Ana nije jedina

Previše olako pokušavate da degradirate ljude na osnovu neproverenih tračeva.

Pripisuj mu šta god hoćeš ali da je stranac to ne možeš jer to naprosto nije tačno
mozda njemu profesija nije strana, ali ako si premijer,a nisi cuo za LEBANE, izvinices, ali on je stranac koji je igrom slucaja stanovnik srbije i beograda, a odgajan je na animozitetu prema srbiji kao i njegovi preci MACUTI, cak i ako je rodjen u bgd-u
Ko je stranac, čovek je rođen ovde u Beogradu, ovde se školovao, odrastao, ovde regularno završio fakultet, osnovao porodicu i ovde živi.
nadam se da smo se bar sada razumeli

mozda njemu profesija nije strana, ali ako si premijer,a nisi cuo za LEBANE, izvinices, ali on je stranac koji je igrom slucaja stanovnik srbije i beograda, a odgajan je na animozitetu prema srbiji kao i njegovi preci MACUTI, cak i ako je rodjen u bgd-u

nadam se da smo se bar sada razumeli
Znao si mu pokojne roditelje, bio intimus sa njima u kući im i svedok si kako su vaspitavali svoje dete, dr Djuru Macuta? :eek:

Pa ti si onda stariji od broja Jedan iz Alana Forda, pardoniram gospodine, ja sam vaspitavana da uvažavam starije, a imam i obzira prema Vašim godinama te Vam se neću suprotstavljati.
Sve ste u pravu :hvala: :malav:

Znao si mu pokojne roditelje, bio intimus sa njima u kući im i svedok si kako su vaspitavali svoje dete, dr Djuru Macuta? :eek:

Pa ti si onda stariji od broja Jedan iz Alana Forda, pardoniram gospodine, ja sam vaspitavana da uvažavam starije, a imam i obzira prema Vašim godinama te Vam se neću suprotstavljati.
Sve ste u pravu :hvala: :malav:
slusaj, da se radi o lapsusu, pa da prihvatim gresku, ali covek prosto ne poznaje srbiju, a ako pogledamo ko su bili macuti, sve dobija smisao

Историјски подаци: Мацути као окупатори аустроугарске војске убијали Србе

slusaj, da se radi o lapsusu, pa da prihvatim gresku, ali covek prosto ne poznaje srbiju, a ako pogledamo ko su bili macuti, sve dobija smisao

Историјски подаци: Мацути као окупатори аустроугарске војске убијали Србе

Ma daj bre, o ovome tek neću, muka mi od jeftinih pokušaja falsifikovanja istorije.

Jesi to iskopao na Pogledima, od Milosava kragujevačkog ekonomiste u ulozi istoričara po sistemu ko više plati :roll:
šumadijski večiti kompleksi provincije.

Nas dvoje smo se uglavnom dobro razumeli i složićemo se da se po ovom pitanju ne slažemo, :cao:

Ma daj bre, o ovome tek neću, muka mi od jeftinih pokušaja falsifikovanja istorije.
Verlustliste - Austria-Hungary's casualty list in WW1

znaci,
podaci su iz stranih arhiva, pohranjeni u BECU, proverljivi, a ti prosto lazes. MACUTI SU SE BORILI ZA AUSTROUGARSKU, i to su fakti! djuro po logici stvari mora da mrzi srbe, a da mu puca stikla za neko "hlebane"! samo je gad mogao njega da postavi za premijera

Од 17. до 29. јун 1915. у Краљевини Србији је погинуо као аустроугарски војник Миле Мацут, пешадинац, припадник 15. чете 13. пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien), 231.

Године 1915. у Краљевини Србији је рањен као аустроугарски војник Станко Мацут, разводник, припадник 2. чете 26. угарског домобранског пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien), 336, 15. 12. 1915, 28].Од 25. новембар до 23. децембар 1915. у Краљевини Србији је погинуо као аустроугарски војник Драгић Мацут, пешадинац, припадник 4. чете 96. пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien) 394, 17. 3. 1916, 28].

Године 1916. у Краљевини Србији је заробљен као аустроугарски војник Милован Мацут, рођен у Генералском Столу, срез Огулин, припадник 14. чете 96. пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien), 430, 9. 6. 1916, 33].

