DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.176
Jedan poziv menja sve da zataska sve lazne dojave …jedan pipak hobootnice...sve služba pokriva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan poziv menja sve da zataska sve lazne dojave …jedan pipak hobootnice...sve služba pokriva
Lijepa,draga,umiljata.Ко је могао да убије овакво биће ?
Svega ima samo ne sme niko da ga krivo pogleda a kamoli osudi.To sudjenje je obicna farsa...policija sve zna ali gospodje tuzioci ne smeju da odrade svoj posao.I iznad njih ima neko ko im diriguje.Ima logike.
Sme.Svega ima samo ne sme niko da ga krivo pogleda a kamoli osudi.To sudjenje je obicna farsa...policija sve zna ali gospodje tuzioci ne smeju da odrade svoj posao.I iznad njih ima neko ko im diriguje.
Fotomontaza ,ne svetli blato sem ako je radioaktivno .
Svega ima samo ne sme niko da ga krivo pogleda a kamoli osudi.To sudjenje je obicna farsa...policija sve zna ali gospodje tuzioci ne smeju da odrade svoj posao.I iznad njih ima neko ko im diriguje.
Kako da ne.Тебе треба у затвор због узнемирења јавности.
Tebe treba na psihijatriju ali bez povratne karte kao i te tvoje sto im mozak prsaoТебе треба у затвор због узнемирења јавности.
Daj Boze da gresim i sve ubice i razbojnici da zavrse iza resetaka kao i korumpirani u muriji i tuzilastvu ako ih ima.....a ima ih bez brige....Svako nasilnistvo bez razloga sankcionisati....
Naravno da je farsa...ne bi bili angazovani 4 advokata reda radi....ko to placa?Marijanovic?Naravno da ne.Fotomontaza ,ne svetli blato sem ako je radioaktivno .
A drugo pantalone bi bile blatnjavije .
A trece tada bi ih sigurno presvukao.
Ceo slucaj je fail i velika farsa .
Нема.Daj Boze da gresim i sve ubice i razbojnici da zavrse iza resetaka kao i korumpirani u muriji i tuzilastvu ako ih ima.....a ima ih bez brige....Svako nasilnistvo bez razloga sankcionisati....
Tebe treba na psihijatriju ali bez povratne karte kao i te tvoje sto im mozak prsao
Verovatno imaju dokaze i protiv Zorana.Ok nema...neka bude tako....ja tebi nekako verujem iako je priznat ces iritantno ovo ubistvo Jelene Marijanovic kao i ovaj nestanak Perisa....Ja jednostavno ne verujem da policija ne zna nista o tome...Kao i dosta drugih slucajeva...Evo aj mi reci jel policija skupila sve dokaze ko je ubio Jelenu?
Naravno da drze u saci ubicu.Ali zasto taj ne robija je neka druga stvar...
Ok ako tako ti kazes....ali kada krenu igre na visim nivoiima nisam siguran da nema korupcije....ali ajde vise volim da gresim...90% je postenih ali uvek ima zasticenih koji su u korupciji...
Ja sam siguran da nasa policija odavno ima sve dokaze za vecinu ubistava i nedela u ovoj drzavi ali zasto ubice i kriminalci ne robijaju e to je sad drugi par patika...neko stiti taj sljam.,,pa evo ovog na banjici sto decu malteretirao i mucio tukao godinama niko nije hapsio...i sad ga rokno neki profesionalac jer dokurcio svima....to je policija odavno trebala skloniti sa ulica kao i dosta drugih razbojnika.Treba uvesto stroziji zakon i sve izgrednike i dilere maknuti sa ulica.Verovatno imaju dokaze i protiv Zorana.
Slažem se.Ja sam siguran da nasa policija odavno ima sve dokaze za vecinu ubistava i nedela u ovoj drzavi ali zasto ubice i kriminalci ne robijaju e to je sad drugi par patika...neko stiti taj sljam.,,pa evo ovog na banjici sto decu malteretirao i mucio tukao godinama niko nije hapsio...i sad ga rokno neki profesionalac jer dokurcio svima....to je policija odavno trebala skloniti sa ulica kao i dosta drugih razbojnika.Treba uvesto stroziji zakon i sve izgrednike i dilere maknuti sa ulica.
Ali eto pustaju te dilere i razbojnike da nesmetano malteretiraju godinama drugo normalno stanovnistvo,