Smajlomima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekla je da jedva ceka da ga vidi i da ga zagrli:zag: . Odluchila je kad dodje da mu kazhe da ga voli:heart: . On je razmishljao:think: kako da joj kazhe sra namerava :per:.Ona se postidela :rumenko:i od pominjanja takvih stvari i bila besna:besna: shto on ima takve ideje .

:):zcepanje::rtfm::dontunderstand::cmok::besan2:

Poslednja izmena:
Bila je srećna:)i glasno se smejala:zcepanje:.On to nije mogao da trpi i rekao joj da prestane:rtfm:.Ona ga Nije razumela:dontunderstand:,ali je shvatila da je besan.Poljubila ga je:cmok:,a on je još više bio besan na nju:besan2:.

:mesi::histericna::pivce::pms::tost::kafa::jede::tiganj::telefon::brus:

Ona je morala da mesi testo :mesi: . Bila je besna :besna: na njega jer je on za to vreme sedeo i ispijao pivce :pivce: .Bilo joj je zhao shto je to tako i rekla mu sve shta joj smeta a on ju je gledao kao nervoznu zhenu koja samo zvoca :pms: .Doshlo je i vreme vechere pa je pravila tost :tost: a on je za to vreme uz kaficu chitao novine :kafa: . Vechera je bila gotova pa je vecherao :jede: . Naljutila se na njega :tiganj: i reshila da vishe vremena posveti razgovoru sa drugaricama :telefon: i sebi :brus: jer ona nije njegova sluga .

:):telefon::D:heart::whistling::manikir::zaljubljena::cvet::zurka::rodjendan:

Obradovao se :) kad ga je pozvala telefonom :telefon: bio je srećan :D jer su njih dvoje u ljubavi :heart: i već su dosta vremena provodili zajedno :whistling: :manikir: a uz to je znao da je ona zaljubljena u njega :zaljubljena: pa joj je poneo buket cveća :cvet: A kad je došao kod nje, shvatio je da mu je napravila žurku iznenađenja :zurka: jer mu je bio rođendan :rodjendan:

:tajna: :plez: :zper: :dash: :aha: :okok: :ceka: :zjede: :slika: :cool:

Ogovarali su uvek zajedno :tajna::plez: Ipak, ona je imala tajne namere. :zper: On je nesvesno lupao glavom o zid. :dash: Ona je i dalje kovala svoj opaki plan :aha: On je mislio da je sve OK. :okok: Strpljivo je čekao. :ceka: Čim su se videli sledeći put, smazala ga je za večeru. :zjede: Stigla joj je slika od novog druga :slika: Nije mogao da gleda smrt u oči pa je stavio naočare. :cool:

:azdaja::mazi::guza::ljubomoran: :worth::besna::metla:

Poslednja izmena:
Bila je užasno besna na njega:azdaja:i pretila mu je oklagijom,dok je on želeo da ga mazi:mazi:i voli.Videla je da nema svrhe do toga što mu preti,pa se okrenula i otišla svojim puetm:guza:.Imala je novog dečka:ljubomoran:,a on je bio ljubomoran na njega. Moleo ju je da mu oprosti:worth:,a ona je bila besna:besna:što se nemarno ponašao.Uzea je metlu i odletela na njoj:metla:,a on je tada shvatio da je ona u stvari veštica.

:super::dzentlmen::pms::twisted::mafijas::huh::plez::besna::per::zper::rumenko::heart::ajmo::amen::bljak::rida::vatromet:

Poslednja izmena:
Super je ova Smajlomima!:super:
Ne razumem zašto je OFF TOPIC, jer je ovde puuunooo kavaljera poput ovog----:dzentlmen: koji raznnee nervozne:pms:, prgave:twisted:, odmah oraspolože! Ma oni to čine mafijaški žestoko:mafijas: i svima je puuunooo lakše:huh: i mogu da se keze po ceo dan:plez: i ne besne više na poslu:besna:. Je li tako da sam u pravu?:per::zper:
Nemojte se stideti:rumenko:
Svi se mi ovde vooolimooo:heart:
Hajde da se onda igramo:ajmo:, ali se pomolimo:amen: da nam što manje brišu postove, jer je to :bljak: i mi onda moramo da plačemo ovako-----:rida:,
umesto da uživamo ovako----:vatromet:

