Zelenski se seli u Veliku Britaniju

Zavisi kako gledaš. Ako ostane ovo stanje kako se predlaže (teritorije za garancije), mislim da je dobro prošao i da je uradio najviše što je moglo u datim okolnostima. Biti ruska kolonija i osloboditi se, nije nešto što ne dolazi sa cenom. Putin takve stvari kažnjava krvlju i to im se desilo. Zato mislim da što se tiče potpisivanja, to je sasvim razumno rešenje. Bolje nije moglo da se postigne a inat nema neke poente. To možemo da vidimo i na primeru Srbije. Mi se 3 decenije inatimo da nismo izgubili nešto što jesmo izgubili i šta smo dobili sa tim inatom? Da li se teritorija vratila? Nije, inat nas je samo koštao u propuštenim integracijama u EU i postajanju rudarske kolonije. Ono kad smo uništili poziciju Srbije da bi se inatili oko nečega što je neostvarivo.
U svakoj državi koja je u ratu imaš one tipa samo da puška puca do pobede i nikakav sporazum. Pošto se neki sporazum koji je kompromis bliži Zelenski nakon njega teško može nastaviti da vlada. Ni Slobi nije pomogla rezolucija 1244.

Ништа друго се ни не може очекивати.

Толике владе су дозвали себи, па ће и глумца од Украјине.

Истина, тешко да ће изигравати владу у изгнанству јер је Трамп вољан да призна решење према односу снага... Неки би то назвали проруским, иако Руси траже украјинску војну неутралност и забрану било којих страних трупа тамо (ни они, ни било ко други).

little britain sinking.PNG

Zavisi kako gledaš. Ako ostane ovo stanje kako se predlaže (teritorije za garancije), mislim da je dobro prošao i da je uradio najviše što je moglo u datim okolnostima. Biti ruska kolonija i osloboditi se, nije nešto što ne dolazi sa cenom. Putin takve stvari kažnjava krvlju i to im se desilo. Zato mislim da što se tiče potpisivanja, to je sasvim razumno rešenje. Bolje nije moglo da se postigne a inat nema neke poente. To možemo da vidimo i na primeru Srbije. Mi se 3 decenije inatimo da nismo izgubili nešto što jesmo izgubili i šta smo dobili sa tim inatom? Da li se teritorija vratila? Nije, inat nas je samo koštao u propuštenim integracijama u EU i postajanju rudarske kolonije. Ono kad smo uništili poziciju Srbije da bi se inatili oko nečega što je neostvarivo.
Tolika cena na račun tuđih života. Ako je komšija psihopata samo isti takav ludak može da gura svoju decu u smrt da bi ga se "oslobodio" (i usput zaradio ulogom korisnog idiota za račun ostalih komšija koji čuvaju svoju decu). Za to postoji taktika pregovora i odlaganja.

Ништа друго се ни не може очекивати.

Толике владе су дозвали себи, па ће и глумца од Украјине.

Истина, тешко да ће изигравати владу у изгнанству јер је Трамп вољан да призна решење према односу снага... Неки би то назвали проруским, иако Руси траже украјинску војну неутралност и забрану било којих страних трупа тамо (ни они, ни било ко други).

Sto reko Henri Kisindzer jedina opasnija stvar od toga da budete americki neprijatelj - jeste da budete americki saveznik :cepanje:

Ne znam jel cuo @38imak za ovu Henrijevu izreku

Znači obezbeđen ako preživi. Što ne bi? Koliko je naših na vlasti od Zlobe na ovamo tako rešilo svoju sudbinu? Šta fali malom Marku? Jel uhapšen, jel fali njemu i nekom nasledniku nesto, ne, ni najmanje. Jel $lob@ junior dolazio u stranku? Bio na poslednjem izbornom mitingu. Svi ga hvale, tapšu, naš si, dedin naslednik ovo ono. Ne znamo gde zivi u koju zemlju i gde nosi gajbice. Verovatno Moskva ili negde drugde u EU.

Back