NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Inače u Slovenij postoji 600 sumnjivih masovnih grobnica.
Na lokaiji "Huda Jama" su našli mumificirane leševe vezane žicom,smatra se da ih ima više tisuća.
Ja mislim da je rec o par miliJona,ako ne i milijardu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na lokaiji "Huda Jama" su našli mumificirane leševe vezane žicom,smatra se da ih ima više tisuća.

Само су Хрвати познати по мучењу. Познато је да су у Јасеновцу живе Србе убацивали у јаме и затим затрпавали земљом. Толико о том народу којег знамо по називу - ХРВАТИ!Inače u Slovenij postoji 600 sumnjivih masovnih grobnica.
Ja mislim da je rec o par miliJona,ako ne i milijardu![]()

Ti si nešto prespavao. To smo ustanovili da je četnička laž. Imaš knjigu Oči u oči, pa čitaj o Prebilovcima.
Само су Хрвати познати по мучењу. Познато је да су у Јасеновцу живе Србе убацивали у јаме и затим затрпавали земљом. Толико о том народу којег знамо по називу - ХРВАТИ!
ko je rekao narod
Jel i slika chetnichka laz?
Kako te bre nije sramota.
Na lokaiji "Huda Jama" su našli mumificirane leševe vezane žicom,smatra se da ih ima više tisuća
ko priča da hrvati nisu u eu?
više jih ima u eu nego u hvastkoj
Ja mislim da je rec o par miliJona,ako ne i milijardu![]()
Slušaj Bosanac, to je bolesno....
oa i kultura hrvata je bolesna a sveeno postoje.
Najbitnije je prevedeno![]()
Suljo ti si komad glupana. Kada te tata Haso uheba nije ni slutio kakav ćeš ispasti.
Neka ti netko objasni kako se koristi računalo...i ljudi sa sumnjivim IQ -oma bi shvatili do sada...

Nije!!! Jer se ne bi onda pres.eravao sa brojevima....
Postaviš link i misliš da ga nitko neće otvoriti..izgleda da se samo glupi Slovenec se ne zna služiti kompom...
Jel i slika chetnichka laz?
Kako te bre nije sramota.
Što bi mene bilo sramota???
Tebe treba da je sramota jer lažeš!
Dao sam ti naslov knjige. To je e-knjiga. Možeš je skinuti s neta.
Pa čitaj i vidi da si u krivu.

1. Armija NOVJ koja je preuzela od Britanaca ustaše, domobrane i civile koje su ovi predali partizanima.
Kod Maribora ima jama sa oko 60.000 ubijenih uglavnom Hrvata, a takvih jama je stotine od Bleiburga, pa do Gevegelije kako su partizani vodali Križnim putem ove ljude i usput ubijali bez suđenja.
Pobijeno je više stotina hiljada ljudi. Najvećim dijelom civila.
Da napomenem: 1. Armiju činili su pretežno Srbi, dobrim dijelom oni koji su 1944. iz četničkog pokreta prešli u partizanski.
picingx
izgleda da se samo glupi Slovenec se ne zna služiti kompom.
ovo je bolesno
pa pardon, zbog schengna čuje se loše ko hrvat neki ponaša se zajebano
Uviđajući da se četnici uopće ne bore protiv Nijemaca, nego s njima surađuju, Saveznici vrše snažan pritisak na kralja Petra i izbjegličku vladu u Londonu da se odreknu Mihailovića i sklope sporazum sa Titom. Kralj popušta i 1. lipnja 1944. imenuje za predsjednika vlade Hrvata Ivana Šubašića, sa zadatkom da sklopi sporazum s NKOJ. Milošević gubi položaj ministra. Sredinom lipnja Šubašić na Visu sklapa prvi sporazum s Titom.
Pod daljim pritiscima, kralj 29. kolovoza ukida četničku Vrhovnu komandu u zemlji; Mihailović je nekoliko dana kasnije umirovljen. Kralj je 12. rujna preko BBC-a uputio poziv svim Srbima, Hrvatima i Slovencima »da se ujedine i stupe u Narodnooslobodilačku vojsku pod vodstvom maršala Tita«. Tko se ne odazove tom pozivu, »neće izbjeći žig izdajstva pred narodom i poviješću«. (Šepić, str. 280)
..BEZ KRALJA NE VALJA..
..
..ako ne vjerujes postavit cu tu i link...![]()

Ti si nešto prespavao. To smo ustanovili da je četnička laž. Imaš knjigu Oči u oči, pa čitaj o Prebilovcima.