- Poruka
- 93.102
Sva upotreba ili upotreba na nedozvoljen način (maksimalna jačina, frekfencija koja šteti ljudima i preblizu ljudi)?Zabranjena je upotreba, ne i posedovanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva upotreba ili upotreba na nedozvoljen način (maksimalna jačina, frekfencija koja šteti ljudima i preblizu ljudi)?Zabranjena je upotreba, ne i posedovanje.
Sva upotreba ili upotreba na nedozvoljen način (maksimalna jačina, frekfencija koja šteti ljudima i preblizu ljudi)?
Čak i kao razglas (što mu je osnovna namena)?Sva upotreba usmerena ka ljudima
Разглас му није основна намена, јер да му је основна намена, што би се куповао? Има и може обичан разглас да се купи.Čak i kao razglas (što mu je osnovna namena)?
A jebl poznajes ove sto su 15.marta napali svoj narod u toku odavanja poste poginulima?ja ne poznajem takve , imune...
да ли је ово у ствари признање да је звучни топ или шта већ кориштено ?Da li su sami uređaji LRAD 100X i LRAD 450XL zabranjeni ili je zabranjeno korišćenje na određeni način?
Ko je koga napao? Ja sam za razliku od tebe izasao na protest nisam sedeo kuci i pricao glupe price! Niko nas nije napao! Ljudi su se kasnije razisli kucama.A jebl poznajes ove sto su 15.marta napali svoj narod u toku odavanja poste poginulima?
Da li je bitno ako su LRAD uređaji u posedu srpske policije zabranjeni zakonom?да ли је ово у ствари признање да је звучни топ или шта већ кориштено ?
на крјау ће испасти јесмо користили али оно што је дозвољено...
исто као и са надстрешницом.
НИЈЕ РЕКОНСТРУИСАНА.
када се доказало да јесте и да је ДОДАТНО ОПТЕРЕЋЕНА СА ПЛУС 23 ТОНЕ...
реконструисали смо али...
![]()
pa bitno jeDa li je bitno ako su LRAD uređaji u posedu srpske policije zabranjeni zakonom?
Ne propagiram ništa već tražim istinu.pa bitno je
prvo si i ti ovde govorio kako nista niej upotrebljeno
a sad propagiras da su dopusteni zakonom
dakle bice da je nesto upotrebljeno i da je rezim lagao da nije...
kao i nadstresnica - NISMO JE REKONSTRUISALI
potom ispade da su dodatno opteretili sa 23 tone...
to je poenta
od prvog dana govorim koristeno je NESTONe propagiram ništa već tražim istinu.
U samom startu sam pisao da na osnovu snimaka to ne može da bude zvučni top (LRAD postaje "top"=oružje kada se veoma jako puštaju određene frekfencije) a ako se drveće savijalo to je mogao da uradi samo vortex top. Nakon gledanja još nekih snimaka sam zaključio da se drveće pomeralo jer je narod ispod udarao u njih a ne zato što je nešto dunulo.
Neki zvuk je bio, čuje se jasno. Ko je to pustio javnost još uvek ne zna. Ono što se takođe ne zna je da li je to zabranjeno kako srpskim tako i međunarodnim zakonom.
Obzirom da se svetu (kroz naše izvore) plasira da je korišćen "zabranjeni" zvučn i top, postavljam pitanje da li su ti uređaji uopšte zabranjeni, i ako su neke primene zabranjene, da li su u Srbiji korišćeni na zabranjen način.
Kakav narod, takva vlast.od prvog dana govorim koristeno je NESTO
sta ? ne znam
ali nesto jeste
ne znam ja te zakone koji tu bilo sta odobravaju
ono sto je meni bitno kao i narodu je da je rezim negirao upotrebu bilo cega!
a sada ce da kazu ma jesmo upotrebili smo ali znate uptorebili smo nesto sto je dopsuteno zakonom... nesto bezazleno...
kako da ne...
Srbine uvedi se u pametKakav narod, takva vlast.
Narod je odmah skočio sa "korišćeno je nedozvoljen o oružje, zvučni top" pa su izlazili u javnost sa fakturama nabavke, pretili međunarodnim ustanovama i šta već još. Vlast (koja je proistekla iz tog istog naroda) kaže "nismo".
Ono što je trebalo da se desi je da se legalnim kanalima u zemlji zahteva istraga. Ja to nisam čuo niti video da je neko uradio.
Rekao je da vojska nema.NajvećiSinSrbije je rekao da Srbija nema zvučni top.
Imankako nema topovske zavrsniceRekao je da vojska nema.