Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Advokat Stefan Jokić oglasio se juče povodom toga:

- Meni, kao jednom od branilaca Zorana Marjanovića, izuzetno je drago kada Dijana Hrkalović, inače radi se o policajcu čiste biografije i svakako moralnoj gromadi, komentariše predmet mog branjenika. Bolje da brine o svom krivičnom postupku, a o njenom radu najbolje govore njene kolege, a između ostalog i otac pokojnog Dejana Jovića.

Inače, Joviću bliske kolege navode da je on bio protiv pisanja krivične prijave, jer nije bio zadovoljan dokazima protiv Marjanovića. Na njega je vršen pritisak od tadašnjeg načelnika kriminalističke policije Beograda, kojeg su, kako je objašnjavao, "stiskali ovi odgore", aludirajući na tadašnje rukovodstvo MUP Srbije.

Edit: nije nacelnika ,nego zamenika nacelnika UKP,nacelnik je bio razresen duznosti u to vreme.

Poslednja izmena:

PRVI ISKAZ​

- Mi dolazimo ovde skoro svaki dan da bi onda trčala. Auto parkiramo na prvoj rampi u Crvenki, te se ja s ćerkicom na poljani pored igram. Za to vreme ona otrči do sledeće rampe i vrati se nazad. Danas smo mi išli prema njoj, ali u jednom momentu smo je izgubili iz vida i posle je više nije bilo - uznemireno je pričao Marjanović.

Međutim, nakon što je priveden i saslušan Zoran Marjanović je tvrdio da su on i ćerkica Jana ostali na poljani da se igraju, dok je Jelena otišla da trči.

Nekoliko minuta kasnije kada sam podigao pogled video sam da Jelene nigde nema - pričao je potom Marjanović.

Ali je na ročištu 2019. rekao je drugačije:

- Perifernim vidom video sam kako se Jelena penje na nasip i odlazi - rekao je tada Marjanović, a potom je nabrajao koga je sve primetio na nasipu - ženu s kozama, čoveka sa štapom i, kako tvrdi, "veliki broj ljudi koje policija nije identifikovala." On je rekao da je sve bilo "uobičajeno, dok nije shvatio da je prošlo dosta vremena, a da njegove supruge nema na vidiku".

"NISAM SILAZIO SA NASIPA"​

Zoran Marjanović je odmah nakon Jeleninog nestanka tvrdio da nikada nije ni prilazio šiblju i kanalu u kom je pronađeno Jelenino telo.

- Podvlačim, ja nijednog trenutka nisam silazio sa nasipa i nisam prilazio mestu gde je kasnije Jelena pronađena - pričao je Zoran u početku.

Međutim mesecima kasnije veštačenjem tragova na njegovim pantalonama, u kojima je bio kada je policija došla na nasip nakon prijavljivanja pevačicinog nestanka, utvrđeno je da je blato na njegovim pantalonama indentičkog sastava kao i blato u kanalu na mestu gde je pronađeno Jelenino telo. Inače, molekularni sastav blata je drugačiji na svaki metar.

Međutim, Marjanović je u novembru 2019. sudiji rekao da ima objašnjenje kako se to blato našlo na njegovim pantalonama. Iako je uvek tvrdio da nije silazio do kanala, tada je ispričao da je jutro nakon Jeleninog nestanka ipak bio na nasipu.

- Pred zoru sam ponovo otišao na nasip i po šiblju sam s porodicom pretraživao u nadi da ću nešto pronaći - rekao je Marjanović.

Da jeste silazio u nasip potvrdila je i njegova snajka Milica Marjanović, supruga Zoranovog brata Miloša. Ona je ispričala da su rano ujutru Zoran, njegov brat Miloš i ona otišli na nasip da traže Jelenu.

https://www.google.com/amp/s/www.bl...TI/HRONIKA&tdv=BLIC_RS/blic/vesti/hronika/ART

Nadajmo se da ce policija pohapsiti sve učesnike ovog gnusnog zločina.Nalagodavci su već pod zemljom ali svakako da ove žive saučesnike treba hapsiti.
On sam sve to nije mogao uraditi bez moralne i tehničke podrške.
Ali nigde se ne piše već 6 godina da je imao sučesnike.Zanimljivo.

