Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
begradske novine? ajde stvarno? a što se ne registruju onda kao izdavači nego ih izdaje neko ko ima fejsbuk i tviter stranicu - ajde šic Đilase majmunčino
begradske novine? ajde stvarno? a što se ne registruju onda kao izdavači nego ih izdaje neko ko ima fejsbuk i tviter stranicu - ajde šic Đilase majmunčino
Generalna skupština UN je 1993. godine proglasila 3. maj za Svetski dan slobode medija.
Širom sveta i u Srbiji danas se obeležava Dan slobode medija, uz ukazivanje na sve veći pritisak i sve teži položaj medijskih radnika. http://rs.n1info.com/Vesti/a480886/Svetski-dan-slobode-medija.html
Pitanje je da li su danas u Svetu mediji slobodni i nezavisni , posebno kod nas u svetlu poslednjih dogadjanja
Uf, ovde se ne dozvoljava komentarisanje moderacije a ti bi da se baviš slobodama po svetu.....sredi prvo svoje dvorište.
Ja imam predlog, recimo da moderatori koji podržavaju one koji podržavaju islamski terorizam, dobiju prefiks, ne oseća se lepo, i onda bi pošten svet mogao da bude upozoren.
Ili recimo oni koji osporavaju srpske žrtve bi mogli da dobiju neki drugi prefiks.
Ma samo se zaebavam, takvi bi trebali biti.....trebali ali eto nisu.
Moj mali doprinos slobodi medija.
Šalu na stranu, ali je nasušna potreba da se jasno razgraniči upotreba moderatora u lične svrhe i u zvanične, jer je praksa pokazala da ometanje već ometenih služi samo za lični obračun nedozvoljenim sredstvima.