Vrelim plesom simulirala seks na sceni

Јао, да знате тек шта је Карди Би радила пре него што су илуминати од ње направили бренд. Док је била стриптизета, у току наступа узимала је флаше од мушкараца из публике и гурала их у своју... имате видео на нету.

Ne znam zašto je ovo za osudu kada je danas sve dozvoljeno
Ja ne znam zašto je ovo tema za razgovor uopšte.

Ono što je zanimnljivo Džej Lo u svojih 55.godina izgleda kao milion dolara..pa joj se može :)
Uuu, jako zanimljivo, za proučavanje, površna, egoistična, umišljena, raspala kučka puna love zahvaljujući debilima koji balave za njom baca milione na estetsku hirurgiju i kozmetiku. Ala izgleda, ajmo svo da joj se klanjamo kako izgleda, jbt koji izgled, e.

Izgled izgled izgled, šokirala, zaprepastila, iznenadila, smelo provocirala, vidi šta radi, vidi šta radi, vidi jako izgleda, skandal, senzacija, kakva hrabrost, kakva smelost, kakva boginja, kakav idol, kakva institucija, kakva bomba, kakva katastrofa iebena od poremećenog društva

Štraca bila, štraca ostala. Navodno sudjelovala s Puff Diddyem u silovanju djece. Što god izvodila, gadljivo je.

2241386.jpeg
Ne smeš ovde silovanjem da nazivaš takve stvari, odma si derpe i budala. Ej, bre, takva "ribetina" da ti sina od 15 godina "uvede u život" i "skine mrak", treba bre da ti bude čast i da je celivaš u onu njenu guzicu izvikanu, nacionalna penzija da im se daje za učinjena dobra dela.

Новост би била да нека позната певачица није симулирала секс, зато што све то раде. Погледајте било које наступе или спотове тих познатих... певачица. Да ли су све умно болесне? Па, морају да буду чим то раде. Али по среди је и још нешто друго, што је више за пдф Теорија завере и Религије него што је за овај...
Po sredi je pohlepa i srebroljublje s njihove, a opšti debilizam i degeneracija sa strane njihovih "obozavalaca".

Back