roggyDA
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
Slovenija ce zgaziti hrvate.
Misliš kao što smo vas mi zgazili za vrijeme domovinskog rata?? Ili možda misliš zgaziti kao što su Vas šipci zgazili i oteli vam Kosovo?? Ja ti garantiram da nas neće nitko zgazit!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slovenija ce zgaziti hrvate.
Ma daj i ti ovo zoves prcanjem?
Koliko ti je god.?ovo nije ni p od p..... .To je samo lose ponasanje i nista vise!!ako smo mogli rat prezivjeti ove "alpske srbe"ima da spustimo na zemlju gdje im je i mjesto
upravu si
spustit nam čete zemljo sve do umaga
o istre več pričamo za godino dana.
sine bre
službeni jezik cone B> bio j eitalijanski i slovenački
zašto ne hrvatski bre?

Misliš kao što smo vas mi razguzili za vrijeme domovinskog rata?? Ili možda misliš razguziti kao što su Vas šipci razguzili?? Ja ti garantiram da nas neće nitko razguzit!

ljubo 101
več znam da si mentalno manje sposoban od prosječnih ljudi za vreme kada si mi kazao da neznaš kako da upotrebljaš gorenje štedionik
zato ti čem kazati PO-LA-KO
Ako nastavite s.rati protiv Hrvatske, moglo bi vam se dogoditi jedno fino zamrzavanje kompletne slovenske imovine u Hrvatskoj, pa se žalite Bogu Ocu ako hoćete.
1.hrvatske ide u banrkto znamo mi to svi. ipak hr če propasti ali sveeno u pozitivnim scenariju koji s enikada neče učinit hrvatski treba izvoz . u slveoniji izvozite 8 %
slovenačke tvrtke zaposlujejo 25 000 ili možda više radnika na hrvatskem
ako ti *zamrzavate* slovenija če enostavno da ide i učini ekonomsko rupo u hr.
2. prihvatamo arbitražo sa načelom pravičnosti tšo znamo da nam pripada i cona B
vi toga ne prihvatatet što znate da je bio slućbeni jezik slovenščina i italjanščina u coni B.
3.*Sad bi vi najradije da se sve to nije ni desilo, ali je prekasno*
zašto že?
pupčina vi koristite 10 % slovebačke struje
vi imate bankrot
vi imate 1 milijun slo turista
vi imate kod vas slovenačke tvrtke
vi ste u govnu ne mi.
ja želim da se ovo još 5 puta desi.
i ISTRA je naša.

Misliš kao što smo vas mi zgazili za vrijeme domovinskog rata?? Ili možda misliš zgaziti kao što su Vas šipci zgazili i oteli vam Kosovo?? Ja ti garantiram da nas neće nitko zgazit!
hrvatska u tom momentu nije sposobna ni da garantira konstantu kuno i kredite
ali u sitini svi mi znamo da hrvati u istri želijo da jim bude vlasnici slovenci
da bude bolje razvijeni i kvalitetni
kao crncii u afriki želijo da afrika bude opet bjela što oni nisu spoosbni dda žive ko bjelaci.
istro imali ste u *kreditu* ali ljudi vratit čejo zemljo gdje pripada.
vratila se istra!
di je bila??
hrvatska u tom momentu nije sposobna ni da garantira konstantu kuno i kredite
ali u sitini svi mi znamo da hrvati u istri želijo da jim bude vlasnici slovenci
da bude bolje razvijeni i kvalitetni
kao crncii u afriki želijo da afrika bude opet bjela što oni nisu spoosbni dda žive ko bjelaci.
istro imali ste u *kreditu* ali ljudi vratit čejo zemljo gdje pripada.
vratila se istra!
di je bila??
Lagano pritisneš CITIRAJ u desnom delu tvog monitora...
![]()
ljubo 101
več znam da si mentalno manje sposoban od prosječnih ljudi za vreme kada si mi kazao da neznaš kako da upotrebljaš gorenje štedionik
zato ti čem kazati PO-LA-KO
Ako nastavite s.rati protiv Hrvatske, moglo bi vam se dogoditi jedno fino zamrzavanje kompletne slovenske imovine u Hrvatskoj, pa se žalite Bogu Ocu ako hoćete.
1.hrvatske ide u banrkto znamo mi to svi. ipak hr če propasti ali sveeno u pozitivnim scenariju koji s enikada neče učinit hrvatski treba izvoz . u slveoniji izvozite 8 %
slovenačke tvrtke zaposlujejo 25 000 ili možda više radnika na hrvatskem
ako ti *zamrzavate* slovenija če enostavno da ide i učini ekonomsko rupo u hr.
2. prihvatamo arbitražo sa načelom pravičnosti tšo znamo da nam pripada i cona B
vi toga ne prihvatatet što znate da je bio slućbeni jezik slovenščina i italjanščina u coni B.
3.*Sad bi vi najradije da se sve to nije ni desilo, ali je prekasno*
zašto že?
pupčina vi koristite 10 % slovebačke struje
vi imate bankrot
vi imate 1 milijun slo turista
vi imate kod vas slovenačke tvrtke
vi ste u govnu ne mi.
ja želim da se ovo još 5 puta desi.
i ISTRA je naša.

