SLOBODNO KOSOVO

King 7:
Nego sta nego je provokacija. Spoljni neprijatelj vreba...

Слажем се да је провокација. Само људи морају схватити једно: КОСОВО И МЕТОХИЈУ
МОГУ ДА НАМ ОТМУ - ТО ЈЕ ЈЕДНА ПРИЧА. АЛИ КОСОВО
И МЕТОХИЈУ НИКО НЕ СМЕ НИ ДА ПОМИСЛИ ДА ОТУЂИ,
ДА ГА ДА - КАО ОНАЈ ИМБЕЦИЛ СВИЛАНОВИЋ. СВАКОГА КО И ПОМИСЛИ ДА ТАКО НЕШТО КАЖЕ
ТРЕБА ХИТНО ЗАУВЕК НАЈУРИТИ ИЗ ПОЛИТИЧКОГ ЖИВОТА.
Осим тога Свилановић није
Србин - па није ни чудо што такве ствари лупета. О Српском ПИТАЊУ морају се питати
Срби, а не "грађани" :!:

Свилановић је обичан бедни плаћеник који само извршава оно што од некога из иностранства добио као задатак. Они који постављају овакве теме, и по многим форумима отворено заговарају независност Космета или су такође плаћеници или су будале. Трећега нема. Не видим зашто би неко бесплатно радио за „шиптарску ствар", осим ако није начисто скренуо с ума.

LePiaf:
Ti procitaj bukvar pa nauci da pises.
Ocekivao sam ovakav komentar...nesto najjadnije sto si mogao da kazes. Covek je propustio jedan razmak, pa sta. Desava se. Sda ces jos mene da nagrdis kako sam nepismen jer sam slucajno zamenio mesta slovima d i a u reci "sad" na pocetku ove recenice...
Strasno...zaista

Sto se tice kosova i metohije vise ne mogu da raspravljam, a i beskorisno je jer ovo ionako niko ne cita...ili cita ali nas ne **** 3%...toliko o glasu naroda i demokratiji.
Treba nam nova revolucija

LePiaf:
Peruzzi:
LePiaf:
Ti procitaj bukvar pa nauci da pises.
Ocekivao sam ovakav komentar...nesto najjadnije sto si mogao da kazes. Covek je propustio jedan razmak, pa sta. Desava se.
Nece bas biti "jedan razmak". Decko ima ozbiljne propuste u glavi, to sto pise su samo simptomi.

Погледај профил човека па ћеш видети да је у питању старији господин који је деценијама ван
земље - па ћеш ваљда схватити да су Твоје примедбе неумесне.

Pobunjenik:
Свилановић је обичан бедни плаћеник који само извршава оно што од некога из иностранства добио као задатак. Они који постављају овакве теме, и по многим форумима отворено заговарају независност Космета или су такође плаћеници или су будале. Трећега нема. Не видим зашто би неко бесплатно радио за „шиптарску ствар", осим ако није начисто скренуо с ума.

Ма ем су плаћеници ем су малоумници, побегли из установа за време леватске револуције.Треба јошједна револуција али СРБСКА

Бл:
Ма ем су плаћеници ем су малоумници, побегли из установа за време леватске револуције.Треба јошједна револуција али СРБСКА
Pa sta sam ja upravo rekao....pod hitno pobiti stoku, spaliti i pepeo rasuti po svemiru (sto je sigurno, sigurno...)

КОСОВО И МЕТОХИЈУ
МОГУ ДА НАМ ОТМУ - ТО ЈЕ ЈЕДНА ПРИЧА. АЛИ КОСОВО
И МЕТОХИЈУ НИКО НЕ СМЕ НИ ДА ПОМИСЛИ ДА ОТУЂИ,
ДА ГА ДА - КАО ОНАЈ ИМБЕЦИЛ СВИЛАНОВИЋ.[
/quote]

Tacno...upravo tako....samo izgleda da mnogi(pa cak i ovde) ne shvataju razliku izmedju te dve vazne reci: "OTMU" i "OTUDJI"...i sta bi zapravo znacila jedna ili druga opcija.....nekima je ako "ode" KiM..otislo je, pa nebitno kako...

