SLOVENIJA vs hrvatska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slovenci ce da na finjaka hrvate potuku i uzmu sve sto budu hteli pri tome ne mislim samo na ono malo mora koje ce bit samo pocetak.
Slovenija je vrlo uticajna u medjunarodnim krugovima i nema tako sramnu i zlocinacku proslost kao ustase.hrvati su u tom sukobu osudjeni na propast. ( hrvat se pise malim , najmanjim slovom )

ljepo je čuti ovo
ali nešto zaboravljaš

među slovencima ima puno izdajica

ali među hrvata puno ljudi koji bi za 5 m2 lizali dupe

problem je što
europljani misle da je fora u tome čije je piranksi zaljev
neznaju da je fora u coni B i istri etc..
zato mi tražimo načelo praipčnosti a hrvati *****ju se ga ko ....

baš i nije neki patrot, mi hrvati sloveniju obilazimo u velikom luku, uopće i ne želimo proć kroz nju, nama se to sada dešava a i vas čekaju iste muke, vi srbi prvo trebate riješiti vizni režim, da vam nema hrvatske opće nebi mogli u svet jer vas niko ne želi.

:per: Za koga navijate u ovom sukobu.
Ja navijam za Janeze ,neka razguze ustase i neka im usi uvrcu.
Slatke su to muke dok gledam sta im Slovenci rade svaki dan.
Pre neki dan bio mi u gostima prijatelj iz Maribora.
U prolazu je ide iz Atine pa svratio da me obidje.
Bilo smo u restoranu,pa rec po rec prodje vreme ,mora dalje na put .
Vidim na zadnjem sedistu puna kesa sa smecem,reko daj izbaci to ovde u kontejner zasto to vuces u autu.A onda cuh zanimljivu opasku,kaze meni Slovenac,smece skuplajm ceo put i cim predjem u hrvatsku sve cu da bacam po putu, necu ni kap benzina da kupim kod njih,ne mogu ocima da ih vidim. E tako rade patriote.:per:

kontaš kad su hrvati razguzili vas nek bar janezi razguze hrvate.

Ma daj i ti ovo zoves prcanjem?
Koliko ti je god.?ovo nije ni p od p..... .To je samo lose ponasanje i nista vise!!ako smo mogli rat prezivjeti ove "alpske srbe"ima da spustimo na zemlju gdje im je i mjesto

upravu si

spustit nam čete zemljo sve do umaga

o istre več pričamo za godino dana.

sine bre
službeni jezik cone B> bio j eitalijanski i slovenački
zašto ne hrvatski bre?

Ma daj i ti ovo zoves prcanjem?
Koliko ti je god.?ovo nije ni p od p..... .To je samo lose ponasanje i nista vise!!ako smo mogli rat prezivjeti ove "alpske srbe"ima da spustimo na zemlju gdje im je i mjesto

upravu si

spustit nam čete zemljo sve do umaga

o istre več pričamo za godino dana.

sine bre
službeni jezik cone B> bio j eitalijanski i slovenački
zašto ne hrvatski bre?

Pricaj Srpski da te razumijem:hahaha:ma spusti se na koljena pa ga!!i tako sve do Umaga Gs Zmago:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back