Slovenija prikljeshtila Hrvatskoj testise

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..dosta bre... snajka...
..treba da razmisljamo ..kako da zajedno..razbucamo tu Jevropu.
...da im otmemo lovu...da mi njih..ujedinimo s nama...ako me razumijes.
...mi smo bre snajka za njih Anštajni..sjecam se u Titovini...nema benzina..nema kave ..nema detrdženta..par nepar za voznju..
...pa smo opet bili svi čisti..pili kavu...i vozali se autima...vjerovatno znas kako je bilo nedavno...kod tebe....i opet ste svi vise manje dobro..
..sto opet da pravimo zlu krv...ako treba "tu" smo...ali to nije dobro...daj da probamo ..da se takmicimo medjusobno..kako jedni drugima..dobro da napravimo...treba da se ugledamo na nordijce....Švedi danci..Norvezani...zar mislis da su oni pametniji od Nas...
Jao ,iwo,postedi nas ti parola bratstva jedinstva:roll:

Slovenski studenti palili hrvatsku zastavu

TROJAC JE POVREDIO UGLED RH

Operativnim radom i krim obradom, istarska je policija došla do saznanja da su tri Slovenca starosne dobi 20 i 21 godine, za Praznik rada palili hrvatsku zastavu. Incident se dogodio na terasi disco bara „Tropic“ u kampu „Kanegra“ u Bujama, 1. svibnja oko 14 sati. Trojac je, upaljačem palio hrvatsku zastavu, u čemu su ih spriječili redari „Tropica“. Zastava je djelomično nagorjela, a 20-godišnjak, 21-godišnji P.G. i 21-godišnji D.S. iz Ljubljane, biti će kazneno prijavljeni zbog povrede ugleda RH te prekršajno prijavljeni zbog drskog ponašanja. Oni su, naime, po dolasku policije bili drski prema njima. Doznajemo da je riječ o studentima koji su u Buje došli proslaviti Praznik rada, a sva trojica prilikom incidenta bila su pod utjecajem alkohola.

zastava_hrvatska.JPG

Slovenci: Hrvatska može u NATO, ali ne u EU
Koliko je anketa slovenskih novina mjerodavna i vjerodostojna upitno je, s obzirom da je prije dva tjedna dala suprotne rezultate.

Slovenci bi, kada bi imali priliku na referendumu odlučivati o članstvu Hrvatske u Europskoj uniji i NATO-u, glasovali za priključenje Hrvatske u NATO savez, ali protiv njezina članstva u Europskoj uniji, pokazala je anketa koju je u ponedjeljak objavilo ljubljansko "Delo", a potpuno je suprotna rezultatima slične ankete istog lista od prije dva tjedna.

Na referendumu o uključenju Hrvatske u EU 49,7
Zastave Europske Unije
Photo Reuters

posto Slovenaca glasovalo bi protiv, a 32,7 posto za, dok bi hrvatsko članstvo u NATO-u poduprlo 46,8 posto ispitanika, a 37,5 bi ih glasovalo protiv. Istodobno, prema objavljenim rezultatima analize odgovora 398 ispitanika, velika većina njih podupire politiku sadašnje vlade Boruta Pahora koja hrvatsko članstvo u EU povezuje s rješenjem graničnog pitanja. S druge strane, samo je 25 posto ispitanika ocijenilo da je potez bivšeg premijera, a sadašnjeg čelnika oporbe, Janeza Janše s odgodom glasovanja u parlamentu o članstvu Hrvatske u NATO savez bio opravdan.

Ratifikacija sporazuma o NATO-u posvadila slovenski parlament

Parlament je prije deset dana odgodio ratifikaciju pristupnog protokola za ulazak Hrvatske u NATO jer je oporbeni čelnik najavio opstrukciju glasovanja, nezadovoljan što je parlamentarna većina sadašnjeg premijera Boruta Pahora odbacila zaključni račun proračuna njegove vlade iz 2007. godine. Taj zaplet mogao bi se riješiti popodne, kada se ponovno glasuje o tom tehničkom dokumentu koji je posvađao vladu i oporbu i kada bi se mogla nastaviti prekinuta sjednica iz pretprošloga tjedna, te konačno glasovati o pristupnim protokolima za ulazak u NATO Hrvatske i Albanije.