Izgleda, RH još duuugggggoooo neće u EU!?
Inače, pitanje izlaska SLO na otvoreno more postaje irelevantno kada i RH uđe u EU!?
Za koga navijate u ovom sukobu.
Ja navijam za Janeze ,neka razguze ustase i neka im usi uvrcu.
Slatke su to muke dok gledam sta im Slovenci rade svaki dan.
Pre neki dan bio mi u gostima prijatelj iz Maribora.
U prolazu je ide iz Atine pa svratio da me obidje.
Bilo smo u restoranu,pa rec po rec prodje vreme ,mora dalje na put .
Vidim na zadnjem sedistu puna kesa sa smecem,reko daj izbaci to ovde u kontejner zasto to vuces u autu.A onda cuh zanimljivu opasku,kaze meni Slovenac,smece skuplajm ceo put i cim predjem u hrvatsku sve cu da bacam po putu, necu ni kap benzina da kupim kod njih,ne mogu ocima da ih vidim. E tako rade patriote.![]()

Ti slovenci se u zadnje vreme mnogo usiliše . Nije im dosta sto kradu od Hrvata obale nego jos hoce i da crtaju nove gravice Balkana . Pa "ko visoko leti nisko pada " tako je i ubica Milošević hteo pa je završio iza rešetaka u Hagu ( nek mu je teška zemlja ) .
Uzeće im braća Hrvati i to malo mora što imaju na kraju .

toliko o slovenackoj kulturinadam se da nece dobiti ni cm obale
a posebno kad se setim kolege prekomorca i njegovih inteligentnih izjava,tek onda![]()

Srusice se CRO od par komada tetrapaka
To samo totalni debili rade, pokazuju kolike su kukavice, nek to napravi dok polako prolazi pored patrole HR policije, ili bilo kojeg prolaznika, ha, ne verujem da bi brzo izasao sa traumatologije...

neprijatelji naših neprijatelja su naši prijatelji....

Zanimljiva tekma:
Kada je trebalo otimati Srbima, bez problema su se krojile granice, a sada je već frka, kome udovoljiti od dva prijateljska naroda!?![]()

jer ste vi uvek bili slugeranje.Vic iz dječijeg vrtića.

Janezi ce to uraditi vrlo pametno da vi sami sebe zgazite i date im sve sto budu trazili,a malko i vise morate dati neg sto budu trazilijer ste vi uvek bili slugeranje.
šta se ti sekiraš kako će mo mi Zlovence zahebat. malo povedite raćuna o mađarima da ne ostanete na pašaluku