- Poruka
- 10.141
Ma nećete vi zahebat Slovence, nego ćete ih je6at. Sve nosom u bulju....
ta gas-maska ti je trauma iz djetinstva (ono boolja - nos)???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nećete vi zahebat Slovence, nego ćete ih je6at. Sve nosom u bulju....

kad vam država propade zbog bankrota možete da hrčeki budete cirkusanti za slovenace
![]()
plesat čete kako janezi kažejo
![]()
i pjevati golico kada vam janezi kažejo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je najbolje do sada, hrvati mishevi ima da budu zanimacija za bogate i napredne Slovence.

Kako se zove hrvacki Čak Noris?
HRČak
koje ludilo. Spram nacije imaju i ime, mada mi vise lice na pacove.Hehehe! Bogati i napredni Slovenci imaju u zadnja 3 mjeseca pad BDP-a od 6%.
Danas slovenska vlada službeno priznala recesiju.
Ukoliko do zime pad BDP dostigne prag od 8%, a velike su šanse, predviđa se recesija u razmjerima Baltičkih zemalja.
Prc Milojka! Prdnuše Slovenci u čabar!![]()
Ako Slovencima bude i malo lose zbog krize, hrvati ce da umru od gladi jer hrvatska(misija) privreda je u odnosu na Slovenacku cabar odavno.

kad vam država propade zbog bankrota možete da hrčeki budete cirkusanti za slovenace
![]()
plesat čete kako janezi kažejo
![]()
i pjevati golico kada vam janezi kažejo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ako Slovencima bude i malo lose zbog krize, hrvati ce da umru od gladi jer hrvatska(misija) privreda je u odnosu na Slovenacku cabar odavno.

Nisi u pravu. Recesija zahvaća proizvodno jače zemlje, dok je blaža u proizvodno slabijima.
Slovenija ima auto industriju:
TAM Maribor
CIMOS Koper
IMV Novo Mesto
REVOZ (mislim da je isto Koper, ali nisam siguran)
A ta industrija ima i prateću, tako da je dobar dio privrede vezan za trenutno najugroženiju granu.
Hrvatska eto nema takvu industriju.![]()

ma nek oni imaju sto god hoce, ali ni litre hrvatskog mora...![]()

To svakako.
Nedamo ni milimetra, pa makar nikad ne ušli u EU!![]()
Bice vam onako kako EU odluci, ako uopste pitanje mora bude uslov za prijem. SLO su "malo" umislili pa svima sole pamet, da ste i 10% energicni po tom pitanju kao kad je rec o Srbima (bilo gde) davno bi im zacepili usta.
Ovako se stice utisak da vas je Slovenaca strah.

Ovako se stice utisak da vas je Slovenaca strah.
) i sl.Kao i uvek-nadobudni bez pokrica,svima se zameraju i misle da ce to zauvek da prolazi.To je prolazilo u bivsoj nam Jugi,jer su bili povlasceni na sve nacine,ali izgleda da im se tada ego opasno naduvao pa preti da ce da pukne...
To svakako.
Nedamo ni milimetra, pa makar nikad ne ušli u EU!![]()

Dacete celo more i jos kopna uz to sve pevajuci Danke Dojcland.![]()

Pa,zar je jos nesto preostalo da je u njihovom vlasnistvu?![]()
sta ces kad su sve prodali da bi otplatili onu podrsku sa zapada...
Rekoh ja...nemaju 'rvati ni jednog "suseda" koji ih podnosi
Pa,jos kad se Rep.Srpska ujedini sa Srbijom-svi 'rvati ce morati u granicare...imace najduzu granicu sa nama.![]()

O Isuse, svakakvih spodoba ima na ovome forumu. Pa ti zbilja misliš da vas se netko vamo boji??![]()

Moj prijatelj iz Slovenije mi kaze da treba obavezno da posetim ono ustasko groblje kod Vukovara i da se tamo isfekalisem , kaze mi covek nigde se nije tako olasao kao tamo.Osecaj je fenomenalan.