Косово и Метохија је срце Србства, знају латини зато оће њега да отму.Али неће моћи ове ноћи.
А демонократе, Продане душе могу да нам п...

eremita:
Погледај профил човека па ћеш видети да је у питању старији господин који је деценијама ван
земље - па ћеш ваљда схватити да су Твоје примедбе неумесне.
Tim gore po njega. Mator covek, pa tako...

Nexus 6:
u DSu...ciji je predsednik osudio Svilanoviceve postupke...
ali to vama koji mislite da svi u jednoj stranci treba isto da misle, nista ne znaci...
urospo nisam mislio direktno na tebe...

Za tako nesto je samo dobio osudu? Pa za takve stvari, sve druge stranke bi ga momentalno izbacile iz te stranke.....da vise nikad ni ne pridje bilo cemu sto ima veze sa politikom ...a posebno spoljnom politikom.....a za takvu "politiku" u vezi nacionalnih interesa i spoljne politike bi ga u nekoj drugoj evropskoj drzavi i na robiju poslali....sto bi i kod nas trebalo da se desi, za nauk ostalim deda mrazevima..

urospo:
Nexus 6:
u DSu...ciji je predsednik osudio Svilanoviceve postupke...
ali to vama koji mislite da svi u jednoj stranci treba isto da misle, nista ne znaci...
urospo nisam mislio direktno na tebe...

Za tako nesto je samo dobio osudu? Pa za takve stvari, sve druge stranke bi ga momentalno izbacile iz te stranke.....da vise nikad ni ne pridje bilo cemu sto ima veze sa politikom ...a posebno spoljnom politikom.....a za takvu "politiku" u vezi nacionalnih interesa i spoljne politike bi ga u nekoj drugoj evropskoj drzavi i na robiju poslali....sto bi i kod nas trebalo da se desi, za nauk ostalim deda mrazevima..

Да у овој земљи постоји било који ЧАСТАН ТУЖИЛАЦ тај Свилановић који је рођен на
Косову(кажу да му је један родитељ Шиптар)био би глатко осуђен 40 година, што је и
максимална предвиђена казна за то што он ради. Мада, он је по мом мишљењу и овако
мртав човек - само му то још нису јавили, јер неће сви да као ми распредају по форуму
него ће га неко скратити да заувек умукне а ова г.... из Грађанског савеза на следећим
изборима има да добију 0%. Али, чујем,
није само он у питању - на ову тему рукама и ногама ради и господин католик председник СРЈ.

rajkec:
treba bre da stvorimo Srpsku Oslobodilacku Vojsku Kosova pa da j'bemo siptarima kevu. Ali niko nije voljan da se bakce sa tim. Joj kako bih zaklao siptare samo da mogu
E, ajde ti stvori Intergalakticku Antisiptarsku Alijansu. Onda sidji lepo dole,a ja cu te sahraniti kako dolikuje. I svi srecni i zadovoljni.

LePiaf:
rajkec:
treba bre da stvorimo Srpsku Oslobodilacku Vojsku Kosova pa da j'bemo siptarima kevu. Ali niko nije voljan da se bakce sa tim. Joj kako bih zaklao siptare samo da mogu
E, ajde ti stvori Intergalakticku Antisiptarsku Alijansu. Onda sidji lepo dole,a ja cu te sahraniti kako dolikuje. I svi srecni i zadovoljni.
Ma, ustvari, sta ja tebi govorim... Tebi ni dlake na jajima nisu pocele da nicu dok smo mi fasovali tomahavke.

ultra_BG:
Nisam pratio temu bas od pocetka ali bih samo rekao da albanski lobi ima velikog uticaja cak i na neke srpske politicare. :oops:

Naravno da ima....ali ni to sve ne bi bilo tako strasno da, kao sto smo vec ustanovili, postoji bilo kakav pravosudni mehanizam koji bi te lobiste poslao na robiju...pa bi videli dal bi se i posle toga pojavio jos neki Svilanovic....ali posto toga nazalost nema....moze se desiti da se za neku godinu pojavi novi deda mraz koji ce otvoreno i javno da kaze da npr. i Sandzaku treba dati nezavisnost jer su muslimani tamo vecina itd....jbg....ono sto ne mogu da nam uzmu ratom...mogu da nam uzmu preko takvih maloumnih lobiranih "radodajki"...

Back