Године 1916. у Краљевини Србији је рањен као австроугарски војник Никола Мацут, рођен 1885. у Вргинмосту, срез Топуско, пешадинац, припадник 19. маршевске чете 96. пешадијско пука АВ [Verlustliste (Wien), 508, 30. 12. 1916, 32].

Ђуро Павлов Мацут 1966. из Гвозда (бивши Вргинмост) је син титоистичког пуковника Павла Николина Мацута 1915-2008 – наводе на друштвеној мрежи „Икс“.

Poslednja izmena:
@bas kao , čim pročitam bljuvotinu tipa " titoistickog pukovnika" jasno mi je i ko je sve te lažirane gluposti mogao da istovari .
I ja sam ćerka generala JNA i ukoliko je Macut sin pukovnika, to su visoki činovi do kojih se dolazilo kvalitetom i predanim radom, a škrabalo koje takve veličine potcenjuje je iskompleksirani pajac odrastao u porodici likova koji su žickali za pivo i čokanjče ispred seoske bakalnice, lik koji će i da umre nesrećan, zavidan i iskompleksiran.
Ende.

@bas kao , čim pročitam bljuvotinu tipa " titoistickog pukovnika" jasno mi je i ko je sve te lažirane gluposti mogao da istovari .
ja sam dokazao da ti lazes, to su faktografski podaci sve
kako je to bljuvotina, ako je fakat? jel moze tudjman sada da negora da je bio titov general?

tema je macut, a vidimo da su svi macuti bili neprijatelji srba, neki su izginuli,a neki su nas ubijali za racun austrougarske - to nismo mi izmislili, vec arhiv u Becu njih navodi kao SVOJE pale borce u 1. svetskom ratu
Verlustliste - Austria-Hungary's casualty list in WW1
kako arhiv u Becu moze da bude glupost ako ima sve generalije o svojim austrougarskim borcima?

DA SU MOG DEDU SRBI UBILI, I JA BIH IH MRZEO, ali ovo samo pokazuje koji je gad aljek siftar kada je ovoga postavio za premijera, a srbi koje su ovce za klanje

Poslednja izmena:
Lupetaš, samo to ću da ti kažem.
Ako su tebi ovo neki dokazi i činjenice, onda je činjenica i svaka glupost i na vikipediji gde se kojekakvi zaludni pijanci prosekr.avaju kako stignu.
Baš protraćih vreme na tebe, ipak ti nisi onaj što je ranije koristio taj nik, mnogo si gluplji
od njega.

Lupetaš, samo to ću da ti kažem.
Ako su tebi ovo neki dokazi i činjenice, onda je činjenica i svaka glupost i na vikipediji gde se kojekakvi zaludni pijanci prosekr.avaju kako stignu.
Baš protraćih vreme na tebe, ipak ti nisi onaj što je ranije koristio taj nik, mnogo si gluplji
od njega.
ucinilo mi se da si se postidela, ali gresim, ti prosto samo lupetas - kako arhiv u Becu koji ima evidenciju poginulih austrougarskih vojnika moze da bude glupost? njima se obrati Verlustliste - Austria-Hungary's casualty list in WW1

Jes, nemam pametnija posla nego da se blamiram okolo.
To ćeš već ti uz svog gurua Milosava, možda i zaradio neki honorarčić od nekog američkog pobegulje četnika ukoliko je ko još preživeo.

Mnogo si ograničen ali mnogo čak i za jednog gastosa.

Macut je stručnjak u svom poslu, rođeni Beogradjanin, dobro stojeći građanin ove zemlje i ni u kom pogledu ne može da se upoređuje sa polupismenom i neusmenom Čaletom koja još ni maternji jezik nije savladala. Niti će.

To što je možda pogrešio kod jednog slova je najmanje što može da mu se pripiše jer ne možemo da znamo svako selo ko zna gde.

Inače od kako je izvučen iz šešira i proglašen za premijera, ni meni nije jasno šta mu je to trebalo, moguće neki muški klimaks, drugi razlog ne vidim, ovo mu nije trebalo.