Zadatak::whistling::worth::zcepanje::cao::telefon::brus::gace::kolac::hej::cvet::kiss::andjeo::tiganj::cistinaocare::ljubomoran::mazipsa::mace:

On joj se udvarao pesmom :whistling:, molio je da izadje s njim :worth: , a ona se smejala :zcepanje: i naljutila ga nekim svojim recima,i on ju je ignorisao,koliko god da ga je zvala :cao:,ali,na kraju,kad ga je pozvala :telefon: pomirili su se :gace::brus: i otisli u poslasticarnicu :kolac: . On ju je jos nekoliko puta zvao :hej: i donosio joj cvece :cvet: . Na kraju ju je poljubio :kiss: a ona se pravila naivna :andjeo: ,medjutim, buduca tasta mu je pripretila :tiganj: i procistila naocare :cistinaocare: i nasla drugog decka za cerku,ali ona se vidjala i sa jednim i sa drugim :ljubomoran: i on vise nije mogao tako, pa je ostao da zivi sam sa svojim zivotinjama :mazipsa::mace:

:cepanje: :rumenko: :sad2: :thumbdown: :evil: :rida: :zper: :eek:

Poslednja izmena:
:klap: za Akemi-chana

Prethodno čitajući najpre sam se zacenila od smeha:cepanje:, ali kad sam malo bolje proučila Akemi-chanovu priču, shvatila sam da sam pogrešila :rumenko:, pa čak se i rastužila, uplašila!!! :sad2:
A sve zbog toga što prethodno ispričano može svakom od nas da se desi, što je glupo i nije IN, nego je OUT :thumbdown:! Takva situacija napravi od čoveka đavola :evil:!!! A đavo ne spava, nego nas tera da budemo nesrećni i tužni i da plačemo najužasnije :rida:
Eeee ali "mi smo jači i od sudbineeee...nama niko ništa ne možeeee" :zper:
..Ili možda uopšte nisam u pravu?????!!!!!!! :eek:

Zadatak: :think: :rostilj: :pas: :zjede: :kafa: :strika: :zaljubljena: :zag: :aha: :zurka: :kpozdrav: :maramica:

Nešto se razmišljam :think: da li da ostanem samac i da jelo :rostilj: delim samo sa svojim psom :pas: ili da nađem suprugu s kojom bih delio obroke? :zjede: Dobro bi mi došlo društvo :kafa: i ženska ruka u kući :strika: i verovatno bi me i ona volela, :zaljubljena: bila nežna prema meni :zag: i imala razumevanja za mene... :aha: S druge strane, da li da još uvek idem na žurke :zurka: i da upoznajem žene :kpozdrav: ali da na kraju uvek bude "zbogom"? :maramica:

:telefon: :besan2: :rostilj: :andjeo: :rtfm: :kolac: :cvet: :zzzz: :ljutko: :cao:

U telefonskom razgovoru:telefon: mogla se primetiti izvesna količina nervoze:besan2: koju ne uspevaš da sakriješ...Očigledno je da si, posle nekoliko sati od blaženstva izazvanog više nego dobrim roštiljem :rostilj: kada si se osećao kao beba, ma... kao anđeo:andjeo:, odjednom počeo sam sebi da izjedaš džigericu razmišljajući o pisanim i nepisanim pravilima:rtfm: i moralnoj dilemi da li da svoju dragu odvedeš na dobre, slasne kolače :kolac:, ili treba da joj odneseš cveće sreće :cvet:, tako da si umorrrannn od razmišljanja zaspaooo!!!! :zzzz:
Nemoj sada da se ljutiš na nas :ljutko:što još uvek nisi rešio problem i odlučio. Mi se ne ljutimo, jer znamo da je za sve kriv roštilj.
Hajde, pa ćaooo :cao:, i javi nam kako si...

