DarkMoon
VIP
- Poruka
- 58.323
Dabome bio je tu i inspektor Dosen koga su takodje kompromitovali..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je samo jedan od ubica...zasto se drugi ne hapse?Kao i što sam pre rekao muž je ubica.
Da.On je samo jedan od ubica...zasto se drugi ne hapse?
Misliš sve sam izveo i izmicao pravdi 6 godina?
I koji ga je mehanizam štitio sve ove godine?
I saučesnike i one koji su ga štitili treba poslat na robiju.
Kao i sve druge koji su pošteno probali raditi....te koji su čuvali Marijanoviće pod hitno na robiju.Dabome bio je tu i inspektor Dosen koga su takodje kompromitovali..
Mogao je.Nadajmo se da ce policija pohapsiti sve učesnike ovog gnusnog zločina.Nalagodavci su već pod zemljom ali svakako da ove žive saučesnike treba hapsiti.
On sam sve to nije mogao uraditi bez moralne i tehničke podrške.
Ali nigde se ne piše već 6 godina da je imao sučesnike.Zanimljivo.
Ako je sve sam uradio bas je madjionicar i carobnjak.Obicani poreznici bi pali za 3 dana na robiju ovaj bio 6 god na slobodi.Mogao je.
Aha kako da nije, da nije mozda vucicev kum?!ZAŠTO JE LIKVIDIRANA JELENA MARJANOVIĆ Detektivka iznela ŠOKANTNE tvrdnje! Popović:"Policajac UKRAO telefon i obrisao slike"
Spin
Teško.Jelenina cerka imace pravo da pokrene postupak da se utvrdi ko je stvarno ubica ili narucilac.
Није савршено убиство.Organizovano sektasko ubistvo koje se nije desilo na nasipu naravno.Mrtvu Jelenu mucki isprebijanu ranije izbacuju u onaj kanal a onda tuzilastvu pokazuju pokaznu tacku tkz "setnju nasipom" koja nije postojala.Da bi imali oko cega u prazno godinama da se zanimaju.U ubistvu je ucestvovalo vise osoba(da li je krajnji ubica Zoran pojma nemam).Da je pravde za ubistvo bi i odgovaralo 5/6 osoba.Oni se svezali samo Zorana.
Pa na youtube imaju snimak sahrane Jelene Marijanovic gde poprilicno dosta toga vidljivo.
Da li je sve islo u pogresnom smeru namerno ili slucajno nikada necemo saznati.Ako je upetljan neko vazan nema ovde srece.
Ako se ne osude sve ubice i saucesnici(a 99% da nece)onda se nastavlja mracno doba Srbije i pravde u njoj.Ovo je samo jedan od nerasvetlenih predmeta a ima ih na stotine.
Na kraju ce ipak biti da se radili o savrsenom ubistvu max pripremljenom unapred.Izreziranom u milimetre precizno.
Ko si ti?Organizovano sektasko ubistvo koje se nije desilo na nasipu naravno.Mrtvu Jelenu mucki isprebijanu ranije izbacuju u onaj kanal a onda tuzilastvu pokazuju pokaznu tacku tkz "setnju nasipom" koja nije postojala.Da bi imali oko cega u prazno godinama da se zanimaju.U ubistvu je ucestvovalo vise osoba(da li je krajnji ubica Zoran pojma nemam).Da je pravde za ubistvo bi i odgovaralo 5/6 osoba.Oni se svezali samo Zorana.
Pa na youtube imaju snimak sahrane Jelene Marijanovic gde poprilicno dosta toga vidljivo.
Da li je sve islo u pogresnom smeru namerno ili slucajno nikada necemo saznati.Ako je upetljan neko vazan nema ovde srece.
Ako se ne osude sve ubice i saucesnici(a 99% da nece)onda se nastavlja mracno doba Srbije i pravde u njoj.Ovo je samo jedan od nerasvetlenih predmeta a ima ih na stotine.
Na kraju ce ipak biti da se radili o savrsenom ubistvu max pripremljenom unapred.Izreziranom u milimetre precizno.
Ja nisam inspektor kao ti.Ko si ti?
Nešto si mnogo zainteresovan za ovu temu i pišeš kao da sve znaš..čudno hhhmmmm
Daj svoje informacije državnim organima i ne poklapaj svačije mišljenje sa tvojim saznanjima-predrasudama-vidovidosti..
Meni ponekad deluje i da jeste.I dalje ne mogu verovati da je ovaj Zoran za pola sata ubio zenu onako krvnicki nekom sekirom po glavi za pola sata na nasipu,odveo dete kuci kao da nista nije bilo,presvukao se,nigde krvi na nasipu.Није савршено убиство.
Onaj vlasnik tabloida onih novina uporan da je Vučićev kum umesan u ovo ubistvo.Mada ne verujem u to.Aha kako da nije, da nije mozda vucicev kum?!