Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
..beži kući..![]()
шта мислиш да то воле само јанези ,е па грешка

ај бежи у Дом док није посто Отаџбина

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..beži kući..![]()

шта мислиш да то воле само јанези ,е па грешка
ај бежи у Дом док није посто Отаџбина![]()

...Prevescu samo ovo sto te interesuje
Jedini svedok ocevidac je sofer koji je vozio zrtve,koji kaze da su zrtve Slovenci.
Kruze price da se radi o hrvatskim komunistickim protivnicima
Eto to je sve o identitetu zrtava
Ruke su im bile vezane zicom na ledjima.Lesevi su u iznenadjujuce ocuvanom stanju,zato sto su bili dobro sakriveni,tj.zatrpani betonom,blatom,daskama..............
Verovatno su zrtve komunistickog rezima

hm dobro ustanovili smo zrtve izgleda slovenci i krvati anti komunisti...pitanje koje sledi sta mislite kolege forumasi da li su partizani ubijali i punili masovne grobnice samo antikomunistima koji su bili slovenci i hrvati
da li po celoj bivshoj jugi ima takvih grobnica
da li ste kojim lsucajem naisli na podatak masovnih streljanja na pr beogradskih intelektualaca kraj 44 i pocetkom 45 godine..streljanja i porgona srpskih intelektualaca i antikomunista po srbiji..ocito ima to nije bilo dovoljno pa su one koje nisu ubili u prvih par godina slali na goli otk 48
da li bi bio neko ljubazan da mi postavi ovde na forum na pr jedno hrvtasko ili muslimansko i slovenacko ime i prezime coveka koji je bio na golom otoku mislim ja jos nisam cula za hvata rusofila a bome ni za slovenca
srpaska i jevrejska imena ne dolaze u obzir
da li ste kojim slucajem culi za kocu popovica
da li ste kojim slucajem culi za masovne grobnice po Crnoj gori
hm dobro
ko ce poceti da odgovara na pitanja
da li smem da primetim da su komunisti bili prilicne ubice
mislim da se podsetimo jednog komuniste koji doduse nije bio srbin i koji je poubijao rusa vishe nego sto ih je poginulo u ww2
misim to otkopavanje akvih grobnica samo moze svima nama da pokaze kako smo pogresnu istoriju ucili
ja sam tek u kasnijim godinama dosla do knjiga u kojima sma porcitala da su cetnici po hrvatskoj i bosni spasavali srbe a partizani srpska sela ostavljali ustasama i balijama..da je sava kovacevic ubijen sa ledja da je tito mrzeo srbe ali ne vidjeno....ne mogu da dam link ali pokusacu da vam skeniram knjigu objavljenu u USA
koju SRbija nikad nije smela ma ne srbija vec JUga da prevede....istorija i istina ce izaci na videlo
a to me bome neki pripadnici naroda i narodnosti uopste ne bi trebalo da se vesele...a narocito siptari![]()

ne mogu da dam link ali pokusacu da vam skeniram knjigu objavljenu u USA
koju SRbija nikad nije smela ma ne srbija vec JUga da prevede....istorija i istina ce izaci na videlo
a to me bome neki pripadnici naroda i narodnosti uopste ne bi trebalo da se vesele...a narocito siptari![]()
Ne moraš se truditi jer su autori najvjerojatnije Srbi, tako da se može naslutiti propaganda iz aviona.
Eto, moj brat od tetke je bio na Golom otoku, a nije Srbin.
Ne moraš se truditi jer su autori najvjerojatnije Srbi, tako da se može naslutiti propaganda iz aviona.
..slutim i da ti imash 90 godina..
A sad ti je laknulo sto te zrtve mozda ipak nisu ustase,pa se keseris..yebote..zna da "divani" sa njemačkog na naški..
..vidiš tišta ti je "rad" za neprijatelja.....
....aaaaaaaaaaaaaaaa..sad je meni jasno.
...ti njima radis iz ledja..![]()

A jel tebi sve sto Srbi napisu propaganda,
a sto Hrvati napisu istina?
PA VIDISH KOLIKO SI subjektivan..NISU..AMERICKI su ISTORICARI..cak nemaju ni komsiju srbina

Nije. Bio je robijaš!

Znaci pucao na svoje (Blajburg)
Svaka mu cast,bio je to pravi Srbin katolik![]()

Nema ti u mene i mojoj familiji niti kapi srpske krvi.
Svojta je već druga priča!![]()

Ја сам видео да су се Домобрани и усташе јако уплашили и да су се у оној колони почели склањати у гомили у крај. Четири војника која су била са оним капетаном насрнула су на нас и мени је капетан отео "Збројевку".
Вриштећи окренуо је цев према Усташама који су били у гомили и почео да пуца. Придружили су му се и они војници што су били са њим и из "Шмајсера" почели по маси да пуцају.