- Poruka
- 2.942
Ne znam da li se do sada raspravljalo o ovom pitanju, ali da li mislite da ste slobodni? Šta je uopšte sloboda? Jesmo li slobodni ili nam se to samo čini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sloboda ne pustoji u ljudskom svetu.Dlakava_Strvina:Ne znam da li se do sada raspravljalo o ovom pitanju, ali da li mislite da ste slobodni? Šta je uopšte sloboda? Jesmo li slobodni ili nam se to samo čini?
Po meni je sloboda izuzetno pozitivan subjektivni osecaj. Sustina i jeste u tome sto sami sebi postavljamo granice. Imamo slobodu izbora, slobodu odlucivanja. Pa zar ne prihvatamo svoju porodicu, decu, roditelje, posao!? Ne smatram to nametnutim stegama od nekog sa strane, vec licnim izborom svakoga od nas.mandrak-21:Sloboda ne pustoji u ljudskom svetu.Dlakava_Strvina:Ne znam da li se do sada raspravljalo o ovom pitanju, ali da li mislite da ste slobodni? Šta je uopšte sloboda? Jesmo li slobodni ili nam se to samo čini?
Biti slobodan znaci raditi nesto kad,gde i kako zelis a to niko od nas ne moze jer smo "vezani"(znaci cim smo vezani nismo slobodni)raznim razlozima da ne cinimo tako.Razlozi su razliciti,porodica,deca,roditelji,posao gde postoji ogranicenje slobode....
zainteresovana:Po meni je sloboda izuzetno pozitivan subjektivni osecaj. Sustina i jeste u tome sto sami sebi postavljamo granice. Imamo slobodu izbora, slobodu odlucivanja. Pa zar ne prihvatamo svoju porodicu, decu, roditelje, posao!? Ne smatram to nametnutim stegama od nekog sa strane, vec licnim izborom svakoga od nas.mandrak-21:Sloboda ne pustoji u ljudskom svetu.Dlakava_Strvina:Ne znam da li se do sada raspravljalo o ovom pitanju, ali da li mislite da ste slobodni? Šta je uopšte sloboda? Jesmo li slobodni ili nam se to samo čini?
Biti slobodan znaci raditi nesto kad,gde i kako zelis a to niko od nas ne moze jer smo "vezani"(znaci cim smo vezani nismo slobodni)raznim razlozima da ne cinimo tako.Razlozi su razliciti,porodica,deca,roditelji,posao gde postoji ogranicenje slobode....
Pa zvisi ne moze se reci da sloboda (apsolutna) ne psostoji.Dlakava_Strvina:Naravno da sloboda NE POSTOJI!
Molio bih da mi se pojasni kako se to BORITI za istu? Koja se sredstva tad koriste? Da li su ta sredstva ograničena nečim? Potpuna utopija... tužno, ali je tako...
Usput, ćirilični font je lep, ali se ne vidi u Opera browseru. Dakle, nema slobode ni sa kodnim rasporedima :wink:
alex_cool:Ma gde je krvolok? siguran sam da bi on imao sto da kaze na pitanje slobode..
Trenutno, u zatvoru !!!
Dlakava_Strvina:Ne znam da li se do sada raspravljalo o ovom pitanju, ali da li mislite da ste slobodni? Šta je uopšte sloboda? Jesmo li slobodni ili nam se to samo čini?
zainteresovana:Srecom, ovaj put je Pera na vreme otisao u miliciju.Pa makar bio i mali.
little_perica, yuo are my heroeops:
...Ne glumataj mudraca. Kakve su ovo budalastine?Budi makar uljudan, iznesi SVOJE stavove, misljenje, poimanje SLOBODE, argumentuj SVOJU NEBULOZNU TVRDNJU. Kad to pokusas, i naravno ne uspes, onda sigurno neces da lupetas ovakve i ovolike gluposti.Dlakava_Strvina:Naravno da sloboda NE POSTOJI! Molio bih da mi se pojasni kako se to BORITI za istu? Koja se sredstva tad koriste? Da li su ta sredstva ograničena nečim? Potpuna utopija... tužno, ali je tako...
Dlakava_Strvina:Ne znam da li se do sada raspravljalo o ovom pitanju, ali da li mislite da ste slobodni? Šta je uopšte sloboda? Jesmo li slobodni ili nam se to samo čini?
Lexa:Mi smo bića toliko neslobodna i toliko nesvesna svojih uskih vidika da mi je tužno i mrsko da o tome pišem. Želim reći (bez obzira što ovo malo odstupa od filozofije i približava se politici) da je žalosno što smo ovde da bismo radili ono što nam drugi nameću CEO ŽIVOT, da na samrti nismo svesni činjenice da nijedna odluka koju smo doneli nije bila naša.![]()
Eh, ali nisam ironična. Ovo je žalosna, ŽALOSNA istina. I jednom ću pokrenuti temu na politici, samo me sad mrzi. Koliko smo podložni UTICAJIMA, normama, društvu, aferama, skretanju pažnje, ma
UTICAJIMA........