Slovenska rasa

Pa ja podržavam tvoju podelu.

Ova dva čoveka nikako ne mogu da budu iste rase, jedan je Poljak, jedan je Srbin (ne znam kako ga ti ceniš) -

8f58b536e07872b7b111d214c0c3860f.jpg

maxresdefault.jpg

Govoriti da ovu dvojicu povezuje išta više od lingvistike je apsolutno suludo.

Па није све у фенотипу који ти приказујеш на овим сликама. Прво, нису ни сви Пољаци налик на Скандинавце које представљаш на првој слици, али ни Срби нису налик на Турке или људе са југа Балкана. Подтипови варирају.

Код Словена можемо да говоримо о општим антрополошким и душевним карактеристикама. Ако ти не видиш ништа даље од лингвистике. опет твој проблем. Али, залуд ти је све то, ти очигледно школу ниси учио. :ljutko:

- - - - - - - - - -

Не бела раса је подељена на динарски, источно балтички, нордијски, медитерански, алпскии и фалиш тип.

Како сорошевци бурно реагују на расправу о словенским подтиповима и општим словенским особинама. Гледају да изобличе једну безазлену дискусију на сваки могући начин. :tease:

Па није све у фенотипу који ти приказујеш на овим сликама. Прво, нису ни сви Пољаци налик на Скандинавце које представљаш на првој слици, али ни Срби нису налик на Турке или људе са југа Балкана. Подтипови варирају.

Код Словена можемо да говоримо о општим антрополошким и душевним карактеристикама. Ако ти не видиш ништа даље од лингвистике. опет твој проблем. Али, залуд ти је све то, ти очигледно школу ниси учио. :ljutko:

- - - - - - - - - -

Како сорошевци бурно реагују на расправу о словенским подтиповима и општим словенским особинама. Гледају да изобличе једну безазлену дискусију на сваки могући начин. :tease:

Какве сада Сорош има везе са овим? Ти мало тога знаш о белој раси и њенин карктеристикама.

- - - - - - - - - -

Ova dva čoveka nikako ne mogu da budu iste rase, jedan je Poljak, jedan je Srbin (ne znam kako ga ti ceniš) -

maxresdefault.jpg

Један је више норд други је динарац. То није моја подела, а обојица припадају белој раси.

Poslednja izmena:
Какве сада Сорош има везе са овим? Ти мало тога знаш о белој раси и њенин карктеристикама.

Особа врло ниске културе низа прочитаних памфлета није у позицији да оцењује колико знам о нечему.

- - - - - - - - - -

Особа врло ниске културе низа прочитаних памфлета није у позицији да оцењује колико знам о нечему.

Ти да си нешто прочитао знао би барем то да су словени само део беле расе, а не посебна раса.

Milunka izuzetno mi je drago,sto dobro poznajes poljsku knjizevnost i kulturu uopste.
Sta se tice ostalih komentara,nije tako,sto sorosevci nas najvise postuju ,nego mi smo za njih samo topovsko meso,mi smo za njih dobri dok mogu da nas salju protiv Rusa,da smo kao kerove koje grizu Ruse .Ako prestećemo da budemo njima potrebni,istrebiće nas.
Mi smo poseban ROD i nista neće ovog promeniti.SLAVA!

Milunka izuzetno mi je drago,sto dobro poznajes poljsku knjizevnost i kulturu uopste.
Sta se tice ostalih komentara,nije tako,sto sorosevci nas najvise postuju ,nego mi smo za njih samo topovsko meso,mi smo za njih dobri dok mogu da nas salju protiv Rusa,da smo kao kerove koje grizu Ruse .Ako prestećemo da budemo njima potrebni,istrebiće nas.
Mi smo poseban ROD i nista neće ovog promeniti.SLAVA!

Јевреји тврде да су Божји изабрани народ, а сви знамо да је то лаж. Тако и ти живиш у свом свету фантазије да смо ми словени нешто посебно. Веолео би да јесмо, али мисмо само део беле расе.

Да, али не постоје Словени осим у широком лингвистичком смислу, исто као што не постоје ни Германи.

Нпр. кад бисте Холанђанину рекли "Ти си део исте расе као Исланђани, време је за Пангерманију", он би ти рекао "Лудинца је лево".

Да, али не постоје Словени осим у широком лингвистичком смислу, исто као што не постоје ни Германи.

Нпр. кад бисте Холанђанину рекли "Ти си део исте расе као Исланђани, време је за Пангерманију", он би ти рекао "Лудинца је лево".

