"Slucajni" partneri

Indija_82:
Izgleda da neželiš da mi se dopadneš.Inače bi mogao.To je u pitanju.A možda te ni neželim?Nećemo znati.

Vidi ti malu, opet me provocira... :P Pa dobro ti ide, samo malo sa gramatikom kuburis ali ne mari... ionako ne trazim neku nacitanu... :wink: od kada me je ispalila verenica vise nisam zainteresovan za ljubav i romantiku vec samo za divlji i neobavezan seks... po mogucstvu sa jos nekom osobom sem mene... :P da li si mozda zainteresovana? :roll:

Steffan:
Indija_82:
Izgleda da neželiš da mi se dopadneš.Inače bi mogao.To je u pitanju.A možda te ni neželim?Nećemo znati.

Vidi ti malu, opet me provocira... :P Pa dobro ti ide, samo malo sa gramatikom kuburis ali ne mari... ionako ne trazim neku nacitanu... :wink: od kada me je ispalila verenica vise nisam zainteresovan za ljubav i romantiku vec samo za divlji i neobavezan seks... po mogucstvu sa jos nekom osobom sem mene... :P da li si mozda zainteresovana? :roll:

Nisam ja mala.Progutao bi svoje reči kad bi doživeo divlji i neobuzdani seks sa mnom,i nebi bio sposoban da kažeš bilo šta.Zato,ako vam se ikad učini da je Stefan proredio svoje dolazke na krstaricu,znajte da nema snage za to.Ja sam ga izmorila. :twisted:

Steffan:
Ja u stvari stvarno volim muskarce, volim da osetim njihove nabrekle * kako mi razvaljuju sfintersku zonu.
Slomio si srce svojoj nevesti... :cry: Ali, sta kazes na to da koristimo vibrator? Ne zbog mene, vec radi tvog zadovoljstva. 8) Sta mislis o tome? Sve za mog Steffana!!! Radije cu to uciniti nego da moras sa nekim zivotinjama, sestrama. Ako vec hoces divlji sex... Moze se srediti. Ja se prilagodjavam podlozi. :wink:

Indija_82:
Nisam ja mala.Progutao bi svoje reči kad bi doživeo divlji i neobuzdani seks sa mnom,i nebi bio sposoban da kažeš bilo šta.Zato,ako vam se ikad učini da je Stefan proredio svoje dolazke na krstaricu,znajte da nema snage za to.Ja sam ga izmorila. :twisted:

E pa onda narode nadam se da se necemo videti u skorije vreme... :wink: sacekaj samo malo, za svaki slucaj prvo da sastavim testament i da dodam stavku u zivotnom osiguranju - iznenadna smrt za vreme seksa (vazi samo u slucaju ako je na osiguranom "licu" permanentni osmeh)... :P

Snezna_kraljica:
Steffan:
Ja u stvari stvarno volim muskarce, volim da osetim njihove nabrekle * kako mi razvaljuju sfintersku zonu.
Slomio si srce svojoj nevesti... :cry: Ali, sta kazes na to da koristimo vibrator? Ne zbog mene, vec radi tvog zadovoljstva. 8) Sta mislis o tome? Sve za mog Steffana!!! Radije cu to uciniti nego da moras sa nekim zivotinjama, sestrama. Ako vec hoces divlji sex... Moze se srediti. Ja se prilagodjavam podlozi. :wink:

Sta je bilo, sutno te ljubavnik pa mi se sada vracas? :P Imas srece sto si ponela vibrator sa sobom, inace te ne bih primio nazad... :wink: Znas tacno sta treba napacenom... srcu... :roll:

Snezna_kraljica:

Shta drugo reci do......ISKUSNO!

rastamann:
Snezna_kraljica:

Shta drugo reci do......ISKUSNO!
Sta cu, sva sam takva.... 8) 8) Iskustvo je moje drugo ime. :D

Steffan:
Ana-Marija:
Steffan:
Da sumiram... 1000 postova i sta sam do sada postigao? Dva pedera, jednog tranvestita i odbeglu mladu... pa i nije tako lose... :P
:lol: :lol: :lol: Samo nastavi :lol: :lol: :lol:

Nedostaje mi jos samo normalna devojka na spisku pa da kompletiram kolekciju, da li znas mozda neku? :wink:

Dajem 100 romanticnih postova za normalnu devojku... :P
Da razmislim... :idea: Ne znam ni jednu :lol: :lol: :lol: Salim se...Ima ovde i normalnih devojaka...Valjda... :lol: :lol:

Steffan:
Ana-Marija:
Steffan:
Da sumiram... 1000 postova i sta sam do sada postigao? Dva pedera, jednog tranvestita i odbeglu mladu... pa i nije tako lose... :P

Nedostaje mi jos samo normalna devojka na spisku pa da kompletiram kolekciju, da li znas mozda neku? :wink:

Pa, dobro, i odbegla mlada se moze smatrati normalnom devojkom... :roll:

Snezna_kraljica:
Steffan:
Ana-Marija:
Steffan:

Mozda na filmu.. :wink:

Steffan:
Snezna_kraljica:
Steffan:
Ana-Marija:
Steffan:

Mozda na filmu.. :wink:
Eee Kraljice...Ne bih da palim vatru,ali...Da sam na tvom mestu, ja mu vise ne bih odgovarala na poruke... :twisted:

Back