Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Policajac na snimku nije legitimisao biciklistu a trebao je.

Kao i celi slucaj od pocetka do kraja sto je traljavo odradjen...verovatno je tako i ciljano da bude odradjen...

A doticni biciklista je u tom snimku rekao adresu gde zivi - "27 Marta br 10." (ne 27. Marta na Dorcolu, nego istoimena ulica tu u Borci tj kraj Crvenke)
Da li je to neko od nadleznih proverio ili ne...ko zna...

....

Policajac na snimku nije legitimisao biciklistu a trebao je.

Ko je uopste snimao susret bicikliste i onog policajca koji mi vise liči na pretprodavca šljiva nego na policajca?Sve izrezirano nema šta.Svi ti snimci baba roge,čamđije,onaj lik sa pomena sa dresom MIhajlovica,dede sa stapovima,nesretni onaj Rojko...pa ova Rada iz Beca,razni lazni inspektori...pa onda ovi udbasi iz penzionog čoška,.....bilo je i na nasipu duhova,mumija čak....spektakularno medisko pumpanje persona nalakiranih noktiju,,,,,a još ništa se ozbiljno ne desi,,,,

Ni jedan dokaz ne ide u krist Z.

Videt cemo ako nekada krene suđenje šta ce tuzilastvo ponuditi.....Sto sam ja kao laik kod Zorana primetio jeste da je bio apsolutno nezainteresovan sto mu zena izgubi zivot a i kod Marica zadnji interviju 2017 u maju mislim je pokazao veliku nervozu......jako sumljiv...Dok je npr Vladmir Marijanovic od dana zlocina do dana danas apsolutno kontrolirao emocije...nije ih iskazivao uopšte sto je opet jako cudno za bilo kojeg coveka u srbiji...Ostali clanovi porodice se nisu javno izjasnjavali...i ne mogu se ni komentarisati ....To je sto se porodice tiče.....kandidati za varijantu B kao ubice se kroz medije nisu pojavljivali,Zato su valjda sve oči i usmerene ka porodici....

Poslednja izmena:
Videt cemo ako nekada krene suđenje šta ce tuzilastvo ponuditi.....Sto sam ja kao laik kod Zorana primetio jeste da je bio apsolutno nezainteresovan sto mu zena izgubi zivot a i kod Marica zadnji interviju 2017 u maju mislim je pokazao veliku nervozu......jako sumljiv...Dok je npr Vladmir Marijanovic od dana zlocina do dana danas apsolutno kontrolirao emocije...nije ih iskazivao uopšte sto je opet jako cudno za bilo kojeg coveka u srbiji...Ostali clanovi porodice se nisu javno izjasnjavali...i ne mogu se ni komentarisati ....To je sto se porodice tiče.....kandidati za varijantu B kao ubice se kroz medije nisu pojavljivali,Zato su valjda sve oči i usmerene ka porodici....

Sve je toliko jasno .. a ispada da nista nije jasno
.

SUD ZABRANIO DA SE PISE O MARJANOVICIMA".SVE STO SU MEDIJI IZNJELI NEMA VEZE S ISTINOM!!

Sud je spreman i da naredi policiji da podmetnu dokaze a sve u neku višu svrhu......nisu ovde cista posla slažem se...prestali su pisati jer im je naređeno....videt cemo hoce li opet uvalit narodu kosku zvanu kantrimen.A i ovo sto su pisali su vecinom nagađali u svrhu prodaje tiraža....Možda prave istine i nikada i ne bude kao sto je vecinom u životu i nema...sve nesto između...ni crno ni belo ne bude i onda uvale nesto reda radi zbog javnosti....verovatno nekog bednika koji je na socialnoj pomoči kao u slucaju ubistva Ivane Hodak u Zagrebu...Ubise curu zbog oca joj advokata sto je kontriro državi i na kraju je ubi neki klošar kao...evo sad će....i ovde se sprema slično izgleda...

- - - - - - - - - -

Ne vjerujte sto novine pisu, oni samo nagadjaju....A sta ce biti ako se dokaze da Marjanovici uopste nisu krivi ?

Biti ce to da ce riknuti ova sadasnja vlast kao i tuzilastvo i policija....u to nema sumnje...,,i zato ce se oni potruditi da osude Zorana bio ili ne bio ubica....Jel ovako Roky?

