Da li je "zvučni top", u posedovanju MUPa Srbije, zabranjen zakonom?

Čak i kao razglas (što mu je osnovna namena)?
Разглас му није основна намена, јер да му је основна намена, што би се куповао? Има и може обичан разглас да се купи.

Првобитна функција је сузбијање протеста и одбијање приступа, све остало је секундарно.

Da li su sami uređaji LRAD 100X i LRAD 450XL zabranjeni ili je zabranjeno korišćenje na određeni način?
да ли је ово у ствари признање да је звучни топ или шта већ кориштено ?

на крјау ће испасти јесмо користили али оно што је дозвољено...

исто као и са надстрешницом.

НИЈЕ РЕКОНСТРУИСАНА.

када се доказало да јесте и да је ДОДАТНО ОПТЕРЕЋЕНА СА ПЛУС 23 ТОНЕ...
реконструисали смо али...

:mazi:

A jebl poznajes ove sto su 15.marta napali svoj narod u toku odavanja poste poginulima?
Ko je koga napao? Ja sam za razliku od tebe izasao na protest nisam sedeo kuci i pricao glupe price! Niko nas nije napao! Ljudi su se kasnije razisli kucama.
Jedva smo uspeli da namolimo ljude da izadju. Sada cemo ih lazima da ih rasteramo.
Svi koji su bili na ulici znaju sta se desavalo. Imali su vremena do sada i da razmisle sta se dogodilo. Vec se svi pitaju o cemu ovi pricaju! Ne poznajem vise nikoga ko hoce da izadje na proteste. A svi hocemo promene, vise od vas. Vas boli ona stvar za narod. Zato ste postali ko vlast. Vise se ne zna ko vise laze. Sve vise lici da ste svi "cacijevci" bili u parkicu ili ne.

да ли је ово у ствари признање да је звучни топ или шта већ кориштено ?

на крјау ће испасти јесмо користили али оно што је дозвољено...

исто као и са надстрешницом.

НИЈЕ РЕКОНСТРУИСАНА.

када се доказало да јесте и да је ДОДАТНО ОПТЕРЕЋЕНА СА ПЛУС 23 ТОНЕ...
реконструисали смо али...

:mazi:
Da li je bitno ako su LRAD uređaji u posedu srpske policije zabranjeni zakonom?

Da li je bitno ako su LRAD uređaji u posedu srpske policije zabranjeni zakonom?
pa bitno je
prvo si i ti ovde govorio kako nista niej upotrebljeno

a sad propagiras da su dopusteni zakonom

dakle bice da je nesto upotrebljeno i da je rezim lagao da nije...

kao i nadstresnica - NISMO JE REKONSTRUISALI

potom ispade da su dodatno opteretili sa 23 tone...

to je poenta

pa bitno je
prvo si i ti ovde govorio kako nista niej upotrebljeno

a sad propagiras da su dopusteni zakonom

dakle bice da je nesto upotrebljeno i da je rezim lagao da nije...

kao i nadstresnica - NISMO JE REKONSTRUISALI

potom ispade da su dodatno opteretili sa 23 tone...

to je poenta
Ne propagiram ništa već tražim istinu.

U samom startu sam pisao da na osnovu snimaka to ne može da bude zvučni top (LRAD postaje "top"=oružje kada se veoma jako puštaju određene frekfencije) a ako se drveće savijalo to je mogao da uradi samo vortex top. Nakon gledanja još nekih snimaka sam zaključio da se drveće pomeralo jer je narod ispod udarao u njih a ne zato što je nešto dunulo.

Neki zvuk je bio, čuje se jasno. Ko je to pustio javnost još uvek ne zna. Ono što se takođe ne zna je da li je to zabranjeno kako srpskim tako i međunarodnim zakonom.

Obzirom da se svetu (kroz naše izvore) plasira da je korišćen "zabranjeni" zvučn i top, postavljam pitanje da li su ti uređaji uopšte zabranjeni, i ako su neke primene zabranjene, da li su u Srbiji korišćeni na zabranjen način.

Ne propagiram ništa već tražim istinu.

U samom startu sam pisao da na osnovu snimaka to ne može da bude zvučni top (LRAD postaje "top"=oružje kada se veoma jako puštaju određene frekfencije) a ako se drveće savijalo to je mogao da uradi samo vortex top. Nakon gledanja još nekih snimaka sam zaključio da se drveće pomeralo jer je narod ispod udarao u njih a ne zato što je nešto dunulo.

Neki zvuk je bio, čuje se jasno. Ko je to pustio javnost još uvek ne zna. Ono što se takođe ne zna je da li je to zabranjeno kako srpskim tako i međunarodnim zakonom.

Obzirom da se svetu (kroz naše izvore) plasira da je korišćen "zabranjeni" zvučn i top, postavljam pitanje da li su ti uređaji uopšte zabranjeni, i ako su neke primene zabranjene, da li su u Srbiji korišćeni na zabranjen način.
od prvog dana govorim koristeno je NESTO

sta ? ne znam

ali nesto jeste

ne znam ja te zakone koji tu bilo sta odobravaju

ono sto je meni bitno kao i narodu je da je rezim negirao upotrebu bilo cega!

a sada ce da kazu ma jesmo upotrebili smo ali znate uptorebili smo nesto sto je dopsuteno zakonom... nesto bezazleno...

kako da ne...

od prvog dana govorim koristeno je NESTO

sta ? ne znam

ali nesto jeste

ne znam ja te zakone koji tu bilo sta odobravaju

ono sto je meni bitno kao i narodu je da je rezim negirao upotrebu bilo cega!

a sada ce da kazu ma jesmo upotrebili smo ali znate uptorebili smo nesto sto je dopsuteno zakonom... nesto bezazleno...

kako da ne...
Kakav narod, takva vlast.

Narod je odmah skočio sa "korišćeno je nedozvoljen o oružje, zvučni top" pa su izlazili u javnost sa fakturama nabavke, pretili međunarodnim ustanovama i šta već još. Vlast (koja je proistekla iz tog istog naroda) kaže "nismo".

Ono što je trebalo da se desi je da se legalnim kanalima u zemlji zahteva istraga. Ja to nisam čuo niti video da je neko uradio.

Kakav narod, takva vlast.

Narod je odmah skočio sa "korišćeno je nedozvoljen o oružje, zvučni top" pa su izlazili u javnost sa fakturama nabavke, pretili međunarodnim ustanovama i šta već još. Vlast (koja je proistekla iz tog istog naroda) kaže "nismo".

Ono što je trebalo da se desi je da se legalnim kanalima u zemlji zahteva istraga. Ja to nisam čuo niti video da je neko uradio.
Srbine uvedi se u pamet
obrati paznju na stvari koje o glavi tvojoj rade

Bio-Techno-enslavement,
Bio-Digital-Convergence
7G MESH Net-Centric Warfare - SMART DUST REAL ID,
Molecular Engineering,
Trace-Track-Target all persons 24-7,
Non-Lethal Weapons: Active Denial System (ADS), HARP, ELF, ULF, High Velocity Vortex EMF, . . . . . . . .

Back