SLOBODNO KOSOVO

Оно што највише боли јесте када чујете Србе да говоре како нам Космет не треба, како је изгубљен, како више није наш итд. Људи, Косово и Метохија је територија од 10 000 квадратних километара. Народ који се тако лако одличе толике територије ризикује да сутра изгуби још више! Као што данас говорите: „Ма шта ће нам Космет!" за годину-две ћете говорити: „Ма шта ће нам Рашка, ма шта ће нам југ центранле Србије, ма шта ће нам Војводина".

Ако нисте од плаћени да тако говорите, онда сте дебело наивни. Косово и Метохија је УВЕК била и БИЋЕ СРПСКА земља, свидело се то вама или не! Космет је тренутно ОКУПИРАН, и уместо да се залажете за његово ослобађање, ви бисте да га поклоните неким тамо Арбанасима.

Замислите да неко вама упадне у стан, заузме дневну и спаваћу собу, а онда ви кажете: „Ма шта ће ми дневна и спаваћа соба, то је изгубљено." Ето тако се ви понашате.

Pobunjenik:
Замислите да неко вама упадне у стан, заузме дневну и спаваћу собу, а онда ви кажете: „Ма шта ће ми дневна и спаваћа соба, то је изгубљено." Ето тако се ви понашате.
Ako je njih 15 a ja jedan... ako su pri tom naoruzani do zuba... ako imaju policiju, vojsku, izvrsnu vlast + kucni savet iza sebe...
Onda bih se prvo zapitao "gde sam pogresio?". Onda bih se zapitao "kako bih ja mogao da nastavim da zivim sa ovima?" (sto je malo nezgodno ako si pre toga pobio neke od njih). Na kraju bih rekao to sto si ti napisao...

Simptomatichno je da su vam svima usta puna parola a sve sto sam cuo od konkretnih planova svodi se na sledece:
1) da mi sidjemo dole pa da im se majke...
2) da pozovemu Kinu i Indiju da to obave za nas

Pa na kojoj planeti vi zivite???

LePiaf:
vzeoy7y9:
LePiaf:
vzeoy7y9:
srebro:
Pozivam ovom temom sve stanovnike Srbije koji još nisu shvatili da Kosovo sada pripada albanskom narodu da to pokušaju da razumeju i prihvate.
To je u interesu svih naroda jer će ne samo omogućiti nesmetani razvitak nove države,njenu evropsku integraciju i odlazak medjunarodnih snaga nego i u znatnoj meri otkloniti tenzije sa malog broja preostalih Srba i omogućiti im podnošljiv život.
Nikakvi pregovori ni mlaćenje prazne slame ne mogu ugušiti legitimni zahtev ogromne albanske većine za nezavisnošću i sve priče o kompromisnom rešenju su još jedna laž lopovske Koštuničine vlade.
Na kraju krajeva,isto kao što su Srbi nekada preoteli Vojvodinu koja nikad nije bila njihova,sada je došlo vreme da izgube Kosovo..
Da li mali broj preostalih Srba koji žive okruženi žicom i vojnicima i nekoliko starih crkava treba da drže u tamnici 2 miliona kosovskih Albanaca?
To u savremenoj Evropi nije održivo,što je već celom svetu jasno.
Zato pozivam još jednom sve političare i pojedince da se pomire sa stvarnošću,skinu problem sa dnevnog reda i priznaju nezavisnost Kosova.
"srebro"Polako,polako...ne kaze se op dok ne skochish!
Ne raduj se onom sto nisi zaradio,a ako mislite da ga pomocu Zapada dobijete,toje nesto drugo,jer ako vam Zapad garantuje opstanak na kosovo oni vas moraju i braniti od ljute Srbe.
Neznam zashto se glupirash takve nesmislene gluposti,Vojvodina je Srpska bila i ostace.
A vi shiptari mogliste da zivite u Srbije gde-god ste hteli jer niko vam nije smetao, nit za vreme Kraljevinu, nit kada je Vladao mrtvac Josip Broz.
Ako neznash Srpku Istoriju,prochitaj shta pishe (King 7)
pase opet javi na ovom forumu!!!

Ti procitaj bukvar pa nauci da pises.
"LePiaf"Pa bre...nisam znao da u Novom Sadu im ljopate,a tebi (magarcu jedan) nisam ni obratio,zatvori da ne smrdi!
Ja se obracam tebi (vidis, nisam gadljiv), prvo savladaj jezik pa onda palamudi o "istoriji".
"LePiaf"Zatvori da se muve kupe ,je tvoje reci smrde!