:dontunderstand::telefon::dosadno::okok::kolac: :mesi::slika::rodjendan::jede::zurka::flert: :idea::D

Ne razumem :dontunderstand: sta hoces da kazes, :telefon: a i ideja mi deluje dosadna :dosadno: ali OK :okok: ako ti tako zelis. Jedem kolac. :kolac: Ne, vec sam ja juce pravila.:mesi: I kad ces vec jednom da se slikas i posaljes sliku. :slika:. Veceras idem na rodjendan :rodjendan: kod drugarice. Prvo idemo na veceru :jede: , a posle pravi zurku :zurka: kuci. Naravno da necu flertovati :flert: ni sa kim. Odakle ti uopste padaju takve ideje :idea: na pamet. Srecna sam i ja sto tebe imam. :D...

:roll::tajna::kafa::telefon::metla::rtfm::dash: :besna: :rumenka::evil::eek::vudu::confused::ok:

Mislimmm stvarrrnooo...:roll:
Kao da si mi prvi put ispričala svoju tajnu:tajna:??? Koliko puta smo uz kaficu:kafa: razmenjivali naše slatke, male i velike tajne?! A ni to nam ne bi bilo dovoljno, nego smo odmah posle toga morale da nastavljamo prepričavanje putem telefona:telefon:
Mila prijateljice, nisi ti weštica:metla:!!! Samo si realna u svojim raznišljanjima..i neka si mu očitala "očenaš":rtfm:...neka lupa glavom u zid:dash:, a ti se smirrii, ne besni brreee :besna:, i nemašššš razloga da se stidišššš :rumenka:!!! On je đavo :evil:čoveliki!!! Nemoj da mi se bečiš sad tu:eek:!!! Nego...upotrebi svoje moći:vudu:. Njega ćeš zbuniti:confused:, a to je skrozzzz O.K. :ok:

:klap::zplez::thumbdown::histericna::tost: :ljubomoran: :strika: :tease: :banovati: :zaljubljena::besna: :mazi::pop3::orkestar::vatromet:

Tvoja pojava me odmah odusevila:klap: ali kad sam te bolje upoznao shvatio sam da si detinjasta:zplez: ... Rekao sam ti to:thumbdown: ....Nisi najbolje podnela:histericna: ....
Mislio sam da si presla preko toga i da se sve vratilo u normalu:tost: .....Ali zlo ne spava.....Pocela si da me varas:ljubomoran: .....Video sam te, a ti si se pravila da se nista nije dogodilo:strika: .....Poludeo sam:tease:....Odlucio sam da te vezem uz sebe- brakom:banovati: .....Zaprosio sam te i na moje iznenadjenje pristala si:zaljubljena: ....Saopstio sam to svojim roditeljima.....Majka je pustila suze radosnice:besna: a otac me je hvalio:mazi: sto sam se konacno skrasio......Posto smo zavrsili ceremoniju kod svestenika:pop3: pocela je velika zurka:orkestar: ......Posle ponoci, kada smo konacno otisli da se +odmorimo+ desio se poljubac:vatromet: .....

Nadam se da sam potrefio..........

:orkestar::rodjendan::mesi::pivce::mafijas: :azdaja: :cistinaocare::rida::zurka::dash::zcepanje: :kolac: :ajmo::dontunderstand::andjeo:

Poslednja izmena:
Bila je živa svirka :orkestar: na toj rođendanskoj proslavi, :rodjendan: bilo je i kolača :mesi: i pića... :pivce: čak je bilo i obezbeđenja. :mafijas: Međutim, svima u inat, na žurku je upala baba s trećeg sprata :azdaja: koja je matora i ne razume mlade, :cistinaocare: što je izbedačilo prisutne :rida: jer žurka je bila upropašćena. :zurka: Baba se žalila da je boli glava od njihove glasne muzike, :dash: što je naravno bilo smešno. :zcepanje: Kao da malo igre i klopanje kolača može nekom da smeta... :kolac: I onda nije ni čudo što se ljudi danas upoznaju uglavnom preko neta. :ajmo: Ne kapiram :dontunderstand: zašto su neki toliki čistunci? :andjeo:

