Slugarenje i ponizavanje nije dalo nikakve rezultate

Crni_gavran:
Па национализам није лош. Зашто мислиш да су то нет прдоње, а да ти ниси? Па не можеш тражити да се само твоје поштује.
naprotiv...nacionalizam je uvek los,i pre ili kasnije dovodi do toga da "nacija" za svoje neuspehe i padove pocne kriviti neku drugu,isto tako besmisleno formiranu grupu, "naciju"...sto uvek dovede do krvavog razracunavanja medju "nacijama"..nacije su nista drugo do grupe ljude na odredjenim podrucjima instrumentalizovane od centara moci za ostvarenje ciljeva gospodara...a ne nacije,posto nacija ni ne moze imati nikakve "ciljeve"...nacionalizam je odavno prevazidjena kategorija,na koju se primaju samo siromasni narodi i banana drzavice...

.PLESsitnihDEMONA.:
Ne znas ti Elvine, da je KPJ u svojim redovim pred kraj imala i svestenike SPC.
Imam ja "Dugu" iz neke 1987-88. godine...srpski pop na sred kongresa KPJ drzi govor.
Samo prdonje to sebi ne smeju nikako da prizanju.

zašto misliš da ne znam da ima vladika bivših i sadašnjih udbaša? kad ima pedofila, što ne bi bilo i udbaša. recimo filaret, lik koji je za miloševića izjavljivao da je najveći srbin... :roll:
neću više o tome, eremita će opet da dobije napad... :D

Corto Malteze:
biseru, ja koliko sam upućen u političke prilike u Srbiji, DOS nije na vlasti još o 2003.
aj pošto vidim da ste upućeni ovde, navedite mi tri primarno važna pitanja za Srbiju u ovom trenutku, ali realno, a ne po željama.

Glavne dve partije nekadasnjeg DOS-a DS i DSS su i dalje na vlasti i drze svu vlast u Srbiji. DS drzi funkciju predsednika a DSS funkciju premijera vlade tako da nije tacno da DOS i dalje nije na vlasti.

untouchable:
@bansee

Kao prvo ne budi toliko pateticna.
Kad sam rekao da su studenti bili zajebani, i da sam ja bio zajeban, mislio sam na to sto smo bili instrumentalizovani od strane ondasnje opozicije u svrhu dnevno-politicke borbe. Uostalom uporedite uslove studiranja onda i danas. Pametnom dosta.
Ostatak teksta je potpuno konfuzan i haotican, i jos u pet razlicitih boja. Sred se, koncentrisi, pa pokusaj ponovo da srocis to sto si htela.

nije patetika nego istina.
boje su povezivale delove tekstova da ne bi svaki deo pojedinacno citirala i da bi svaki mikro mozak mogao da sabere dva i dva.
btw,uvek kada nemas nista pametno da kazes prokomentarises nesto na racun konfuzije i besmislenosti teksta.a nemas sta da prokomentarises zato sto je gore napisano istina.

licimUr :razz:

Back