Slobodni zidari ( plesom do snova )

Brajan Koen

Buduća legenda
Poruka
39.657
Stojite ispred izloga radnje za prodaju mešalica za beton i u dilemi ste....za koju marku mešalice se odlučiti i koju bi ste kupili ?
U ponudi je izbor raznih proizvodjača, dizajna i kvaliteta.

Zovete prodavca i on vam odgovara sledećim redom :

a) Brza i pouzdana

i pitanje za dame : ko vam kreči zid ? ( pogledati linkove )

Stojite ispred izloga radnje za prodaju mešalica za beton i u dilemi ste....za koju marku mešalice se odlučiti i koju bi ste kupili ?

a) Brza i pouzdana

Povrać.

U čemu je fora... neki od ovih snimaka zapravo JESU amaterski :bljak:

Poslednja izmena:

a) Brza i pouzdana

Hoce li ovo prodavac uzivo da nam pokaze ili ce i on da nam pusta sa Youtube-a... :lol:

Ne razumemo se. Postoji taj određeni momenat koji ove klipove čini petetičnim, jeftinim i neukusnim pokušajem privlačenja pažnje koji vrišti i apsolutno kolje svu erotičnost, lepotu?!?! i privlačnost, i pretvara ih u materijal za izdrk. Oni... namenski..... svakako i jesu to.
Da skiciram, to je kao kad bi sad došao super tip da me muva, ponudio buket cveća, a kad ja prihvatim buket i on ostane praznih ruku, ispred mene se stvori mitar mirić majica sa moćnim prsima punim malja i na njima tetovaža: dragana, vječno ću mirisat na tebe :heart:

I ovaj, ne bi mi bilo seksi iako je lep i sve..... :neutral:

Ne razumemo se. Postoji taj određeni momenat koji ove klipove čini petetičnim, jeftinim i neukusnim pokušajem privlačenja pažnje koji vrišti i apsolutno kolje svu erotičnost, lepotu?!?! i privlačnost, i pretvara ih u materijal za izdrk. Oni... namenski..... svakako i jesu to.
Da skiciram, to je kao kad bi sad došao super tip da me muva, ponudio buket cveća, a kad ja prihvatim buket i on ostane praznih ruku, ispred mene se stvori mitar mirić majica sa moćnim prsima punim malja i na njima tetovaža: dragana, vječno ću mirisat na tebe :heart:

I ovaj, ne bi mi bilo seksi iako je lep i sve..... :neutral:

Pa ja ti i ne branim da gledaš, samo se zblanjavam, oprosti :rumenko:

da sam na tvom mestu, pod hitno bih postavio zadnjicu na jutjubu...lek protivu monotonije, a i ko ce znati sem tebe da je to bas tvoja ******

Back