LePiaf:
Pobunjenik:
Ako je njih 15 a ja jedan... ako su pri tom naoruzani do zuba... ako imaju policiju, vojsku, izvrsnu vlast + kucni savet iza sebe...
Onda bih se prvo zapitao "gde sam pogresio?". Onda bih se zapitao "kako bih ja mogao da nastavim da zivim sa ovima?" (sto je malo nezgodno ako si pre toga pobio neke od njih). Na kraju bih rekao to sto si ti napisao...
Hm....mislim da bih na kraju ipak rekao live free or die trying, povukao se u kuhinju (koja je ostala neosvojena), uzeo jedan noz u zube, drugi u desnu ruku, a u levu poklopac od nekog oveceg lonca (kao stit), stavio serpu na glavu, i tako opremljen istrcao i poceo da koljem sve sto stignem, pa sta bude bude...ako me skembaju bar sam pokusao, ako ja skembam njih uspeo sam...
Sta vise...

I za kraj
If you’re gonna die, die with your boots on
If you’re gonna try, just stick around
Gonna cry, just move along
If you’re gonna die, you’re gonna die

(Iron Maiden - Die with your boots on)

Peruzzi:
LePiaf:
Pobunjenik:
Hm....mislim da bih na kraju ipak rekao live free or die trying, povukao se u kuhinju (koja je ostala neosvojena), uzeo jedan noz u zube, drugi u desnu ruku, a u levu poklopac od nekog oveceg lonca (kao stit), stavio serpu na glavu, i tako opremljen istrcao i poceo da koljem sve sto stignem, pa sta bude bude...ako me skembaju bar sam pokusao, ako ja skembam njih uspeo sam...
Sta vise...

I za kraj
If you’re gonna die, die with your boots on
If you’re gonna try, just stick around
Gonna cry, just move along
If you’re gonna die, you’re gonna die

(Iron Maiden - Die with your boots on)

Ma ja ne znam zasto se svi vi psiho-patriote lepo ne sakupite i tako lepo u krdu se sjurite dole. Vi cete umreti zadovoljni a ovde ce ostati normalni ljudi. Svi srecni i zadovoljni... Evo, ja cu ti pustiti tu stvar od Maidena kada te budu sahranjivali (naravno, pod uslovom da uopste bude sta za sahranjivanje).

King 7:
Kad se budemo vratili to ce ipak biti muska posla. Ti se u to ne razumes. Zasto ti ipak ne sidjes prvi dole da se zalazes za njihova prava odande?
Oh, da... MACHO trip! Kako nisam odmah shvatio...?

A ja nemam zasto da se zalazem za "njihova" (ako mislis na Albance) prava, jer oni se vrlo dobro snalaze i sami, kao sto moze da se vidi...

Snašli su se "fenomenalno", Priština je 1999. imala 200.000 stanovnika, kad su oterali Srbe,ostalo je 150.000 stanovnika, u medjuvremenu je Priština "porasla" na 800.000 stanovnika, a ništa bitno nije sagradjeno. Novopristigli stanovnici,šiptari iz Albanije imaju jedan "lep" običaj izmedju ostalog, na terasi cepaju drva dok komšija ispod njih suši veš... Takodje ste svi čuli da su pre nedelju dana ubili brata Ramuša Haradinaja, a i Rugova se oseća ugroženim... Tako da je tek tamo divlji zapad i haos!!

Strela:
Snašli su se "fenomenalno", Priština je 1999. imala 200.000 stanovnika, kad su oterali Srbe,ostalo je 150.000 stanovnika, u medjuvremenu je Priština "porasla" na 800.000 stanovnika, a ništa bitno nije sagradjeno. Novopristigli stanovnici,šiptari iz Albanije imaju jedan "lep" običaj izmedju ostalog, na terasi cepaju drva dok komšija ispod njih suši veš... Takodje ste svi čuli da su pre nedelju dana ubili brata Ramuša Haradinaja, a i Rugova se oseća ugroženim... Tako da je tek tamo divlji zapad i haos!!
I prave Srbe od blata.

Kosovo više nije srpska zemlja i nije okupirano,Kosovo je albansko,tj. pripada velikoj većini svojih stanovnika..
Možeš ti da tvrdiš i da si Flash Gordon ali samo ćeš biti smatran budalom...

srebro:
Kosovo više nije srpska zemlja i nije okupirano,Kosovo je albansko,tj. pripada velikoj većini svojih stanovnika..
Radioaktivno Kosovo :?:
...je li potvrdjeno zagadjenje okoline, pojava novih bolesti teskih za dijagnostikovanje, gubitak imuniteta, urodjene deformacije, rak...misli o tome :!:

Andreavk:
srebro:
Radioaktivno Kosovo :?:
...je li potvrdjeno zagadjenje okoline, pojava novih bolesti teskih za dijagnostikovanje, gubitak imuniteta, urodjene deformacije, rak...misli o tome :!:
And the point is?
Da, svega toga ima... Sad im tamo verovatno trebaju Srbi da ih oslobode radioaktivnosti :roll:
Srpske vlasti su od '80.-ih pa sve do kapitulacije '99. mislile da se jedno politicko pitanje moze resiti prosto dovlacenjem gomile pandura... NISTA se nije radilo da se problem zaista resi... samo je zatrpavan. Niko nije hteo da stupi u bilo kakav dijalog sa vodjama Albanaca. A fraza "mesanje u unutrasnje stvari Srbije" je bio pesak u koji su zabijali glavu misleci da ce se skloniti od medjunarodnih faktora. E, a sad je malo kasno.

