim kokoškama da leti perje...

Pa obzirom šta je Mirčić radio, vrlo moguće da će Dr.Šešelj imati još jednog branioca koji zbog pripreme odbrane ne može nešto da svrati do sudnice. Tri godine tako i slučaj - zastareo!

Bez obzira na sve pa i ovo sto je javno pokazla koliko je imao na racunu je previse .

Vidi ovako. Naši očevi su uspevali da uštede po više desetina hilada maraka u ono srećno vreme. Retke su bile porodice koje nisu uspele da prištede nešto, kako su govorili "za crne dane". I to uopšte nisu bili mali iznosi. I da se Milošević nije pobrinuo za to, što pljačkom stare devizne štednje, što preko Dafine ili Jezde, što zajmom za preporod Srbije, što krađom penzija, danas uopšte ne bi bila tako loša situacija. Veliki broj naših ljudi je radio u inostranstvu, raspitaj se malo, imali su po 100-200 hiljada maraka ušteđevine i najveći broj njih je ostao bez tih para kad su propale Beobanka, Investbanka i druge državne banke. Otac moje prijateljice je ostao bez 150.000 maraka na taj način. Čovek je inženjer i radio je godinama u Iraku.

Ne vidim ništa strašno u tome da čovek od 50 i kusur godina, koji je celog života imao uspešnu karijeru ima ušteđevinu od 100 hiljada eura. Na zapadu njegovi vršnjaci imaju i mnogo više, pa se niko ne pita odakle mu.

neodgovornost novinara i novinskih kuca je tema koja mene jako zanima, zato sto citam budalstine od napisa (potpuno neistinite, vezane za struku kojom se bavim) za koje niko posle ne odgovara (i ne placa globu).
novinar ima pravo javnu licnost da pita "sve", ali jedno je pravo novinara da pita, a sasvim drugo je tendenciozno iznosenje neistina. za to treba da se odgovara, i da se bogami plati ogromna kazna.
kada bi svaki list placao za svaku svoju laznu senzacionalisticku vest, itekako bi vodili racuna o tome sta pisu.

(ne komentarisem ovo u sklopu konkretnog dogadjaja koji ste naveli, nego uopsteno).

А и волела бих сад да могу Богдановића да питам за шта му сад паре служе?
kakva izjava (buduceg?) lekara...
mislim, ako bi bas volela da ga sad pitas, sredicemo...

Zar da Politika okleveta takvog uglednog domacina i sposobnog politicara!!? Puj, 'bem ti zivot i nas koji popljujemo svakog cestitog coveka. Zar prim. prof. dr Obren Joksimovic to zasluzuje. :lol::lol:

Pa naravno da ne zasluzije...a o sudu koji je "Politiku" za to oslobodio odgovornosti, bolje da i ne pricamo...nadajmo se da ce uskoro doci bolje vreme i da ce velicina kao Dr. Prim. Prof. Gn. Obren Joksimovic postati poslanik u Skupstini Srbije posle 11. maja (cujem da je na listi) i, izmedju ostalih velikih dela koja se od njega ocekuju, uticati na novog Ministra pravde da sudove konacno dovede u red.

Ćosić bi trebalo da odgovara zbog toga, a da sam na mestu te porodice Nikolić, ja bih ga tužila zbog uznemiravanja. Onda bi ubuduće proveravao da li je to Tomislav Nikolić koga želi da optuži, ili neki drugi. Odgovoran novinar ne objavljuje svakojake gluposti koje načuje, nego proveri informaciju pre objavljivanja.

Druga je stvar što je u Srbiji pojam odgovornosti nepoznat pojam.
Tačno. Odgovornost, zakon, postoji samo za nas obične smrtnike.

Pa naravno da ne zasluzije...a o sudu koji je "Politiku" za to oslobodio odgovornosti, bolje da i ne pricamo...nadajmo se da ce uskoro doci bolje vreme i da ce velicina kao Dr. Prim. Prof. Gn. Obren Joksimovic postati poslanik u Skupstini Srbije posle 11. maja (cujem da je na listi) i, izmedju ostalih velikih dela koja se od njega ocekuju, uticati na novog Ministra pravde da sudove konacno dovede u red.

Ja mislim da gos'n Obren Joksimovic, nakon sto je bio ministar zdravlja, zasluzuje da bude, u najmanju ruku, ministar pravde, ako ne i ministar unutrasnjih poslova. Nece mu, valjda, udeliti neko bedno ministarstvo prosvete ili poljoprivrede. Ipak je on toliko zaduzio Srbiju, samo sto smo mi nezahvalan narod, pa ni Teslu nismo shvatali svojevremeno.

Ja mislim da gos'n Obren Joksimovic, nakon sto je bio ministar zdravlja, zasluzuje da bude, u najmanju ruku, ministar pravde, ako ne i ministar unutrasnjih poslova. Nece mu, valjda, udeliti neko bedno ministarstvo prosvete ili poljoprivrede. Ipak je on toliko zaduzio Srbiju, samo sto smo mi nezahvalan narod, pa ni Teslu nismo shvatali svojevremeno.

Mislim da je prilicno podcenjivacki za Prof. Joksimovica upordjivati ga sa nekim Teslom...

znaci da apsolviramo manje vise sve novine us rbiji lazu da je bogdanovic pokrao milione - kurir, press, pravda, politika samo blic i b92 govore istinu :lol:

Ako ti,ovaj toalet papir, sa najvecim tirazom, rachunash u novine, ne chudi me da ovakve komentare imash.
.:confused:

Politika je, puno puta bila rezimsko glasilo, nisu se, do dushe, tako "srozavali" kao neke druge "novine" ali su zato bili jako perfidni, zloupotrebljavajuci "staru slavu"

ps.B92, se bavi, izmedju ostalog, istrazivachkim novinarstvom, pa u emisiji Insajder, svaku temu potkrepi chinjenicama, svedocima, argumentima....pa je i to jedan od razloga shto nailaze na takav otpor kod "publike" koja, nije dorasla istini, jer je navikla na "vesti" od "neimenovanih izvora" koji insistiraju na anonimnosti

svaka roba ima svoju mushteriju!:confused::(

Има наде за политику ако настави да разобличава ДОС мафију

А наслов сведочи о идентичности идеологија досоваца и партизанских зликоваца, јер би опет да затварају, суде, стрељају...

Back