Slovenija: otkriveno na hiljade leševa !!!

"Антикомуниста" је Амглосаксонска реч за "Хитлеров Савезник".

Да, после рата након пар недеље, Југославији, Пољској, Чехословачкој и СССР-у испоручени су сарадници окупатора који су побегли на запад.

Лично сам слушао човека, који је сада покојни како нам је причао шта се дешавало у Словенији, па вам преносим неке делове.

"Био сам млад омладинац свега 17 година и био сам пушкомитраљезац. Спроводили смо Усташе и Домобране које су нам Енглези вратили назад. Чуо сам да су поједини убијани одмах али проблем је почео када су се појавили јединице из Србије и Босне. Почеле су чарке са нама и тражили су нам да им предамо Усташе у руке да им се свете.
Један капетан, личанин је искочио из џипа испред нас
- Дајте ми их! Наш водник је покушавао да уразуми капетана, али овај је запенио очива и викао
- Заклали су ми жену и децу, из трудне жене су ми извадили сина бајонетима!
- Друже, то сигурно нису ови, ко зна који су то били
- Нећу да се расправњам, силовали су је онако трудну и убили, дајте ми их!
Ја сам видео да су се Домобрани и усташе јако уплашили и да су се у оној колони почели склањати у гомили у крај. Четири војника која су била са оним капетаном насрнула су на нас и мени је капетан отео "Збројевку".
Вриштећи окренуо је цев према Усташама који су били у гомили и почео да пуца. Придружили су му се и они војници што су били са њим и из "Шмајсера" почели по маси да пуцају. Када је капетан испуцао један оквир окренуо се ка мени. Био сам престрашен. Тражио ми је да му са бедара где сам носио резервне оквире дам нов.
- Дај оквир! повикао је а ја сам стајао скамењен. Окренуо је на мах пушкомитраљез да ме са њиме удари по глави. Дао сам му нови оквир.
Домобрани и Устаље су били сатерани у биљук уза зид, неки мртви а неки су рањени јечали. неки дозивали "Криста и Марију" а један домобран је мумлао нешто на арапском. Они војници као да су чекали да капетан поново запуца па да они наставе. Побили су их још двадесетак Тај капетан је пуцао и вриштао. Када је испуцао и тај оквир, само је узтео пушкомитражез и кундаком почео као са мотком да млати по онима који су још увек јаукали. Једног усташу са неким чином је тако ударио у главуи да му је размрскао лобању и мозак просуо по калдрми, а овај се још увек жив тресао. Тада су капетана смирили војници и са по метком у главу убили оне што су давалои знаке живота.... Уврзо је стигао мој командир и запрепаштен наредио остатку колоне да покупи тела побијених и да их носи у шуму...
... Како смо пролазили путем, тако су нам прилазили Личани, Крајишници, Херцеговци из разних јединица и тражили "Да им дамо бар по једног усташу. "Да осветим брата", "Да осветим мајку и сестру". Нисмо могли д им се супротстављамо, одводили су их по једног или у паровима крај пута и убијали. Ретко пушкама, углавном ножевима или кундацима.
Видео сам једног водника како је у пољу мало крај пута завезаном устажи бајонетом са "Талијанке" распорио утробу. Мирно је стајао поред њега док се овај у мукама превијао по земљи држећи властита црева у рукама. Трајало је дуго. Тек када је престао да се миче овај опали из пушке и уби га. После сам чуо да су том воднику у Босни запалили целу фамилију у кући и да су живи изгорели.
Мајгоре су прошли Фолксдојчери којих је било једна група у нашој колони. Њих је препознао један војник из Баната. Више нисмо владали ситуацијом, у ствари неке јединице су нап препречиле пут и више нисмо ни знли где идемо. Тај Банаћанин је пришао том Фолксдојчеру и питао га нешто. нисам чуо шта, када је почео да виче на њега. "Што си ми оца убио Францика!? Францика што ми Бабу уби!?" Онај је ћутао и гледао у земљу кад овај узе аутомат и даде Фолксдојчеру у руке. Овај се уплаши и нехтеде "Убиј своје као што си моје" На моје очи овај немац, под претњом смрћу се окренуо и рафалом покосио своје другове и чим то уради, овај му испали метак у потиљак. Фолксдојчер паде доле, а овај покупи и пиштољ и аутомат, пљуну на немца и оде..."

Па тако да се мало боље упозна део историје....

Само да се не бусате у груди како су партизани у ствари били преобучене усташе и "антисрпска војска".
Не волим да о политици говоре деца од 18 година која на форумима трабуњају о политици.
Везано зе "Образ" и остале....

Kako ne dosadi Hrvatima da nas ubeđuju da su naši preci likvidirali kvislinge po Sloveniji?:think:Dok sam bio mlad i naivan pitao sam bar nekoliko desetina ljudi za koje znam da su bili u partizanima o dešavanjima u tim slovenačkim pripizdinama i nisam našao nijednog koji je bio tamo...a bilo ih je i sa visokim činovima,invalida koji su obišli Jugu pljugu,svakakvih...Srba naravno.

Back