Тако би реаговао расно несвисни идиот коме је мозак испран пропагандом. Исланђанин, Герман и Словен су део беле расе. Исланђани су Германи.

maxresdefault.jpg

По овим твојим примерима и закључцима моју фамилију повезује само језик.
Ај боље се бави твојим алстерским наказама.

Crkvama su jedinima u interesu te vekovne posvađanosti!
Iskoreniti crkve i svađe i antagonizmi nestaju!
Te sukobe podgrevaju i Pravoslavne i Katolićke cvrke-njihov kler ima svoje tajne i obaveštajne i kontraobaveštajne službe!
Tu ne pomaže ni lažni ekumenizam-borba za teritorije podmuklija od političkih igara!

maxresdefault.jpg

Заборавио си да су Срби јужни Славени дакле утицај климе има итекако пресудан фактор на пигмент коже,у питању је 1000 година различите климе.
Ако ми нађеш медитеранску земљу са плавим људима попут Пољака или Скандинаваца онда твоја теза има смисла а овако само лупаш без потребе...

Заборавио си да су Срби јужни Славени дакле утицај климе има итекако пресудан фактор на пигмент коже,у питању је 1000 година различите климе.
Ако ми нађеш медитеранску земљу са плавим људима попут Пољака или Скандинаваца онда твоја теза има смисла а овако само лупаш без потребе...

Клима никако не утиче на наследне чионице. Наша бела раса је доказ за то. Живи по целом свету таква каква јесте вековима.

Клима никако не утиче на наследне чионице. Наша бела раса је доказ за то. Живи по целом свету таква каква јесте вековима.

Пигмент коже потамни од утицаја климе а постоји фактор еволуције(преко 1000 година) што подразумјева промјену насљедних особина популације кроз генерације.

dobra temica....ja jesam za panslavenizam, mada znam koliko je to nerealno....s druge strane moji osjecaji prema Poljacima su podijeljeni...kao rubna katolicka zemlja, Poljska je odigrala ruznu ulogu u unijacenju i pokatolicavanju Slavena na istoku, posebno u Ukrajini...opet, malo ko zna za herojski otpor Poljaka protiv Hitlera, posebno za poljsku avijaciju, koja je bila zacudjujuca....danas se moze vidjeti kako se Poljaci ponasaju, recimo na Jadranu...Hrvati ih mrze, jer se ponasaju bahato, nekulturno, cak primitivno.....za razliku od Ceha, koji su briljantan slavenski narod....

]Oduvek posvadjana.Mi smo zapravo svetski fenomen[/B].S jedne strane smo najbolja rasa na svetu,gostoprimljiva,vaspitana,inteligentna,romanticna i osećajna a s druge strane lako je nas posvadjati . Dovoljno je da politicari jednog slovenskog naroda kazu,sto drugi narod je nas neprijatelj i igraju na taj nacin,sto podsećaju nas na bratoubilacke ratove . Tako je i kod nas. Kaczyński kaze : ,,Rusi uvek su nas mrzeli,uvek imaju zelju da nas napadnu'' i mnogo uplasenih ljudi u ovo veruje . Neki Ruski politicari kazu ,, Poljaci su rusofobska stoka i nas mrze ,ajde da ih vredjamo,moramo se spremiti za rat'' .Isto je bilo i s Ukrajincima . Politicari neukrajinskog porekla ,,porosenko(waltzman) ,hrojsman napravili su Majdan i izbacili Janukovica sa vlasti,a posle poceli progonjavati Ruse i ruskojezicne Ukrajince sa istoka .
Zasto svi nam ,Slovenima,zele sve najgore i po svaku cenu hoće da nas posvadjaju? Zato ,sto smo buntovna ,ratoborna rasa i samo tako mogu nas pobediti . Osim toga promovisu takodje degeneriku,slucajni seks i mesanje sa arapima itd. itd. Drage Slovenske zene,sto se lozite na arape? Ste br.1 na svetu a neke od vas mesaju se s doslicama sa bliznjeg istoka ? Sto oni će Vama dati? S pocetka će da vas tretiraju kao dame,a posle pokazu pravo lice i će vas tretirati gore nego zivotinje,jer kod njih u kultury zena je na nizem nivou nego koza.Takve su cinjenice.A cilj promovisanja takvih mesanih brakova je samo unistenje slovenskog duha i nase sjajne ,jedine rase. Svi moramo da budemo svesni,sto trenutno traje borba za nas opstanak na svetu !
Pozdrav!

Pa naravno kad Poljacima komanduje Vatikan i non stop ih tera da mrze svoju pravoslanu slovensku bracu.

- - - - - - - - - -

maxresdefault.jpg

Ovaj vise lici na Roma nego na Srbina.

Poslednja izmena:
dobra temica....ja jesam za panslavenizam, mada znam koliko je to nerealno....s druge strane moji osjecaji prema Poljacima su podijeljeni...kao rubna katolicka zemlja, Poljska je odigrala ruznu ulogu u unijacenju i pokatolicavanju Slavena na istoku, posebno u Ukrajini...opet, malo ko zna za herojski otpor Poljaka protiv Hitlera, posebno za poljsku avijaciju, koja je bila zacudjujuca....danas se moze vidjeti kako se Poljaci ponasaju, recimo na Jadranu...Hrvati ih mrze, jer se ponasaju bahato, nekulturno, cak primitivno.....za razliku od Ceha, koji su briljantan slavenski narod....

Немам ништа против Чеха или Словака, они су нам још за нијансу ближи. Мада, Пољаци су далеко већи националисти привржени националној идеји и вери. Чеси су ти највише од свих Словена склони западњачким идејама либерализма, германизације и глобализма. То никако не значи да треба занемарити њихов допринос словенству, напротив. Уосталом, шта је нама битно шта Хрвати кажу за некога ?

Пољаци су одиграли значајну улогу у покатоличавању Словена у Украјини ?
Па ни царска Русија им није остала дужна поделивши пољску земљу са Немцима.

Немам ништа против Чеха или Словака, они су нам још за нијансу ближи. Мада, Пољаци су далеко већи националисти привржени националној идеји и вери. Чеси су ти највише од свих Словена склони западњачким идејама либерализма, германизације и глобализма. То никако не значи да треба занемарити њихов допринос словенству, напротив. Уосталом, шта је нама битно шта Хрвати кажу за некога ?

Пољаци су одиграли значајну улогу у покатоличавању Словена у Украјини ?
Па ни царска Русија им није остала дужна поделивши пољску земљу са Немцима.

Cesi su najkulturniji Slovenski narod.

Poljaci su odigrali znacajnu ulogu u pokaticavanju, koga, ako ne Slavena....i ne zaboravi da su Poljaci, u uniji sa Litvom, jedini uspjeli zauzeti Moskvu, prakticno...i
pri tom iskazali zacudjujucu surovost...i to se desilo davno prije Hitlera i savremenih podjela...zato bi trebalo malo obratiti paznju na istoriju, i na razloge, recimo ruskog animoziteta prema Poljacima....stvari nisu bas crno-bijele, kao sto je uvijek i slucaj.....

Па бахато се понашају и Руси по Црној Гори, Грчкој, Бугарској где купују некретнине. Само још што њихове гладне очи и ваздух не би купиле да могу.

Пигмент коже потамни од утицаја климе а постоји фактор еволуције(преко 1000 година) што подразумјева промјену насљедних особина популације кроз генерације.

Не постоји еволуција. То је измишљотина. Да је тако бела раса не би постојала. А на другим континетима се вековима успешно одржава.

Poljaci su odigrali znacajnu ulogu u pokaticavanju, koga, ako ne Slavena....i ne zaboravi da su Poljaci, u uniji sa Litvom, jedini uspjeli zauzeti Moskvu, prakticno...i
pri tom iskazali zacudjujucu surovost...i to se desilo davno prije Hitlera i savremenih podjela...zato bi trebalo malo obratiti paznju na istoriju, i na razloge, recimo ruskog animoziteta prema Poljacima....stvari nisu bas crno-bijele, kao sto je uvijek i slucaj.....

Poljaci su sloveni ispranog mozga od strane njihovog gospodara Vatikana.
Jeboli ih njihov Papa kad ce da se vec jednom opametu i da prestanu da mrzu nas i Ruse.

- - - - - - - - - -

Ovaj nije Srbin on je Crnogorac. Crnogorci nisu Sloveni.

photo.jpg

Poljaci su sloveni ispranog mozga od strane njihovog gospodara Vatikana.
Jeboli ih njihov Papa kad ce da se vec jednom opametu i da prestanu da mrzu nas i Ruse.

Не напротив, ти си балкански примитивац који све своди на односе мржње и љубави. Историјски руско-пољски односи су далеко сложенији него што их ти замишљаш и неозбиљно је да их представљаш пресликано у светлу балканске мржње.

Пољска је земља Коперника, Мицкијевића, Сјенкјевића, Петрушке и далеко надилази моћи твог ума да појмиш ту сложеност, међусобну испреплетеност с Русима и другим народима, која је све само не проста како је ти замишљаш.

Back