Slovenska blokada Hrvatske se nastavlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, било ми је занимљиво то да на српском форуму неки 'рвати покушавају добити (моралну) подршку Срба за своје проблеме са суседима, са којима су некада заједно пљували по Србима. :mrgreen: Питао сам се само да ли ће се наћи неки пацијент из Србије који ће стати на вашу односно њихову страну. :mrgreen:

i našao se među prvima....tvoj kolega MiŠoNJi :mrgreen::hahaha::rotf:

Био сам ироничан :eek: но, небитно, хтео сам само да се насмејем нацији која је пљувала по турбо-фолку набијајући га на нос нама Србима, а сама је изнедрила овакву турбо-фолк звезду. :cool:

Узгред, да ли ће твоја земља ући у ЕУ или не и колико ће је Словенија блокирати, ни то ме не занима, ја се само надам да Србија неће ући у тај Титаник у коме су се окупиле највеће протуве са европског континента, част изузецима.

bravo zemljak. i boricemo se da ne udjemo u tu uniju i ako da bog uz pomoc hrvata.

Ne domobranci! Belogardejci!
Odgovori ti meni koliko je ustaša na Bleiburgu! I koliko je ustaša, domobrana i civila pobijeno na Križnom putu!

ljubo molim stani sa ovo balkansko pamet jer nije više smiješno ja ču umret od retardiranosti kojo exportira tvoj mozak
najviše bilo je domobrana a belkov nije bilo puno pa i ovi večinom kod primorske
u jugi mogao si biti samo četnik ustaš i partizan
ako su ljudi bežali četnici ustaši onda su samo od partizana komunista
zašto su bežali ako bili su sa titom naprej tralalla, možda što su bili
jasenovac gradiška kuča maxovih mesara?
smao kod maribora ima vas sigurno 60 000
a bjelogardisti bili su sa itailjanaima jao jadnice istorija 1!

fora je u tome domobracni borili su se protiv komunista
ustaši protiv srba!

Kva s ti prefuknen!
Pa ne branim ja ustaše, klovnu jedan!!!

Inače, malo ti treba da naučiš istoriju, pa ćeš vidjeti ko je sve bio i protiv koga se borio i sa kim je surađivao.:rtfm:
A yebiga, ja OPET ne mogu da pohvatam ono sa granicom i gaćama! :dontunderstand:

ne razumem:think:
pa Hrvatskoj je u interesu da "uniDŽete" ka i mi :mrgreen:

pa mislio sam ako necete da nam se svetite ondak nas blokirajte da slucajno ne udjemo u eu.
posto u srbiju vladaju crnogorci i drugi narodi kojima je do srbiju stalo kolko angolcu za sljivu dzeneriku nas srbe nemo ko da spasi od evropsku uniju. jedina sansa ste nam vi.
ne dajte nas braco hrvati evropskoj uniji makar i sa blokadu.

Slovenska kultura:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/v...-hrvatsku.html

hehe
SLovenci rušiju hrvatsko
a to vam znači civilizacijo?
pa da nije bio to njegofa vikendica na jadranu
znamo da kod jadrana ima svega samo rvatskog ne

kyo hrvati srbi su poznani da su najpametniji na svijetu nečejo u eu nečejo u nato kao svi ostali oni misle da su najbolji a onda kada svi bankrotirajo čekajo vlak za ljubljana-bežigrad

Да је пре пар месеци неко тако пљувао по словеначкој роби, ти би га назвао патриЈотом. Мада морам признати да ми делујеш као прави 'рвацки патриЈота :mrgreen:

pa kad nam isporučiše pokvareni Gorenje štedilnik :evil:

a da bojkotujemo slovenačku robu ne bi ćale kupio slovenački štedilnik već neki drugi...Končarov na primer...

al teško da ti ukapiraš to :mrgreen: tako da uzalud sav moj trud :lol:

ljubo_001
ne razumiješ?
znamo mi znamo, predvidljivi ste hrbati
malo pomješaj gene sa slovenskim i možda tvoj sin(kčer neče biti tako hrvatski-glup

kyo
ne brini slovenci izvozijo 60 posto u eu-njemačka.....
kako sam prije kazao nije slovenija ovisna od hrvatske srbije
prodajajo i u rusiji gdje cenijo ali to oni miljarderi
ali da nisu hrvati imali prste jer gdje ima hrvat prste-elan onda ide sve u *****
ne brinite bit če univerziada i olimpiada u sloveniji i čemo postati i više gospodarsko poznati

Slovenska kultura:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/v...-hrvatsku.html

hehe
SLovenci rušiju hrvatsko
a to vam znači civilizacijo?
pa da nije bio to njegofa vikendica na jadranu
znamo da kod jadrana ima svega samo rvatskog ne

Dobro je Mesic rekao.. kad opet ovi vasi sa zmagom dodju provocirat' na granicu - treba poslat jednu vatrogasnu jedinicu i udri sa smrkom :mrgreen:

Salim se ja malo.. nemam nista protiv Slovenaca. To su sve politicari zakuhali, a mi samo pusimo pricu ;)

A sto se tice piranskog zaljeva - lijepo na medjunarodni sud. Tako se bar radi u "civiliziranom" svijetu kad se dvije strane ne mogu dogovorit'.

ljubo_001
ne razumiješ?
znamo mi znamo, predvidljivi ste hrbati
malo pomješaj gene sa slovenskim i možda tvoj sin(kčer neče biti tako hrvatski-glup

kyo
ali da nisu hrvati imali prste jer gdje ima hrvat prste-elan onda ide sve u *****
ne brinite bit če univerziada i olimpiada u sloveniji i čemo postati i više gospodarsko poznati

Pa sad, misli ti što hoćeš, ali ja toliku gomilu gluposti koliko si ti ovdje nasro u tako malom vremenu, nisam još nikad vidio.
Da ne govorim što te pola nisam ni razumio, a mogu misliti koliko te ljudi razumjelo koji nisu dolazili u kontakt sa slovenščinom.

Nek vam je i univerzijada i olimpijada. Ali nećete imati skok u dalj!!! Blokiramo zaletište kod Sutle!

kyo

aahahahahaa

ajme komplexi su čudo ....:hahaha:

prešišali smo vas u skijanju i gimnastici u čemu ste jedino bili ispred nas sad više ni u tome:idea:...a što se tiče izdelkov v Nemčiji...ja če bi izašli iz EU ....bilo bi bye bye....prodaja Gorenje izdelkov brez carine....:think::dash:

veš ti to dobro....samo se praviš malo lood:mrgreen:

a ovo za Ruse....ma daj.....nemoj da se brukaš (pa da ti postavim pitanje na koje ćeš požaliti kad odgovoriš):lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back