:prstic: :okok: :jede: :besan2: :zzzz: :sije: :slika: :fotograf: :mazi: :ljutko:

Bio je stidljiv momak :prstic: ali odlichan kuvar :okok: ljudi su rado jeli njegova jela :jede: medjutim, naljutio je shefa :besan2: koji je bio pravi lenjivac :zzzz: jer se u njega zagledala lepa i vredna Vidosava :sije: Dopisivali su se tako tajno preko fejsbuka :slika: on joj je slao svoje slike :fotograf: konachno se i njemu sudbina osmehnula jer ga zzivot nije mazio :mazi: Shef se naljutio i dao mu otkaz. :ljutko:

:kolac: :jede: :mesi: :jede: :eek: :zper: :pivce:

Poslednja izmena:
Njena omiljena pesma je bila pojescu sve kolacice:kolac: , a, znala je da put do njegovog srca vodi preko stomaka:jede: Zato je resila da mu pripremi svoj najdrazi specijalitet, zacinjen tajnim sastojcima:mesi: Pozvala ga je na veceru i servirala, a, on pravi gurman, polizao tanjir:jede: Osetio je da se nesto cudno desava u njegovoj glavi:eek: Ona je bila zadovoljna razvojem dogadjaja:zper: Rastuzila se shvativsi da je sve bio samo san, posle nekoliko krigli piva od prosle noci :pivce:[/QUOTE]

:rtfm::think::dash::think::evil::zper::zper::brus:

O konacno se opredelila za mene:worth:, tako treba:mazi:, mozda cemo ljubav nasu i pred bogom ovekoveciti :pop2:, mada izjeda me neka cudna ljubomora u poslednje vreme :ljubomoran:, zbog toga sam pomalo tuzan :sad2:, ali nemojte nikome da kazete, za to , to je tajna :tajna:.

:dontunderstand: :cmok2: :think: :zper: :cmok::pms::orkestar::jelka2:

Sta tu ima da se ne razume:dontunderstand: Ljubav muskarca i zene je cudo :cmok2: Nemoj ni da pokusavas da opovrgavas ovo misljenje:think: Dzaba smisljas planove:zper: Prava ljubav nema prepreku:cmok: Mada, mozda gresim, PMS je nesto, sto zaista moze da zasmeta:pms: Ali pravi muskarci to resavaju odlaskom sa svojom dragom na ludu zurku:orkestar: I obavezno je pocaste dobrim novogodisnjim poklonom:jelka2:

:besna::think::rumenko::heart::zper::manikir::mrgreen::mrgreen::mrgreen::)

u poslednje vreme me obuzima neki neobjasnjivi bes :besna:,razmisljala sam zbog cega bi to moglo biti :think:,i dosla do zakljucka zbog kojeg se stidim :rumenko:,ja ga volim,ali on mene ne :heart:,i zamisljam nesto sa njim :zper: .ali nema sanse da nesto pokusam dok ne obavim kompletni tretman :manikir: ...uhh stvarno sam blesava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,on treba da me voli takvu kakava sam,zar ne?hmm,i hoce :)

zaboravila sam da postavim

:telefon: :rotf: :confused: :dontunderstand: :sad2: :idea: :ljubomoran: .... :think: :zurka: , :ok: :zag: :cmok: :heart:

Poslednja izmena od moderatora:
Stalno je kukala drugarici :telefon: jer su joj se momci smejali iza ledja :rotf: bila je zbunjena:confused: i nishta nije shvatala:dontunderstand: dosadilo joj je da bude tuzzna:sad2: pa je smislila :idea: da ona malo zeza krizu :ljubomoran:..trechi je razmislio:think: pozvao je na zzurku:zurka: i uspelo mu je:ok: ljubav je bila uzvrachena:zag: :cmok: i na kraju su se uzeli:heart:

zadatak:

:butkice::brus::worth::cvet::gace::cistinaocare: :zcepanje: :mazipsa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back