kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
spojila sam teme u stariju jer su iste,ovde nastavite.

evo nakon čeličnog Irona...dobili i čeličnu lady Banshee

lepo lepo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spojila sam teme u stariju jer su iste,ovde nastavite.
Da li ti razlikujesh slobodu govora od izmishljanja i laganja, sve u svrhu blacenja politichkih protivnika?
Predsednik drzave treba da uputi takvo pismo jer,da si ga ti uputio ili ja, to ne bi imalo nikakvog efekta!
tako je to kod nas, nazalost
Zashto ste se toliko "raspljuvali" zashto vam ne odgovara da se sazna istina???
Da li zato shto vam se to ne uklapa u profil "nabedjenog lopova-poshtenog patriJote"?
Verujem da ni sami ne znate!
Ajde, josh jednom prochitaj moje komentare, i onih koji slichno misle, pa uporedi sa "onim drugim" pa kazi ko se zalaze za istinu a ko kritikuje Tadicev poziv da se javno pokazu izvori te informacije!То исто и ја тебе могу да питам!
Да ли ТИ разликујеш шта је истина а шта лаж кад су у питању политичари, ?
Осим тога, "нама" баш и ОДГОВАРА да се сазна истина, а колико видим - "ви" сте се распљували, те једино што могу да закључим је да - "вама" не одговара истина!
:-)
Ajde, josh jednom prochitaj moje komentare, i onih koji slichno misle, pa uporedi sa "onim drugim" pa kazi ko se zalaze za istinu a ko kritikuje Tadicev poziv da se javno pokazu izvori te informacije!
Смајловићка је жена потпуно у праву. Она као уредник може да одлучи шта ће да стави у свој часопис или не, тим пре што је вест већ била објављивана пре тога. Ја сам то за Богдановића прво чула на ТВ-у па тек после прочитала у Политици тако да се то буквално може схватити као преношење вести а не као објављивање нечега изузетно сензационалног. Уосталом не капирам зашто се Бота ложи, нека се удовица буни ако има зашто, смешно је да се сада он ту нешто трпа. Наравно биће као и све његове досадашње изјаве, три дана фрке па онда никоме ништа. Колико ја знам директор Политике је неки зет Оље Бећковић тако да нема шансе да сад ту буде неке тужбе ... решиће они то већ некако другачије![]()
Ništa se on nije mešao u njihovu politiku nego je samo tražio da prijave nadležnim organima svoja saznanja. Ako to mogu onda je ok, a u suprotnom još jedna izmišljotina.inace ovo je jasno mesanje drzavnih organa i demokrata u uredjivacku politiku srpskih dnevnih listova, i to ne bilo kojeg vec najstarijeg i najuglednijeg srpskog dnevnog lista.
sta ima tadic kojeg djavola da salje pisma urednicima listova ako to sto politika objavljuje nije tacno zna se kako se radi u tom slucaju. prozvana strana , tj porodica bogdanovic ili DS tuze lepo politiku uzmu im pare na sudu i plus posalju demanti u list.
Pretpostavljam da si mislio na Ponoša, a fašiste i ostalo ne moraš baš u svaku temu da ubacuješ, kad s njom nemaju veze.Ти не видиш ни проблем кад понос који је постављен од тадића каже да Срби немају шта да брину кад амери дају оружје шиптарима. Да Тадић пошаље тужбу због нелегално признавање Косова, ти би га назвао фашистом. Какво лицемерје.
Ništa se on nije mešao u njihovu politiku nego je samo tražio da prijave nadležnim organima svoja saznanja. Ako to mogu onda je ok, a u suprotnom još jedna izmišljotina.
Pretpostavljam da si mislio na Ponoša, a fašiste i ostalo ne moraš baš u svaku temu da ubacuješ, kad s njom nemaju veze.
Урађено. :smile:
А сад ти прочитај колико њих осуђује Смајловићку што се "дрзнула" да објави овако нешто, јер све је и почело одатле. :rolleyes: