Slucaj Jelene Krsmanovic 2

blsrb032401-460x0.jpg

Tebe treba na psihijatriju ali bez povratne karte kao i te tvoje sto im mozak prsao

Ја стварно не знам ко је овде прсао,
ал видим да спамујеш (јел се тако каже кад неко понавља исти став у бесконачност) ?!

Делује ми да си прави (ро) бот,
неки примитивни програм
направљен у некој основношколској клупи
и предвиђен да нервира народ.

Само ми није јасно да те модери толеришу,
они и те како санкционишу свако деградирање форума,
и антицивилизацијско понашање !?

Ok nema...neka bude tako....ja tebi nekako verujem iako je priznat ces iritantno ovo ubistvo Jelene Marijanovic kao i ovaj nestanak Perisa....Ja jednostavno ne verujem da policija ne zna nista o tome...Kao i dosta drugih slucajeva...Evo aj mi reci jel policija skupila sve dokaze ko je ubio Jelenu?
Naravno da drze u saci ubicu.Ali zasto taj ne robija je neka druga stvar...

Ok nema...neka bude tako....ja tebi nekako verujem iako je priznat ces iritantno ovo ubistvo Jelene Marijanovic kao i ovaj nestanak Perisa....Ja jednostavno ne verujem da policija ne zna nista o tome...Kao i dosta drugih slucajeva...Evo aj mi reci jel policija skupila sve dokaze ko je ubio Jelenu?
Naravno da drze u saci ubicu.Ali zasto taj ne robija je neka druga stvar...
Verovatno imaju dokaze i protiv Zorana.

Verovatno imaju dokaze i protiv Zorana.
Ja sam siguran da nasa policija odavno ima sve dokaze za vecinu ubistava i nedela u ovoj drzavi ali zasto ubice i kriminalci ne robijaju e to je sad drugi par patika...neko stiti taj sljam.,,pa evo ovog na banjici sto decu malteretirao i mucio tukao godinama niko nije hapsio...i sad ga rokno neki profesionalac jer dokurcio svima....to je policija odavno trebala skloniti sa ulica kao i dosta drugih razbojnika.Treba uvesto stroziji zakon i sve izgrednike i dilere maknuti sa ulica.
Ali eto pustaju te dilere i razbojnike da nesmetano malteretiraju godinama drugo normalno stanovnistvo,

Ja sam siguran da nasa policija odavno ima sve dokaze za vecinu ubistava i nedela u ovoj drzavi ali zasto ubice i kriminalci ne robijaju e to je sad drugi par patika...neko stiti taj sljam.,,pa evo ovog na banjici sto decu malteretirao i mucio tukao godinama niko nije hapsio...i sad ga rokno neki profesionalac jer dokurcio svima....to je policija odavno trebala skloniti sa ulica kao i dosta drugih razbojnika.Treba uvesto stroziji zakon i sve izgrednike i dilere maknuti sa ulica.
Ali eto pustaju te dilere i razbojnike da nesmetano malteretiraju godinama drugo normalno stanovnistvo,
Slažem se.

Samo drzava ostar zakon sa dugogodisnjim robijanjem za sve nepravilnosti na ulicama i bit ce mira normalan svet da zivi od ovih...
PO skolama osnovnim srednjim u startu sve izgrednike odmah sklanjati da ne smetaju drugoj deci...sivi dom krusevac i terat to.
Samo ostro i strogo i pridrzavat se mera pa ce se iseliti iz Srbije sav taj sljam....ali eto to skoro nije moguce to su samo snovi.
Ovakva srbija gde ne smes posle 21 sat setat po bg nekom odgovara i *******.

Back