Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
on je nas najpoznatijii teoreticar zavera [pogledaj taj podforum], najverovatnije neki tako bivsi sektas kao taj miroljub mu omiljeni, koji je na kraju zaglavio u sns sekti jer su im takvi kao on najkorisniji od korisnih i.
pis zivi, u pravu je kolega koji rece da on pojma nema ni ko je bio sredinger, i ja sam ga 1x propitao, veze nema caci, ali radi odlican posao za sns majmunisici koga stigne
Ne znam da li se neko seća jednog Engleza ili Britanca ?, koga je SPS predstavljao na RTS-u kao poslanika SPS-a u Britanskom parlamentu. To je kratko trajalo da bi ga posle tokom devedesetih predstavlali kao člana Britanskog parlamenta u Srbiji . Isti je obilazio skupove SPS-a izjavljivao učitive komplimente ili uobičajene komentare , Imao je nešto crveno na licu , kao crveni vetar ?
Tema; neka budalasta režimska podmetačina kao i sa pomenutim nesretnim Englezom.