Случајно најстроже мере због ковида у земљи где се родио фашизам?

mislis na reklame za vakcinu ono kao delimo sendvic i bonove za ulje
Nije bilo potrebe sa reklamom, jer su tada ljudi još uvek verovali lekarima. Nije svako mogao da postane medicinski ekspert za pola sata na WC šolji sa telefonom u ruci gledajući YT kanal doktorke Sladže Velkov i Maje Volk.

Danas je drugačije, imamo mnoooooogo više obrazovanih medicinara, na svakom koraku. Ispadaju iz frižidera, nalaziš ih ispod kauča, padaju sa tavana, spopadaju te u liftu... pun kuratz eksperata i stručnih mišljenja. Normalno da ljudi postaju zbunjeni, pa im treba navigacija među silnim expertima, pa tu i reklama dođe jedan vid psihičke pomoći za ovaj expertski sindrom.

Sizif....Ja nisam zaboravio.Prvu vakcinu sam primio,kada sam imao godinu dana.Nisam mogao da zaboravim taj dogadjaj,jer mi je vakcinu dala jedna predivna
medicinska sestra.Majka me je drzala u narucju,dok mi sestra gurala vakcinu.Nisam plakao,nista nisam osecao,samo sam gledao u njene bozanstvene
dojke br.3 bas,bas po mom ukusu.Nikada tu medic.sestru,necu zaboraviti,ni moje uzbudjenje,kada me je pomilovala po glavi,a ja samo u nesvest od strasti
sto ne padoh.......

Pa većinu vakcina i primamo u dečjem uzrastu, sećaš se šta smo sve dobijali kao deca.
Da, ali vakcina protiv HPV je pustena u upotrebu nedavno, pre desetak godina, i ako se ne varam daje se devojcicama samo, ispravi me ako gresim, zbog posledica HPV na zenski reproduktivni sistem (rak grlica materice).

Back