Sloboda medija, da li je ima ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хоже ли у Краљевини бити места за 'Плавуше'?!

Naslovna.jpg
begradske novine? ajde stvarno? a što se ne registruju onda kao izdavači nego ih izdaje neko ko ima fejsbuk i tviter stranicu - ajde šic Đilase majmunčino

Cirkus sa bakljama na zgradama je izazivanje opšte opasnosti tako da to ne možeš da relativizuješ izjednačavanjem.

Обачка што бука може само да се подведе под комунални неред .. а не 'кршење полицијскога часа'....

Људи имају вишак 'енергије' који мора да да резултате

' ДА САМ У ШЕРПЕ ЈУШЕ ЛУПАЛА ДАНАС НЕ БИХ ТРУДНА БИЛА '

Порука твтерашице из СУТРА

The-Beginning.jpg

676

676

Plaća narod da vlastela leči komplekse.

'Камо ги новци за брезплатне маске и рука-вице ... Чваба и Амер џаба дели .. а имају толќе плате .. ал' Србин не даде ...

капитализам се озбиљно схватио ....

Ајмо ЖЕНЕ ЖЕНЕ Гатје Мајице Маскице Рукавице !!!!!

Generalna skupština UN je 1993. godine proglasila 3. maj za Svetski dan slobode medija.
Širom sveta i u Srbiji danas se obeležava Dan slobode medija, uz ukazivanje na sve veći pritisak i sve teži položaj medijskih radnika.
http://rs.n1info.com/Vesti/a480886/Svetski-dan-slobode-medija.html

Pitanje je da li su danas u Svetu mediji slobodni i nezavisni , posebno kod nas u svetlu poslednjih dogadjanja
Uf, ovde se ne dozvoljava komentarisanje moderacije a ti bi da se baviš slobodama po svetu.....sredi prvo svoje dvorište.
Ja imam predlog, recimo da moderatori koji podržavaju one koji podržavaju islamski terorizam, dobiju prefiks, ne oseća se lepo, i onda bi pošten svet mogao da bude upozoren.
Ili recimo oni koji osporavaju srpske žrtve bi mogli da dobiju neki drugi prefiks.

Ma samo se zaebavam, takvi bi trebali biti.....trebali ali eto nisu.

Moj mali doprinos slobodi medija. 😂

Šalu na stranu, ali je nasušna potreba da se jasno razgraniči upotreba moderatora u lične svrhe i u zvanične, jer je praksa pokazala da ometanje već ometenih služi samo za lični obračun nedozvoljenim sredstvima.

Back