Sud je spreman i da naredi policiji da podmetnu dokaze a sve u neku višu svrhu......nisu ovde cista posla slažem se...prestali su pisati jer im je naređeno....videt cemo hoce li opet uvalit narodu kosku zvanu kantrimen.A i ovo sto su pisali su vecinom nagađali u svrhu prodaje tiraža....Možda prave istine i nikada i ne bude kao sto je vecinom u životu i nema...sve nesto između...ni crno ni belo ne bude i onda uvale nesto reda radi zbog javnosti....verovatno nekog bednika koji je na socialnoj pomoči kao u slucaju ubistva Ivane Hodak u Zagrebu...Ubise curu zbog oca joj advokata sto je kontriro državi i na kraju je ubi neki klošar kao...evo sad će....i ovde se sprema slično izgleda...

- - - - - - - - - -

Biti ce to da ce riknuti ova sadasnja vlast kao i tuzilastvo i policija....u to nema sumnje...,,i zato ce se oni potruditi da osude Zorana bio ili ne bio ubica....Jel ovako Roky?

Moguce nista nije iskljuceno .Ali je stvarno cudno kako se odjednom ucutase .

SUD ZABRANIO DA SE PISE O MARJANOVICIMA".SVE STO SU MEDIJI IZNJELI NEMA VEZE S ISTINOM!!

Ja mislim da su oni koji su umesani u ubistvo zabranili da se dalje slucaj razvlaci .

- - - - - - - - - -

Sudstvo nije nezavisno od vlasti i politike ,ako je Sud "zabranio" onda su politicari aminovali ,a i sami vidimo da ti i politicari i tajkuni drze te medije ...pa i stranci .

To je definitivno djavolsko kolo...

Sudstvo nije nezavisno od vlasti i politike ,ako je Sud "zabranio" onda su politicari aminovali ,a i sami vidimo da ti i politicari i tajkuni drze te medije ...pa i stranci .

To je definitivno djavolsko kolo.../Roky

Baš tako i nikako drugačije....ko pita sudstvo?Šta im onaj Dačić kaze tako rade da ne ispadne da im Vučić diriguje....,,gurne Dačića u vatru.....baš đavolsko kolo u pravu si.Mediji pod totalnom drzavnom kontrolom.Od A do Ž.

Poslednja izmena:
Od sutra opet na naslovnici...naravno...Kurira...
Interesantno da se ispod naslova o Marjanovicima...nalazi i naslov o Albanskoj mafiji u srpskom sportu...i o klanu Osmani...

Takodje...na istoj naslovnici je i jucerasnji slucaj pokusaja otmice devojčice U BORČI...sa vrlo cudnom pričom...

1476763_3.5.2018_ff-s.jpg

...

MRTVA IH PROGANJA: Marjanovići odveli sveštenika da okadi MESTO GDE JE UBIJENA JELENA!

marjanovic-final_660x388.jpg

http://informer.rs/vesti/hronika/37...estenika-da-okadi-mesto-gde-je-ubijena-jelena

- - - - - - - - - -

Od sutra opet na naslovnici...naravno...Kurira...
Interesantno da se ispod naslova o Marjanovicima...nalazi i naslov o Albanskoj mafiji u srpskom sportu...i o klanu Osmani...

Takodje...na istoj naslovnici je i jucerasnji slucaj pokusaja otmice devojčice U BORČI...sa vrlo cudnom pričom...

1476763_3.5.2018_ff-s.jpg

...

To dovodi u sumlju da je Jelenu ubio neki mocnik

5-6 dana ne pisu nista ,znaci bice nesto zesce ,neka podmetacina ,izdaja Kosmeta na primer ...?!

- - - - - - - - - -

Zanimljivo nigde vise Sipke,onog mrmota iz policije,pa ovih strucnjaka koji u penziji mlate praznu slamu..sve utihnulo...

Pa odigrali su svoju ulogu zamajavanja ,vreme je da se sklone .

Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja tvrdi: IMAM SVEDOKE DA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU

Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja tvrdi: IMAM SVEDOKE DA JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU

Da li je stvarno tako bilo
Jelenu vidjela dan prije nestanka

” Kćerku sam posljednji put vidjela u petak po podne. Znam da je tražila da je probudim jer je trebala negdje da ide.

Ona me je u međuvremenu zvala u subotu i rekla je da je na trčanju na nasipu i da će doći poslije toga.

Back