yota
Aktivan član
- Poruka
- 1.806
Pa jes, ono nisam baš tolko luda.
saosećanje je vrlina,sadizam i mazohizam,nevalja ni jedno,ni drugo,ali biraj drugo,da bi videla sta si bila biraj ovo prvo,a onda odbaci sve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jes, ono nisam baš tolko luda.
Hvala na potpunom nerazumevanju mojih misli..ali, nema veze...
Pa ti se onda bori, kao što se uostalom bori svako od nas.pojest cu te,ja sam gladan,moja ovca,moja hrana,a zahvalan sam,da mi Bog dušu prosti!Budimo prosti ali ne priprosti,jer ja nisam slobodan,za nju se borim celog zivota,Moj Stvaraoc ima da odluci o tome!
Koliko cesto zaboravljamo da smo slobodni ?
Nismo slobodni...realno.
Trebalo bi živeti kao da jesmo, ali, ja ne znam da li uspeva to nekom....prosečno bogatom, zdravom, normalnom čoveku...??
Zato što si okovan, računima, bankarima, šalterušama, kolegama luđacima, komšijama luđacima, profesorima luđacima, i dokle ti um dosegne u ovoj zemlji samo luđacima.
I nema beganja, nažalost.
Ja sam samo jedna ptica, ja imam slobode, dok ne završim u nekom kavezu...
Trenutno sam kao i svi mi u jednom veeeeelikom kavezu-kazanu, i polagano...
A ti se zeki, možda ti takav dan...
PA NAPIŠI SVOJE MISLI!Ima veze,kako nema,hahaha,maza,jesi,jesi
precesto. tim pre sto smo jedino i istinski slobodni samo u glavi tj umu....nazalost ljudi kao da nisu ili ne zele toga da postanu svesni, pa ko zombiji rade i prihvataju sve sto im se kaze sa strane....osim te, prave slobode danas nema.Koliko cesto zaboravljamo da smo slobodni ?
Napisala, nisam ja maza, možda mi trenutno fali malo nežnosti, ali ti to nikako nisi mogao da zaključiš...OK, drugarski pozdrav!
Slobodna si da budes i maza ako zelis, ne daj se smesti od raznih bjesova,pa odakle god oni dolaziliEriu poprilicno dobro zbori, cudno je kako olako i rado zakljucavamo um, koji nikako da ostane takav do kraja,nego izbija kako zna i Umije,precesto gladan krvi i odmazde ... cujete li vi pasivni agresivci ?!
![]()

Kvalitet je rijedak, po toj nakaradnoj logici bice da je i on besmislica
Mjenjaj gurua![]()

Ah,mani me te price ... svi cekate da umrete kako bi se probudili na nekom boljem mjestu ... druga tema u kojku ne zelim da se zaplicem ovdje.
Kada kazem da je kvalitet nesto rijetko,a jeste, ne tvrdim da je na mojoj strani, samo kazem da sam svjestan toga, nemas potrebe se osjecati ugrozeno, ne pravim se vazan, niti bilo kome ovdje jesam.![]()
Onako ja, kao kontam ako cu potpunost "dozivjeti" poslije smrti,ha, daj sto prije,da zavrsim sa ovom besmislicom sto se zivot zove .
Ne znam od kud ti to da se pravim vazan ... mozda te je nesto od moje strane na neki nacin ugrozilo pa si me tako dozivio![]()
Slobodna si da budes i maza ako zelis, ne daj se smesti od raznih bjesova,pa odakle god oni dolaziliEriu poprilicno dobro zbori, cudno je kako olako i rado zakljucavamo um, koji nikako da ostane takav do kraja,nego izbija kako zna i Umije,precesto gladan krvi i odmazde ... cujete li vi pasivni agresivci ?!
![]()

..ovo je tačno, itekako...![]()
Na sjeveru to ide uz pjesmu ...![]()

nije,mazo
Tvoj avatar kazuje o tebi kao mazi više...no, no, ja maza nisam.