SLOVENIJA vs hrvatska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...rece potomak naroda koji je izvsio jedan od najvecih genocida u istoriji..:thumbdown:

Dakle,Ducic je bio definitivno u pravu -oni se niceg ne stide:eek:

Nikakav mi genocid nismo napravili. Mi smo samo oslobodili ono što je naše. A taj Ducić kojeg spominješ, ne znam tko je i ne zanima me. Nisu Hrvatski vojnici išli ratovat u srbiju, nego obrnuto.

Slovenci ce da izravnaju sve racune, Slovenija ce prva da otkine deo teritorije koji joj pripada i koji je Hrvatska okupirala nece ostati ni h od rvata.....:)uzece im Slovenci more a onda ce i drugi da dodju po svoje.
Italijani ce doci po svoju Dalmaciju, Madjari po svoj deo......a i mi cemo da vratimo nase.
Tek kad svako dobije svoj deo videce se koliko su hrvati mali i beznacajni .

Slovenci ce da izravnaju sve racune, Slovenija ce prva da otkine deo teritorije koji joj pripada i koji je Hrvatska okupirala nece ostati ni h od rvata.....:)uzece im Slovenci more a onda ce i drugi da dodju po svoje.
Italijani ce doci po svoju Dalmaciju, Madjari po svoj deo......a i mi cemo da vratimo nase.
Tek kad svako dobije svoj deo videce se koliko su hrvati mali i beznacajni .

Mislim da od toga neće biti ništa. Naravno, ti bi to volio, ali takav scenario možeš samo sanjati. Malo su ljudi na ovom forumu previše opterečeni hrvatima, pa ne vide kakva im se sra..ja događaju u vlastitom dvorištu. Kosovo ste izgubili, šiptari su vas sjebali, alooo šiptari..ej..pa ako vas šipci mogu sje..bat, onda ne znam tko ne može?? A i pitanje vojvodine je sve aktualnije. Ove gluposti koje pišeš o Hrvatskoj samo pokazuju tvoju inteligenciju..pokazuju da nisi baš inteligentan.:)

Nikakav mi genocid nismo napravili. Mi smo samo oslobodili ono što je naše. A taj Ducić kojeg spominješ, ne znam tko je i ne zanima me. Nisu Hrvatski vojnici išli ratovat u srbiju, nego obrnuto.

Blazeno neznanje...:dash:

Da li vas uce da istorija pocinje od '90-ih, a sve sto je bilo pre toga puj-pike ne vazi???:roll:

Pre bih rekla da je ovo tipicno 'rvatsko ponasanje-Glavu u pesak kao noj..

Ljudi koji su bili na moru u Istri tvrde da tamo svi negiraju da su hrvati. Znaci Slovenci su vec pobedili samo to da neko jos ozvanici.Na teritoriji Istre vec imate coveka koji je stavio slovenacku zastavu na svoju kucu i ne mogu mu nista ni hrvatska policija ni zakon jer su svesni da je pitanje Istre vec zavrseno i da tu teritoriju moraju predati Slovencima.

U Srebrenici su bila i djeca od 14 godina pa nadalje.

Ali to nije bitno. To su ljudi. Razoružani zarobljenici su isto ko i civili.

Nije isto i nikada nece biti.Ne mogu se svi zlocini izjednaciti.

Po tebi ubijanje beba u Jasenovcu je isto sto i streljanje ratnih zarobljenika(za koje se ne zna koliko su okrvavili ruke).

Niko ne opravdava zlocin,ali dosta je tih izjednacavanja zlocina,ustasa i cetnika i sl. Posto-poto hocete da sve strpate u isti kos kako biste oprali svoju istoriju..:thumbdown:

Nije isto i nikada nece biti.Ne mogu se svi zlocini izjednaciti.

Po tebi ubijanje beba u Jasenovcu je isto sto i streljanje ratnih zarobljenika(za koje se ne zna koliko su okrvavili ruke).

Niko ne opravdava zlocin,ali dosta je tih izjednacavanja zlocina,ustasa i cetnika i sl. Posto-poto hocete da sve strpate u isti kos kako biste oprali svoju istoriju..:thumbdown:

Niko ništa ne pere. Zločini koji su počinjeni - počinjeni su.
Oni koji su ih počinili, ne mogu pobjeći od njih.
Ali zločin nije počinio narod, nego pojedinac.

Bilo bi cudo kad bi svi priznali zlocine svojih sunarodnika, a ne osudjivali drugi narod kao celinu zbog zlocina njihovih sunarodnika.

Konverzacija je besmislena dokle god je vodite po principu "mi sveci a vi zlocinci", samo se vrtite u krug, po ko zna koji put. Nasi ratovi su za ceo svet bili samo jedna od mnogo prica u prolazu, ali za nas vecita duhovna satisfakcija.

Hehehe! Bogati i napredni Slovenci imaju u zadnja 3 mjeseca pad BDP-a od 6%.
Danas slovenska vlada službeno priznala recesiju.
Ukoliko do zime pad BDP dostigne prag od 8%, a velike su šanse, predviđa se recesija u razmjerima Baltičkih zemalja.
Prc Milojka! Prdnuše Slovenci u čabar!

ljubomire hehe

ako slovencima pade bdp za 6 % to znači još manje turista na jadranu
ali da vam ide sve u ***** ne trebate samo 5 % pad ekonomije nego samo 5 % pad turizma.
to znači 500 000-pola slovenaca manje.

ali ni malo neče biti situaicja kao u latviji što naša ekonomija nije pokupljena od stranaca kao hrvatska i baltička
i definitvno slovenci nemamo 100 % vansjki dug.

za spas slovenačke ekonomije možemo samo prodati slovenačke tvrtke u hrvatskoj kinezima i neka oni prave što prave.

pa i čuo sam da če kod vas vjerovatno biti još 50 000 -75 000 bezspoelnih na ovih 250 000 sada
a kod nas procjenjuje se maxmilano 100 000
pa i to je podatak i za stranačke radnike-čitaj i hrvate

Hehehe! Bogati i napredni Slovenci imaju u zadnja 3 mjeseca pad BDP-a od 6%.
Danas slovenska vlada službeno priznala recesiju.
Ukoliko do zime pad BDP dostigne prag od 8%, a velike su šanse, predviđa se recesija u razmjerima Baltičkih zemalja.
Prc Milojka! Prdnuše Slovenci u čabar!

ljubomire hehe

ako slovencima pade bdp za 6 % to znači još manje turista na jadranu
ali da vam ide sve u ***** ne trebate samo 5 % pad ekonomije nego samo 5 % pad turizma.
to znači 500 000-pola slovenaca manje.

ali ni malo neče biti situaicja kao u latviji što naša ekonomija nije pokupljena od stranaca kao hrvatska i baltička
i definitvno slovenci nemamo 100 % vansjki dug.

za spas slovenačke ekonomije možemo samo prodati slovenačke tvrtke u hrvatskoj kinezima i neka oni prave što prave.

pa i čuo sam da če kod vas vjerovatno biti još 50 000 -75 000 bezspoelnih na ovih 250 000 sada
a kod nas procjenjuje se maxmilano 100 000
pa i to je podatak i za stranačke radnike-čitaj i hrvate

šta vas briga. + 100 000 novih kriminalaca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back