Djuru Macuta znam godinama, komšije smo ovde na Dedinju i dosta ljudi iz komšiluka se lečilo kod njega što u državnom, što u privatnoj mu praksi u kojoj je godinama i on i supruga mu što znači da im pare nisu problem.

Frljate se tom vilom na Zvezdari, milionima koštanja što nije tačno bar po fotkama koje sam videla, košta znatno manje.

Ovde na Dedinju su imali ili imaju još, nisam se raspitivala, 2 stana.
Jedan je Macut nasledio od pokojnih mu roditelja i taj su izdavali, a drugi su supruga i on kupili još odavno što je sasvim regularno u odnosu sa prihodima od zarade im.

Ako su prodali ova 2 stana na Dedinju eto im 800.000 - 900.000 evra od toga i to bi bilo otprilike koštanja te Zvezdara vile.

Prosta računica.

Da mi treba dobar internista, stručnjak, ne bih ni časa časila da se obratim njemu.

Da, kaže se hleb Inače.
Ali se nikako ne kaže Hlebane. Ne sporim njegovu stručnost kao lekara, ali pored toga, mora imati još neke kvaltete kao premijer neke zemlje. Na primer, da zna tačno kako se nazivaju gradovi države u kojoj je premijer.To je stvar opšte kulture, a za premijera, neoprostiva greška odakle god bio, čime god da se bavi i koliko god da je Beograđanin sa Dedinja.

Ali se nikako ne kaže Hlebane. Ne sporim njegovu stručnost kao lekara, ali pored toga, mora imati još neke kvaltete kao premijer neke zemlje. Na primer, da zna tačno kako se nazivaju gradovi države u kojoj je premijer.To je stvar opšte kulture, a za premijera, neoprostiva greška odakle god bio, čime god da se bavi i koliko god da je Beograđanin sa Dedinja.
pa, ja se pitam kako je moguce da covek takvog kalibra ne zna osnovne stvari, mesta u srbiji? i onda tras:dash:, macuti mrze srbe i srbiju, tu su ginuli, a neki samo ranjavani, te konacno shvatim zasto on nema pojma, ali nije on kriv, vec onaj koji je upravo njega postavio za premijera; da je npr, samo ministar zdravlja, ja ne bih imao nista protiv, bolje on nego "doktor smrt", ali za premijera ipak moras malo vise da volis i poznajes srbiju, ne mozes da si kao pao s marsa, kao ona brnaba, pa i djedovicka isto, ko zna odakle su nju dovukli?

Macut je stručnjak u svom poslu, rođeni Beogradjanin, dobro stojeći građanin ove zemlje i ni u kom pogledu ne može da se upoređuje sa polupismenom i neusmenom Čaletom koja još ni maternji jezik nije savladala. Niti će.

To što je možda pogrešio kod jednog slova je najmanje što može da mu se pripiše jer ne možemo da znamo svako selo ko zna gde.

Inače od kako je izvučen iz šešira i proglašen za premijera, ni meni nije jasno šta mu je to trebalo, moguće neki muški klimaks, drugi razlog ne vidim, ovo mu nije trebalo.

Djuru Macuta znam godinama, komšije smo ovde na Dedinju i dosta ljudi iz komšiluka se lečilo kod njega što u državnom, što u privatnoj mu praksi u kojoj je godinama i on i supruga mu što znači da im pare nisu problem.

Frljate se tom vilom na Zvezdari, milionima koštanja što nije tačno bar po fotkama koje sam videla, košta znatno manje.

Ovde na Dedinju su imali ili imaju još, nisam se raspitivala, 2 stana.
Jedan je Macut nasledio od pokojnih mu roditelja i taj su izdavali, a drugi su supruga i on kupili još odavno što je sasvim regularno u odnosu sa prihodima od zarade im.

Ako su prodali ova 2 stana na Dedinju eto im 800.000 - 900.000 evra od toga i to bi bilo otprilike koštanja te Zvezdara vile.

Prosta računica.

Da mi treba dobar internista, stručnjak, ne bih ni časa časila da se obratim njemu.

Da, kaže se hleb Inače.
.
Одмах сам написао:

Србија је изгубила врхунског стручњака, а добила лошег премијера.

Додуше, време ће тек показати, али није добро почело...

.

Back