Sam je otišao do nje kad je trcala isksapio je onako,očistio sve sam tragove i zavlačio drzavu sam 6 godina?
Ja ipak mislim da su se nad njom iživljavali u sektaškom ritualu i da ima još kandidata za robiju.
A drugo da su svi oni imali podrsku nekoga čim su tako dugo odolevali na slobodi.
E takve koji su im omogučili da se smeju običnom narodu treba takođe pohapsiti.
Naravno to se neće dogoditi da svi učesnici ovog gnusnog zločina budu iza brave.

Organizovano sektasko ubistvo koje se nije desilo na nasipu naravno.Mrtvu Jelenu mucki isprebijanu ranije izbacuju u onaj kanal a onda tuzilastvu pokazuju pokaznu tacku tkz "setnju nasipom" koja nije postojala.Da bi imali oko cega u prazno godinama da se zanimaju.U ubistvu je ucestvovalo vise osoba(da li je krajnji ubica Zoran pojma nemam).Da je pravde za ubistvo bi i odgovaralo 5/6 osoba.Oni se svezali samo Zorana.
Pa na youtube imaju snimak sahrane Jelene Marijanovic gde poprilicno dosta toga vidljivo.
Da li je sve islo u pogresnom smeru namerno ili slucajno nikada necemo saznati.Ako je upetljan neko vazan nema ovde srece.
Ako se ne osude sve ubice i saucesnici(a 99% da nece)onda se nastavlja mracno doba Srbije i pravde u njoj.Ovo je samo jedan od nerasvetlenih predmeta a ima ih na stotine.
Na kraju ce ipak biti da se radili o savrsenom ubistvu max pripremljenom unapred.Izreziranom u milimetre precizno.

Organizovano sektasko ubistvo koje se nije desilo na nasipu naravno.Mrtvu Jelenu mucki isprebijanu ranije izbacuju u onaj kanal a onda tuzilastvu pokazuju pokaznu tacku tkz "setnju nasipom" koja nije postojala.Da bi imali oko cega u prazno godinama da se zanimaju.U ubistvu je ucestvovalo vise osoba(da li je krajnji ubica Zoran pojma nemam).Da je pravde za ubistvo bi i odgovaralo 5/6 osoba.Oni se svezali samo Zorana.
Pa na youtube imaju snimak sahrane Jelene Marijanovic gde poprilicno dosta toga vidljivo.
Da li je sve islo u pogresnom smeru namerno ili slucajno nikada necemo saznati.Ako je upetljan neko vazan nema ovde srece.
Ako se ne osude sve ubice i saucesnici(a 99% da nece)onda se nastavlja mracno doba Srbije i pravde u njoj.Ovo je samo jedan od nerasvetlenih predmeta a ima ih na stotine.
Na kraju ce ipak biti da se radili o savrsenom ubistvu max pripremljenom unapred.Izreziranom u milimetre precizno.
Није савршено убиство.

Ko si ti?
Nešto si mnogo zainteresovan za ovu temu i pišeš kao da sve znaš..čudno hhhmmmm
Daj svoje informacije državnim organima i ne poklapaj svačije mišljenje sa tvojim saznanjima-predrasudama-vidovidosti..

Ko si ti?
Nešto si mnogo zainteresovan za ovu temu i pišeš kao da sve znaš..čudno hhhmmmm
Daj svoje informacije državnim organima i ne poklapaj svačije mišljenje sa tvojim saznanjima-predrasudama-vidovidosti..
Ja nisam inspektor kao ti.
Није савршено убиство.
Meni ponekad deluje i da jeste.I dalje ne mogu verovati da je ovaj Zoran za pola sata ubio zenu onako krvnicki nekom sekirom po glavi za pola sata na nasipu,odveo dete kuci kao da nista nije bilo,presvukao se,nigde krvi na nasipu.
Ja verujem da je on ucesnik ubistva ali da je to bilo pre na nekom drugom mestu izvan nasipa.

Back