Nastavlja se sa zastrašivanjem studenata

Nisam nikada ni bio, ovo je sarkazam ka nasim ultra-nacionalistima. Samo mi nije jasan kurshluz u razmisljanju takvih ljudi, u jednom slucaju AV je izdajnik jer je prodao Zapadu Kosovo i Rusiju a u drugom slucaju se AV ne zamera engleskoj i americkoj amasadi zato sto koriste nasu decu da bi ga srusila... pa, halo jarani, odlucite se sta je ko i za koga je ko. Ne mozes da uzmes malo od ovoga i malo od onoga da napravis svet po tvojim zeljama, zasto bi neko malo radio protiv intteresa Srbije a malo u interesu iste...
Malo su naši ustanici psihotični.

U sve se mešaju. Sve pritiskaju. Zastrašivanje opšteprisutno. Ponižavanje? Svi ovi građanski protesti, šetnje i blokade meni deluju potpuno smešno kada se sve ovo uzme u obzir.
Klince studente ovi SNS inspektori proveravaju kad polažu ispite. Šta je sledeće? Kucaće im na vrata studentskih domova, zverati u njih dok jedu u studentskoj menzia?

Na sledećim izborima nas tek očekuje boleština od krađe i zastrašivanja.

Pogledajte prilog 1776081Pogledajte prilog 1776082
:rida::rida::rida::rida:

Što ne znači da ne treba da dobiju poziv od vtk za saslušanje.
Iskreno govoreći,sem kolovođa i profesioalnih ustanika,ostali pate od kolektivnog ludila. Ne znam koliko je taj poremećaj podobnan za tretiranje policijskim metodama.Najsmešnije u celoj priči ta njhova spremnost da nas uveravaju kako je u Srbiji na delu diktatura i teror režima u šta oni iskreno veruju .A u stvari režim je ništa drugo nego seka persa.

Back