Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Sto rece onaj gledalac bivsi policajac sto se javio na snimku sto je postavila Veki ,pomocu stapa i kanapa su nekada resavali slucajeve ,i bili uspesni u tome ,a danas pomocu silne tehnike i tehnologije ,ne mogu da "rese " ovaj slucaj ,jer ocito nekome nije u interesu ...

Sta je ovde tesko ,i ovako 80 % Srbije veruje da je porodica umesana i da je muz ubica ..da je on ubica manje od 80% ....

- - - - - - - - - -

Znaci policiija ne zna da radi svoj posao kao ni tuzilastvo ili se stiti neko i nesto .

- - - - - - - - - -

Policiski je resen vec od 10.5 2016 godine ali pitanje da li i gospođe u Tuzilastvu rade?

Znaci nekome je bilo potrebno da zamajava narod dve pune godine!

Smenjen inspektor zna ko stoji iza ubistva kao i smenjeni nacelnik.

Ne bi Kecmana tek tako sklonili....Kecman je ozbiljan i korektan...verovatno je sve znao i odleteo...Da 80% veruje da je ubica u porodici ali videt cemo...Meni je Zoran privukao paznju jer je pricao o Jeleni potpuno bez emocija....jako čudno ponasanje je imao--kao da je ptica ubijena a ne zena...taman da je i ubio neko drugi on je totalno ravnodusan do nje bio u svakom pogledu.....a mozda je i takav lik po prirodi bila ona ubijena ili ziva njegov stav bi bio isti...totalno atipičan za ljude sa ovih prostora....

Ako oni nisu prljali ruke onda sigurno znaju ko je ubio Jelenu...nema trece....sve ce se vrteti oko njih....to je zasada realnost.Videt cemo sta ce biti.Znas ti Nenade dokle se stiglo posto ovaj Vučičević iz informera ne sme vise pisati o zločinu a koliko vidim ni drugi da pisnu...zanimljivo...

Dete po zakonu nije validan svedok i ne može biti uvaženo svedočenje.

Pa što novine pišu da ce biti zadnji svedok?Malo vise neozbiljno ako je zaista tako...mada sam ja i dalje misljenja da se svaki slucaj razvlači da bi se množili novci...znaju oni sve jos od 2016 godine...policija nije naivna....vec mora i tuzilastvo od necega da zivi....kako bi ziveli kad bi se svaki slučaj zavrsio za 7 dana!!!!!??????

Pa što novine pišu da ce biti zadnji svedok?Malo vise neozbiljno ako je zaista tako...mada sam ja i dalje misljenja da se svaki slucaj razvlači da bi se množili novci...znaju oni sve jos od 2016 godine...policija nije naivna....vec mora i tuzilastvo od necega da zivi....kako bi ziveli kad bi se svaki slučaj zavrsio za 7 dana!!!!!??????

Advokati su šuplji.

Advokati su mehanizam u ruci drzave i obostrano ce morati raditi kako im kaze gazda sa vrha...koliko god budee trebalo zamajavat nas neuke putem alo novina a bome i informera....advokati nisu nista posebno,samo nuzno zlo koje se u procesima mora koristiti...drzava zna sve vec odavno, ali valja leć na leđa poreznika ai malo skretati paznju zbog necega...ja ne verujem da je to istina da Jana mora da svedoči...to je opet neka vrsta zamajavanja u svrhu nečega...

Zanimljivo nigde vise Sipke,onog mrmota iz policije,pa ovih strucnjaka koji u penziji mlate praznu slamu..sve utihnulo...

Poslednja izmena:
5-6 dana ne pisu nista ,znaci bice nesto zesce ,neka podmetacina ,izdaja Kosmeta na primer ...?!

- - - - - - - - - -

Zanimljivo nigde vise Sipke,onog mrmota iz policije,pa ovih strucnjaka koji u penziji mlate praznu slamu..sve utihnulo...

Pa odigrali su svoju ulogu zamajavanja ,vreme je da se sklone .

A ima li istine da je postojao onaj biciklista koji je video Zorana i Jelenu kako se spustaju niz nasip?Ili je i to neka podmetacina?Negde sam ga cak i ja video na youtube.

Koji je ovo umetnik snimao?Kao slucajno snimljeno?Kako da ne!

Poslednja izmena:

Back