Anketa "Dela" kako se čini pokazuje pad potpore slovenske javnosti uključenju Hrvatske u EU i NATO i to zbog sve većeg eksponiranja bilateralnih pitanja, osobito granice, u medijima. U anketi "Dela" objavljenoj prije dva tjedna, ispitanici su navodili da su za uključivanje Hrvatske u EU, pa ih se tada 53,6 posto izjasnilo za hrvatsko članstvo u EU, a 42,6 protiv. U anketi konkurentskog ljubljanskog lista "Dnevnik" ta je potpora bila još izraženija, pa je hrvatsko članstvo u EU podržalo 63 posto ispitanih, a u obje su ankete ispitanici naveli da referendum na kojemu bi o članstvu Hrvatske u tim organizacijama odlučivali Slovenci nije niti potreban.

.....

Ja mislim da im Hrvati nikada i ni po koju cenu nece dati ni milimetar teritorije , ( kopnene , ili vodene ) .
Hrvati , iako svi od reda manijakalne ubice , sadisti , kanibali , ipak beskrajno vole svoju zemlju, zovu je domovina , imaju razvijenu nacionalnu svest . Njihovo politicari takodje vole svoju zemlju i vole svoj narod . Takodje veoma su ponosni sto su Hrvati , i ako bise mnogi realniji stideli .
Zapravo , verujem da bi bilo lepo da nasi politicari vole Srbiju , isto tako , kakao njihovi vole Hrvatsku .

Suza mi je kanula.....

još plačem koloko sam ganut....

..dosta bre... snajka...
..treba da razmisljamo ..kako da zajedno..razbucamo tu Jevropu.
...da im otmemo lovu...da mi njih..ujedinimo s nama...ako me razumijes.
...mi smo bre snajka za njih Anštajni..sjecam se u Titovini...nema benzina..nema kave ..nema detrdženta..par nepar za voznju..
...pa smo opet bili svi čisti..pili kavu...i vozali se autima...vjerovatno znas kako je bilo nedavno...kod tebe....i opet ste svi vise manje dobro..
..sto opet da pravimo zlu krv...ako treba "tu" smo...ali to nije dobro...daj da probamo ..da se takmicimo medjusobno..kako jedni drugima..dobro da napravimo...treba da se ugledamo na nordijce....Švedi danci..Norvezani...zar mislis da su oni pametniji od Nas...

Da da uvek smo bili dovitljivi što jest jest, sećam se da sam Išla u Ilirsku Bistricu po Vegetu jer je tada upola bila jevtinija nego u Hrvatskoj,čak su mi i porez na promet vratili na granci.
Ama nekim ljudima je smisao života u svađama i prepirkama i ko je koga i ko je sa kime, to je izgleda postao stil života, nikada nisam uspela da shvatim takvu filozofiju ali sve razmišljam da kada bude posla bitje i manje tih mlatimudonja koji će uzjogunjeno roptati nad svim i svačim.
To i jeste jedan od razloga zbog kojih sam pristalica ulaska u EU pa ako ništa drugo, ako već nemamo posla u vlastitoj državi, široko nam polje.

Jos jedan dokaz da um caruje , a sirova snaga klade valja...........

Mala Slovenija, sa vojskom i policijom koja moze da se potrpa u novi FIAT 500 , sa sve vatrogascima, yebe pa rastura istu onu hrvatsku , koju srbija nije mogla da vojno porazi sa onolikom silom tenkova i krajisnika "junachina"...............

Elem , poenta je , da je bilo vise pameti, a manje qrchenja "ratnickim genom u srBskog naroda", ne bi danas bili u ovom polozaju.........slovenci opet pokazuju kako se mozgom yebu majmuni kao sto su srbi , a bogami i hrvati.........:worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back