Poenta je u tome da resavaju stvarne probleme umesto sto se "zamlacuju" raspravljajuci se sa Srbima (nisu im Srbi bacali bombe sa osiromasenim uranijunom) - jer ih je lecenje kompleksa na taj nacin kostalo ucesca u eksperimentu o uticaju radijacije na ljudski organizam
...a tebi "pticice" da je pala jabuka na glavu umesto Njutnu "otkrio" bi cvorugu :D

Andreavk:
Poenta je u tome da resavaju stvarne probleme umesto sto se "zamlacuju" raspravljajuci se sa Srbima (nisu im Srbi bacali bombe sa osiromasenim uranijunom) - jer ih je lecenje kompleksa na taj nacin kostalo ucesca u eksperimentu o uticaju radijacije na ljudski organizam
...a tebi "pticice" da je pala jabuka na glavu umesto Njutnu "otkrio" bi cvorugu :D
Ah, Andrea, uvek vrcava... ali prazna.

LePiaf:
Andreavk:
Ah, Andrea, uvek vrcava... ali prazna.
Andrea je zensko ali bar ima kosku. Procitaj njene postove a procitaj tvoje. Ti je nemas jer si ljigav a sto je najgore, mlak si nepodnosljivo. Bljak.

srebro:
Дал си ти сигуран да си Србин...раѕмисли мало,можда си Албанац ал ти је неко опрао мозак...и то брло лоше.

King 7:
Koliko god neko ne hteo da prizna, dobro smo se branili 1999. Jos par nedelja I Americki kongres bi obustavio finansiranje poduhvata. Da se ne blamiraju. Dobili su nas na blef, na pregovorima. Pretili su da ce udarati po civilima zesce. Nasi generali nisu smeli da se kockaju sa takvim “igracima”, logicno. Toliko sto se tice srednjeg veka I pregovora. Pa ljudi, oni su dobili batine od vojno I ekonomsko najslabijih nacija na svetu.
Obicni manekeni.

E-heeej...! Pa kako mi je ovaj biser promakao?
Pokusavam da sebi predstavim psiholoski profil coveka koji je mogao ovako nesto da odvali...
Spooky... :shock:

LePiaf:
King 7:
Koliko god neko ne hteo da prizna, dobro smo se branili 1999. Jos par nedelja I Americki kongres bi obustavio finansiranje poduhvata. Da se ne blamiraju. Dobili su nas na blef, na pregovorima. Pretili su da ce udarati po civilima zesce. Nasi generali nisu smeli da se kockaju sa takvim “igracima”, logicno. Toliko sto se tice srednjeg veka I pregovora. Pa ljudi, oni su dobili batine od vojno I ekonomsko najslabijih nacija na svetu.
Obicni manekeni.

Pokusavam da sebi predstavim psiholoski profil coveka koji je mogao ovako nesto da odvali...
Gnjido mala, pogledaj ispovest Veslija Klarka. Ti bi zarko zeleo da su svi bezmudi ali ne ide. Sto ja tebi pisem stvari koje nisu za tebe. Nego, fizioloski pripadas muskom rodu. Objasni ti nama razliku izmedju muskarca i zene, pa cu ja tebi da objasnim sta je srce, sta su muda, sta je cast. Ma, ja se tebi obracam samo sto sam popio malo piva. Trazi paznju na drugom mestu.

King 7:
LePiaf:
King 7:
Obicni manekeni.

Gnjido mala, pogledaj ispovest Veslija Klarka. Ti bi zarko zeleo da su svi bezmudi ali ne ide. Sto ja tebi pisem stvari koje nisu za tebe. Nego, fizioloski pripadas muskom rodu. Objasni ti nama razliku izmedju muskarca i zene, pa cu ja tebi da objasnim sta je srce, sta su muda, sta je cast. Ma, ja se tebi obracam samo sto sam popio malo piva. Trazi paznju na drugom mestu.
"Ja sam volina sa 2m visine i 110kg tezine... pijem pivo i cesto sam agresivan. Pravi sam muskarac" :roll: :lol: :lol: :lol:
Mnogo si se nesto zakachio za to macho hvalisanje... sumnjivo je to meni. :?

Back