Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Sta vredi ako bi dvojica izašla na trg?????Izaslo bi i njih jos 50.000 ali ljigavaca koji bi za sendvić majku prodali...dvoličnih,troličnih lica koji bi okrenuli leđa svakom dogovoru....nije samo kukavičluk vec i ljigavost....zlo uslo u ljude i zato ce politika koristiti narod još dugo dugo....izađeš na kafu bre sa nekim i glumi dobrotu sutra bi ti nož u leđa sastavio...koja revolucija!!!!!Zato se njima može da rade sta im god volja sa ovcama...Dase ujedini narod kao sto nikada nece bilo bi drugacije...

Naravno...da se bira...ali generalno u svakom se probudi neka ljubomora,zavist kad tad...proradi to zlo....evo ove zene u tuzilastvu besne na ceo svet npr?

Jednom sam zbog saobracajne kazne tamo zalutao i gledaju me kao da sam im porodicu pobio.Ali ne ostanem ja duzan na te fašističke poglede pune mrznje..

Jadno li je i to..valjda deformacija od posla kojim se bave ili unisteni zenski snovi...

I sto ti kazes kome one da pressude....

sprema se davanje Kosova, tada će se ponovo nastaviti ovaj reality.

Maric (koji je urednik televizije na kojoj je ritulano ubijena Jelena imala poslednje nastupe...) on je vec "humanizovao" Haradinaja s onim intervjuom...a na koji sigurno nije otisao sam od sebe...

Dake ocigledno se radi jedna velika PSY OPS operacija...premda ona traje vec decenijama nad ovim narodom i drzavom, ali sad je izgleda u terminalnoj fazi ocigledno...

Eno i ovo (samo)ubistvo pripadnice vojske na dan vojske...i pri tome trudnice...samo ti govori koliko je u toku jedan mracni napad na Srbe i Srbiju...i to od struktura koje su ocigledno infiltrirane u nas sistem i koje imaju zastitu...

Jer cim se od ovakvih slucajeva kao sto su Borca ili ovo sad (samo)ubistvo trudnice i pripadnice vojske pravi misterija....onda ti je jasno da neko mocan stoji iza tih ritualnih zlocina...i da oni imaju ritualnu PSY OPS svrhu...

...

- - - - - - - - - -

Milosavljevic je sve rekao....

Organizovani zlocin
i
Neko mocan stoji iza svega...

...

Poslednja izmena:
Na sve načine pokušavaju raji da skrenu pažnju izgleda...sad se uhvatili ove Bekvalčeve kao da niko drugi nema tih problema vec samo ona...

Bekvalceve koja se druzila sa Cazimom svojevremeno...
A i njen sad vec bivsi muz Luka takodje nije bez cudnog back grounda...

Takodje simbolicki...u par dana imali smo u dan dva cak dva slucaja sa imenom LUKA

- LUKA Lazetic i Bekvalceva i dal stvarna ili rezirana drama
i
- LUKA Radulovic ubijen u kaficu

A setimo se i takodje misterioznog i zasticenog slucaja Kantrimen kad je nastradao LUKA...

...

Ovo ubistvo ove cure je jako misteriozno slažem se..navodno se sama ubila!!!!!Pred svadbu,pa trudna,srecna....uradise obdukciju i navodno sama sebe ubila...ako je to istina ko zna sta je tu bilo...mozda ipak unutrasnje nezadovoljstvo...zatrudnela sa nekim sa kim nije htela,mozda se trebala udati za nekoga za koga nije htela...mi to necemo nikada saznati kao i za ovo ubistvo Jelene o kojem pisemo 2 godine...
Što se tice nasilja kod Bekvalceve opet estradna drama...u svrhu cega?Da mene neko bije ili nas forumaše niko ne bi pisao....klasično skretanje paznje...

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...-kazu-da-ima-nelogicnosti-u-prici-da-se-ubila

Treba ispitati ovde sta se desilo ali ce biti i ovde vuk pojeo magarca...zataskavanje sistem...

Poslednja izmena:

Back