Sloboda

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko cesto zaboravljamo da smo slobodni ?

Nismo slobodni...realno.
Trebalo bi živeti kao da jesmo, ali, ja ne znam da li uspeva to nekom....prosečno bogatom, zdravom, normalnom čoveku...??

Zato što si okovan, računima, bankarima, šalterušama, kolegama luđacima, komšijama luđacima, profesorima luđacima, i dokle ti um dosegne u ovoj zemlji samo luđacima.
I nema beganja, nažalost.

Ja sam samo jedna ptica, ja imam slobode, dok ne završim u nekom kavezu...
Trenutno sam kao i svi mi u jednom veeeeelikom kavezu-kazanu, i polagano...

A ti se zeki, možda ti takav dan...

Moja razmišljanja....sumirana.
A ja , kao što rekoh, tvrdim da slobodni NISMO, .

Koliko cesto zaboravljamo da smo slobodni ?
precesto. tim pre sto smo jedino i istinski slobodni samo u glavi tj umu....nazalost ljudi kao da nisu ili ne zele toga da postanu svesni, pa ko zombiji rade i prihvataju sve sto im se kaze sa strane....osim te, prave slobode danas nema.

Napisala, nisam ja maza, možda mi trenutno fali malo nežnosti, ali ti to nikako nisi mogao da zaključiš...OK, drugarski pozdrav!

Slobodna si da budes i maza ako zelis, ne daj se smesti od raznih bjesova,pa odakle god oni dolazili :D Eriu poprilicno dobro zbori, cudno je kako olako i rado zakljucavamo um, koji nikako da ostane takav do kraja,nego izbija kako zna i Umije,precesto gladan krvi i odmazde ... cujete li vi pasivni agresivci ?! :D

Poslednja izmena:
Slobodna si da budes i maza ako zelis, ne daj se smesti od raznih bjesova,pa odakle god oni dolazili :D Eriu poprilicno dobro zbori, cudno je kako olako i rado zakljucavamo um, koji nikako da ostane takav do kraja,nego izbija kako zna i Umije,precesto gladan krvi i odmazde ... cujete li vi pasivni agresivci ?! :D

gde si pasivni mazovane?

Ah,mani me te price ... svi cekate da umrete kako bi se probudili na nekom boljem mjestu ... druga tema u koju ne zelim da se zaplicem ovdje.

Kada kazem da je kvalitet nesto rijetko,a jeste, ne tvrdim da je na mojoj strani, samo kazem da sam svjestan toga, nemas potrebe se osjecati ugrozeno, ne pravim se vazan, niti bilo kome ovdje jesam. :D

Poslednja izmena:
Ah,mani me te price ... svi cekate da umrete kako bi se probudili na nekom boljem mjestu ... druga tema u kojku ne zelim da se zaplicem ovdje.

Kada kazem da je kvalitet nesto rijetko,a jeste, ne tvrdim da je na mojoj strani, samo kazem da sam svjestan toga, nemas potrebe se osjecati ugrozeno, ne pravim se vazan, niti bilo kome ovdje jesam. :D

ko kaže da svi čekaju umreti da bi se probudili na boljem mestu?i što bi se osećao ugroženim?možda ugriženim,hahaha

Onako ja, kao kontam ako cu potpunost "dozivjeti" poslije smrti,ha, daj sto prije,da zavrsim sa ovom besmislicom sto se zivot zove .

Ne znam od kud ti to da se pravim vazan ... mozda te je nesto od moje strane na neki nacin ugrozilo pa si me tako dozivio :D

Onako ja, kao kontam ako cu potpunost "dozivjeti" poslije smrti,ha, daj sto prije,da zavrsim sa ovom besmislicom sto se zivot zove .

Ne znam od kud ti to da se pravim vazan ... mozda te je nesto od moje strane na neki nacin ugrozilo pa si me tako dozivio :D

Hahaha,pa nemožeš tek tako doći do potpune slobode,da je tako svi bi se poubijali!A,pa praviš se važan,ali to nema veze sa mojo ugroženošcu!Umro je onaj od koga sam bio ugrožen,šalim se,ne osećam se ugroženim,sto bi se osećao!

..ovo je tačno, itekako...:)

Back