cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna da li je ovo istina ...
Kad spomenu Brodove, kome li su njih prodavali i ko je uzeo novce od brodova?uglavnom jeste
samo što se ne radi o tenkovima M84 nego T84 proizvedenim u slavonskom brodu.![]()
Kad spomenu Brodove, kome li su njih prodavali i ko je uzeo novce od brodova?
Znaci i tu su maznuli lovu, a o tome niko jos ni rijeci da kaze.Srbija Grcima...
Znaci i tu su maznuli lovu, a o tome niko jos ni rijeci da kaze.
Kad spomenu Brodove, kome li su njih prodavali i ko je uzeo novce od brodova?
Valjda ce sve doci na tapet jednog dana i oni koji su krali da vrate novac napacenim narodima. U ovom slucaju Srbima i Hrvatima.Polako bre, jedno po jedno...
Valjda ce sve doci na tapet jednog dana i oni koji su krali da vrate novac napacenim narodima. U ovom slucaju Srbima i Hrvatima.
Valjda ce sve doci na tapet jednog dana i oni koji su krali da vrate novac napacenim narodima. U ovom slucaju Srbima i Hrvatima.
tko je srbima "maznuo" lovu?![]()
Meni se cini da se "croatian_force" cini mutav, kao on ne zna ko je maznuo lovuHm, bilo bi lepo... ali, lopov je lopovu drug...![]()
Meni se cini da se "croatian_force" cini mutav, kao on ne zna ko je maznuo lovu![]()
Znaci, po tvojoj verziji,Hm, ma meni se ne čini...![]()
Znaci, po tvojoj verziji,
doslo je do toga da su Srbi digli vise love od Hrvata, pa sada iznose pojedinosti u vezi toga. Jesam li u pravu?
"Halo Bing, kako brat?Hm, sad, mislim da su tu nedje... koji milion gore dole...![]()
Meni se cini da se "croatian_force" cini mutav, kao on ne zna ko je maznuo lovu![]()